De beste deals en kortingscodes voor jouw vakantiegeld

Het is mei en dat betekent dat je jouw vakantiegeld gaat ontvangen bij jouw salaris. Zo'n extra zakcentje is natuurlijk fijn voor een zomervakantie, maar ook voor andere deals. In deze blog vind je de beste aanbiedingen en kortingscodes waar je jouw hard verdiende vakantiegeld aan kunt uitgeven.


Boek jouw vakantie met korting

Waar het vakantiegeld eigenlijk voor bedoeld is: een vakantie. Hier kun je uiteraard ook flink op besparen. Helaas zijn de meeste vroegboek aanbiedingen al verlopen, maar er zijn nog meer dan genoeg andere aanbiedingen waar je van kunt profiteren. Zo kun je bij Sunparks profiteren van wel 20% korting op een vakantie tijdens de schoolvakanties. Perfect dus als je kleine kinderen hebt rondlopen thuis, want bij deze vakantieparken kunnen ze heerlijk rondrennen zonder zorgen en kom jij zelf ook lekker tot rust. Bezoek bijvoorbeeld het park in Oostduinkerke aan zee, om te kunnen genieten van het mooie weer en ook fijn: het is dichtbij Plopsaland De Panne. Wil je graag in de natuur verblijven door te kamperen? Kijk dan eens bij Campspace. Je kunt hier diverse kampeerverblijven boeken met 10% korting dankzij deze kortingscode. Ga bijvoorbeeld voor een luxe glamping in Nederland of ga kamperen bij de boer in België. Als je graag een accommodatie in Frankrijk, Italië of Spanje wil boeken, dan kun je terecht bij Pierre et Vacances. Met een kortingscode krijg je 10% korting op jouw vakantie. Zo kun je hartstikke voordelig de zon opzoeken en genieten aan het zwembad met een drankje in jouw hand. Bij sommige accommodaties mag je ook jouw hond meenemen, zo kun je met het hele gezin genieten van de vakantie en hoef je niemand te missen. Als je graag een eigen vakantiehuis boekt, dan is Belvilla perfect voor jou. Je kunt hier een verblijf boeken met 16% korting dankzij deze exclusieve code en genieten van een privé verblijf met jouw familie of vrienden.

Santorini, Griekenland


Shop voordelige basisbenodigdheden

Het wordt alsmaar duurder om normale basisproducten te kopen, dus je kunt uiteraard ook jouw vakantiegeld gebruiken als extra vangnetje. Gelukkig kun je ook op een hoop basisproducten besparen met deze deals:


Goedkoop een nieuwe outfit scoren

Als je jouw vakantie al geboekt hebt met vroegboekkorting, dan is het wel zo fijn als je de juiste outfits hebt voor jouw vakantieland. Denk aan een nieuwe bikini voor op het strand of goede sneakers als je een citytrip hebt geboekt. Voor complete outfits kun je terecht bij ASOS. Met deze kortingscode krijg je daar 15% korting op alles. Zo kun jij voordelig een outfit samenstellen waar je de show mee gaat stelen, of je dat nou in het buitenland doet of lekker thuis. Ga bijvoorbeeld voor een joggingpak van Nike voor in het vliegtuig, of een jurkje voor een avondje uit van Abercrombie and Fitch. Bij de C&A kun je altijd al harstikke voordelig winkelen, maar met deze 20% kortingscode ben je nog voordeliger uit. Je kunt hier voor het hele gezin kleding bestellen, dus je bent na het bezoeken van de website klaar voor de rest van het seizoen. Geen gezin of shop je liever gewoon voor jezelf? Kijk dan eens bij About You. Je kunt daar hartstikke veel merken bestellen uit het gemak van jouw stoel en geniet van 10% korting en gratis verzending met deze exclusieve kortingscode. Lang hoef je na de bestelling niet te wachten, want jouw nieuwe vakantieoutfit zal al binnen drie tot vier werkdagen geleverd worden.


Andere deals om van te genieten

Niet enthousiast geworden van bovenstaande deals? Dan misschien wel onderstaande aanbiedingen:


Mochten de deals en kortingscodes uit deze blog jouw interesse niet getrokken hebben, dan kun je altijd nog op onze speciale "Vakantiegeld"-pagina kijken. Hier vind je allerlei interessante aanbiedingen waar je jouw vakantiegeld aan uit kunt geven. Ga jij op vakantie of heb je andere plannen voor jouw vakantiegeld?