MILES Mobility kortingscodes voor België

Huur je auto nu met MILES Mobility korting door middel van een kortingscode in juni 2024

  • gemiddelde besparing: €14,50
  • laatst bijgewerkt: vandaag
25% korting

Pak tot 25% korting via een Pass bij MILES Mobility

Pak deze korting
€50 actie

Huur een dag een auto voor slechts €50,- via MILES Mobility

Pak deze korting
€40 actie

Rij een ochtend voor maar €40,- bij MILES Mobility

Pak deze korting
25% korting

Profiteer van tot 25% korting op iedere reis met MILES Mobility

Info

Met een MILES Pass.

Pak deze korting
€1 actie

Betaal minder dan €1,- per kilometer bij MILES Mobility

Pak deze korting
Gratis actie

Profiteer van GRATIS parkeerminuten bij MILES Mobility

Pak deze korting
20% korting

Krijg 20% extra korting op de MILES Pass van MILES Mobility

Info

Wanneer je de MILES Pass voor één jaar neemt.

Pak deze korting
Gratis actie

Gratis tanken en opladen bij MILES Mobility

Info
  1. Tanken of het opladen van je auto zit altijd inbegrepen in de prijs.
  2. In de app vind je alle beschikbare tank- en laadstations.
Pak deze korting
Gratis actie

Gratis parkeren met MILES Mobility

Info

Parkeren is altijd gratis op openbare parkeerplaatsen binnen het activiteitsgebied van MILES Mobility.

Pak deze korting
€10 korting
Geverifieerd

€10,- korting op je eerste rit met deze MILES Mobility kortingscode

Kortingscode
Bekijk code
€20 korting
Geverifieerd

MILES Mobility kortingscode voor €20,- startersbonus bij je aanmelding

Kortingscode
Info

Alleen voor nieuwe leden.

Bekijk code
€100 actie
Geverifieerd

Huur een weekend een auto voor ruim €100,- via MILES Mobility

Pak deze korting

Recent verlopen MILES Mobility kortingscodes

Gratis actie
Geverifieerd

Maak gebruik van GRATIS kilometers bij MILES Mobility

Pak deze korting
€50 actie
Geverifieerd

Ontgrendel deze zomer een auto voor minder dan €50,- per dag bij MILES Mobility

Pak deze korting
Gratis actie
Geverifieerd

Profiteer van GRATIS brandstof tijdens je rit met MILES Mobility

Pak deze korting
25% korting
Geverifieerd

Tot 25% korting op ritten via de Pass van MILES Mobility

Pak deze korting
€7 korting
Geverifieerd

Krijg GRATIS startegoed t.w.v. €7,- bij je MILES Mobility registratie

Pak deze korting

Met de strafste MILES Mobility kortingscode huur je een auto met €20,- korting

Wanneer je in een grote stad woont, is het vaak veel voordeliger om een auto te huren als je er een nodig hebt. Af en toe kun je bij ons een MILES Mobility kortingscode vinden om zo'n autoritje nog voordeliger te maken. De beste code die we tot nu toe hebben gevonden was goed voor €20,- korting op je eerste rit. Al vaker gereden met MILES Mobility? Dan zijn er gelukkig ook genoeg andere aanbiedingen om van te profiteren zoals gratis parkeerminuten of voordelige buitenlandtarieven waar je geen kortingscode voor nodig hebt.

Meer tips om voordeliger te rijden met MILES Mobility

Rijd tot 25% voordeliger met de MILES Pass

Denk je dat je de auto's van MILES Mobility vaker zal gaan gebruiken? Dan is het goed om eens te overwegen om een MILES pass te nemen. Met deze passen krijg je namelijk extra korting op de kilometers die je maakt. Dat niet alleen, je krijgt dan ook bijvoorbeeld gratis parkeerminuten. Je hebt de keuze uit meerdere verschillende passen. Met de MILES Silver pass bespaar je 10% per kilometer die je maakt. Je betaalt hier dan €15,- per maand voor. Maar als je kiest voor de MILES Platinum pass, dan bespaar je per kilometer maar liefst 25%. Je betaalt dan wel €49,- per maand. Als je een jaarabonnement afsluit profiteer je van nog meer korting; je ontvangt dan namelijk nog eens 20% extra korting.

Minder betalen bij langere ritten

Ook zonder kortingscode is het op MILES-Mobility.com mogelijk om een flinke korting binnen te slepen. Een van de manieren waarop je dit kan doen is door langere ritten te maken. Het is eigenlijk zo dat hoe langer de rit is, des te minder je hiervoor betaalt. Kies zodoende voor een langere rit en je betaalt meteen minder per uur. Daarnaast zijn er ook een aantal kilometers gratis bij inbegrepen en kun je dus nog langer doorrijden.

Geen benzine- of parkingkosten

Dat is ook mooi meegenomen: wanneer je met een auto van MILES Mobility op reis gaat, hoef je hier geen kosten voor de benzine of parking voor te betalen. Zeker als je een langere rit wil gaan maken kan dat een behoorlijke besparing opleveren. Let er hierbij wel op dat het parkeren alleen gratis is op openbare plekken die zich bevinden in de buurt van de locatie van de auto. Aangezien er op flink wat plekken een auto van MILES Mobility te vinden is kan je er sowieso op rekenen dat je regelmatig een parkeerplekje tegenkomt waar je niet voor betaalt en in de app zijn deze parkeerplekken altijd eenvoudig te vinden.

Over MILES Mobility

Over MILES Mobility

MILES Mobility biedt de handigste manier van carsharing tot nu toe. Het bedrijf komt oorspronkelijk uit Duitsland, maar is sinds kort ook in België actief. Het huren van een auto wordt hiermee pas echt makkelijk, want het enige dat je nodig hebt – behalve je rijbewijs – is de app. Nadat je geregistreerd bent, zoek je een auto in de buurt, ontgrendel je deze en je rit kan al beginnen! Bovendien betaal je bij MILES Mobility niet per minuut, maar per kilometer. Bij drukte op de weg hoef je je dus geen zorgen te maken over oplopende kosten. Op MILES-Mobility.com zie je direct waar de deelauto’s al rondrijden.

Ga naar miles-mobility.com

Zo gebruik jij een kortingscode in de app van MILES Mobility

MILES Mobility kortingscode gebruiken

  1. Je kunt een promo code gebruiken om korting te ontvangen op je huurauto bij MILES Mobility. Je kunt dit in de app doen, direct wanneer je je registreert. Laten we beginnen met het installeren van de MILES app op je smartphone.
  2. Wanneer je de app voor de eerste keer opent, krijg je kort te zien hoe een auto huren werkt bij MILES Mobility. Daarna krijg je de kans om je te registreren. Door jouw persoonlijke gegevens in te vullen, maak je een account aan. Ook kun je PayPal gebruiken om je te registreren.
  3. Na het invullen van jouw gegevens, is het nog nodig om je rijbewijs aan te leveren. Zo weet MILES Mobility zeker wie jij bent en dat je een auto mag huren. Via de app kun je jouw rijbewijs gemakkelijk scannen, de rest gaat vanzelf.
  4. Vervolgens kun je kiezen welke startersbonus je wil ontvangen bij het eerste keer opwaarderen van je saldo. In het keuzemenu kun je echter ook kiezen voor ''Ik heb een promo code!''. Door deze optie te selecteren, kun je de kortingscode invoeren in het veld eronder. Vervolgens kies je voor ''Verdergaan''.
  5. In het volgende scherm kies je welke betaalmethode (je hebt de keuze uit creditcard of PayPal) je toe wil voegen aan jouw profiel. Wanneer je dit gekozen hebt, is je registratie compleet en kun je direct van start met het huren van een auto bij jou in de buurt.

Zo haal je alles uit jouw reis met MILES Mobility

Profiteer van een kortingscode op social media

Door MILES Mobility te volgen op Instagram, Facebook, YouTube en Linkedin ontdek je nog meer informatie en aanbiedingen. Zo vind je hier nog meer informatie over de app, die je niet op MILES-Mobility.com kan vinden. Denk dan bijvoorbeeld aan info over het gebruik van de dienst, maar bijvoorbeeld ook over aanbiedingen en speciale acties. Een extra voordeel van het volgen van MILES Mobility op de socials is het feit dat hier ook nog wel eens een kortingscode wordt uitgedeeld.

Maak gebruik van de handige app

Snel een auto reserveren? Of weten waar jij een auto kan vinden? Dan gebruik je hiervoor eenvoudigweg de app die bij deze dienst hoort. Uiteraard is deze app geheel gratis te downloaden. Neem hiervoor een kijkje in de Apple App Store of bij Google Play. Even de naam van de dienst intikken bij de zoekfunctie en je kan beginnen met downloaden. Je ziet met de app dan ook meteen hoe lang je de auto nog mag gebruiken en waar er gratis parkeerplekken te vinden zijn. Met andere woorden: een zeer handige app waar je verder niks voor hoeft te betalen.

Lever een bijdrage aan een beter milieu

Gebruik je MILES Mobility? Je profiteert dan niet alleen van een handige dienst waarmee je bespaart op de kosten van een auto en die je kan gebruiken wanneer je maar wil. Je doet ook een duit in het zakje voor een beter milieu. Je maakt namelijk met een grote groep mensen gebruik van een auto, zodat jullie niet zelf een auto hoeven aan te schaffen. Als de auto ook niet constant bij je voor de deur staat, zal je ook niet verleid worden om deze te pas en te onpas te gaan gebruiken. Dat scheelt weer heel wat negatieve impact op het klimaat!

Kom alles te weten over rijden met MILES Mobility

Met een MILES Mobility Pass kun je genieten van verschillende voordelen, zoals korting op jouw ritten.

Je profiteert van goedkopere dagtarieven bij het langdurig huren van een auto.

Met het huren van een auto bij MILES Mobility kun jij voordelig een uitstapje maken door heel België.

De klantenservice is eenvoudig te bereiken met een contactformulier op MILES-Mobility.com.

De geaccepteerde betaalmethodes van MILES Mobility zijn kredietkaarten en PayPal.

Momenteel kun je in twee landen gebruik maken van de auto’s van MILES Mobility, maar je kunt altijd het buitenland bezoeken.

Je kunt je gratis registreren op MILES-Mobility.com waarna je direct een auto kunt huren.

MILES Mobility is te volgen op Instagram, Facebook, Linkedin en YouTube voor aanbiedingen en nieuwtjes.

De tarieven van MILES Mobility zijn altijd inclusief parkeerkosten, brandstof en de verzekering.

Met de gratis iOS en Android app kun jij gemakkelijk op elk moment een auto huren en kun je al jouw zaken regelen.