Kerstvakantie 2022: zo kun jij voordelig activiteiten beleven

Heb jij al plannen voor de kerstvakantie? Tijdens deze twee weken kun je volop genieten van activiteiten in binnenruimtes maar natuurlijk ook buiten mocht het weer dat toelaten. In deze blog vind je de leukste uitjes en lees je hoe je het meeste korting kunt krijgen. Zo kun je jouw kerstvakantie zo voordelig mogelijk opvullen met de leukste activiteiten.


Een gezellige tijd van het jaar

De kerst staat helemaal in het teken van tijd spenderen met jouw geliefden, maar ook tijdens de vakantie kan dit plezier nog gewoon doorgaan. De kerstvakantie duurt twee weken dus je kunt voldoende activiteiten inplannen om te genieten van de mensen om je heen. Indien je een drukke periode hebt gehad, dan kan het natuurlijk ook hartstikke fijn zijn om in je eentje op pad te gaan.


De leukste activiteiten voor de hele familie

Trek het plezier van Kerstmis door en ga met de hele familie op pad tijdens de kerstvakantie. Zo kun je een van de Plopsa parken bezoeken met een €7,- exclusieve kortingscode op tickets. Wil je graag meerdere dagen spenderen in De Panne? Verblijf dan in het Plopsa Hotel met 10% korting dankzij een kortingscode; zo heb je een aantal dagen waarop je volledig kunt genieten van de hele familie en het pretpark. Indien je geen fan bent van attracties dan kun je altijd terecht bij Tripper want daar kun je tot 50% korting scoren op uitjes tijdens de kerstvakantie. Zo kun je bijvoorbeeld World of Dinos bezoeken met jouw zoon of dochter die dinosaurus fan is of beleef de vijftigste editie van het Kerstcircus in Rotterdam Ahoy. Wil je liever de keus neerleggen bij een van jouw familieleden of vrienden? Surf dan naar Bongo.be want daar scoor je geschenkdozen voor een dagje uit met €22,- korting dankzij onze exclusieve kortingscode. Zo kun je er buiten op uit gaan zoals een wildpark of ga een dagje naar een pretpark. Als het de hele vakantie blijft regenen dan kun je natuurlijk ook gewoon lekker thuisblijven en de familie entertainen met bijvoorbeeld bordspellen en speelgoed, welke je met tot 60% korting kunt scoren dankzij de cadeau-ideeën van Fnac. Met deze onderstaande aanbiedingen vind je gegarandeerd een uitje voor de kerstvakantie:

  • Bij ActievandeDag profiteer je van tot 40% korting op dierentuin- en pretparktickets
  • Koop tickets met een kortingscode voor €9,- korting voor Bobbejaanland
  • Sluit een Aqualibi abonnement af met 50% korting dankzij een kortingscode
  • Ontvang een gratis ticket dankzij een kortingscode bij The Park en bezoek de virtual reality wereld met z’n vieren
  • Bezoek Boudewijn Seapark met het hele gezin met tot 30% korting
  • Je profiteert van wel 40% korting op winter uitjes bij HLN Shop
  • Bij Tiqets scoor je 5% korting voor een tripje naar een dierentuin dankzij een kortingscode

    Achtbaan


Ontsnap voordelig aan alle drukte

Ben jij de drukte na kerst wel even zat en ben je toe aan rust? Boek dan een vakantie of ga er een weekendje op uit. Zo kun je nu bij Center Parcs voordelig een vakantie of weekendje weg boeken met de last-minuteaanbiedingen. In een van de parken kun je voldoende beleven zodat jouw kinderen genoeg te doen hebben en je zelf helemaal tot rust kunt komen dankzij de mooie natuur. Wil je liever verder weg van huis? Dan kun je bij Booking.com van minstens 15% korting profiteren tijdens de Eindejaarsdeals. Ontsnap aan de kou en bezoek bijvoorbeeld Spanje of Griekenland of ga juist naar de echte kou en bezoek Finland of Noorwegen. Als je niet zoveel vrije tijd hebt tijdens de kerstvakantie, maar wel toe bent aan rust en ontspanning dan kun je bij Treatwell een behandeling boeken met €5,- korting dankzij een kortingscode. Zo ben jij weer helemaal zen na zo’n drukke periode. Je hoeft natuurlijk helemaal niet de deur uit om tot rust te komen; bestel bijvoorbeeld een goed boek bij BookSpot dankzij de eindejaarskortingscode. Zo kun jij vanuit jouw eigen, fijne huis tot rust komen terwijl je lekker aan het lezen bent. Mochten deze deals jou niet enthousiast gemaakt hebben, dan zijn deze aanbiedingen misschien wel een match:

  • Boek een wintersportvakantie met tot 20% korting met een Belvilla kortingscode
  • Met een Wonderbox kortingscode ontvang je €10,- korting op jouw bestelling
  • Scoor 10% korting op het gehele vakantieaanbod met een exclusieve kortingscode bij Evancy
  • Huur een auto bij MILES Mobility met een €20,- kortingscode voor jouw eerste ritten
  • Profiteer van 10% extra korting op boekingen en uitjes met deze Groupon kortingscode
  • Bij Pierre et Vacances scoor je dankzij een kortingscode €50,- korting op een verblijf
  • Krijg €5,- extra korting op jouw volgende boeking met een Holiday Suites kortingscode
  • Dankzij deze Avis kortingscode profiteer jij tijdelijk van 15% korting op een huurauto

    Inpakken voor vakantie


Mocht je nog geen goede ideeën gevonden hebben voor de vakantie in deze blog, dan kun je altijd een kijkje nemen op een van onze categoriepagina’s zoals Vakantie & Reizen of Dagje Uit. Op deze pagina’s vind je de nieuwste acties en ze worden altijd bijgevuld. Voor nu alvast fijne feestdagen en een actieve of juist rustgevende vakantie toegewenst!