Vaderdag 2024: hier shop je de leukste cadeaus

Op 9 juni is het weer zo ver: Vaderdag. Tijdens deze dag zet je je vader of vaderfiguur in het zonnetje en geef je hem een cadeau als bedankje. Geen idee wat je hem kunt geven dit jaar? Geen zorgen! In deze blog geven we je meer dan voldoende ideeën waar je jouw vader mee kunt bedanken. Uiteraard zijn deze bedankjes fijn geprijsd dankzij aanbiedingen of kortingscodes. Zo ben jij zo voordelig mogelijk uit en tover je alsnog een glimlach op het gezicht van die speciale man in je leven.


Waar komt Vaderdag precies vandaan?

Vaderdag is ontstaan in Washington in 1909 toen Sonora Smart Dodd haar vader wou eren. Haar vader was een veteraan en weduwnaar en dus wou Sonora zijn kracht en doorzettingskracht onder aandacht brengen. Ze was hierdoor geïnspireerd door Moederdag. Sindsdien viert ons buurland, Nederland, het al sinds 1937. Wij vieren het echter op een iets andere dag dan de meeste landen. In de meeste landen, zoals Nederland, wordt het op de derde zondag van de maand juni gevierd. In België vieren we het op de tweede zondag van juni. Sommige delen van België hebben de feestdag al gehad in maart. Dit komt omdat het op 19 maart de feestdag van Sint Jozef is. Dit is de voedstervader van Jezus.

Vader met baby in armen


Geef iets elektrisch cadeau

Waar maak je de meeste mannen blij mee? Een elektrisch apparaat. Mocht er laatst een bepaald apparaat kapot gegaan zijn, dan is dit het ultieme moment om een vervanging te bestellen voor je vader. Check bijvoorbeeld de 10-daagse voor tot 70% korting bij bol.com. Tijdens deze dagen vind je meer dan honderdvijftig deals waar jij van kunt profiteren. Je vindt er bijvoorbeeld korting op JBL, Samsung, Philips Hue en AEG. Soms zijn bepaalde deals alleen maar één dag geldig, dus het kan slim zijn om dagelijks even te kijken of er een interessante aanbieding tussen zit voor je. Op die 10-daagse pagina vind je handige categorieën en je ziet gelijk van tot hoeveel korting je kunt profiteren op deze categorie. Heb je een budget? Dan kun je uiteraard filteren op een maximale prijs. Kan jouw vader wel wat nieuw gereedschap gebruiken? Kijk dan eens bij Vonroc. Daar is nu een promotie bezig waarmee je tot 40% korting krijgt op de bestsellers van de webshop. Bestel bijvoorbeeld een handig inklapbare werkbank, bladblazer of hogedrukreiniger. Zo kan de belangrijkste man in jouw leven weer lekker aan het klussen of tuinieren gaan en weet je zeker dat het veilig gebeurt met de kwalitatieve producten van Vonroc.


Hier maak je je vader ook gelukkig mee

Heeft jouw vader alle elektronische apparaten al en is er niets toe aan vervanging? Geen zorgen! Er zijn nog genoeg andere ideeën waar je je vader gelukkig mee kunt maken. Surf bijvoorbeeld naar DreamLand.be, daar scoor je namelijk 25% korting op alle LEGO-bundels. Een perfect cadeau als je vader of partner gek is op LEGO-sets! Deze bundels zijn speciaal geselecteerd voor Vaderdag. Je vindt er bijvoorbeeld sets van Mercedes en Star Wars. Voor leuke en grappige cadeaus kun je ook terecht bij Ditverzinjeniet. Daar shop je cadeaus voor Vaderdag met tot 70% korting. Bij deze webshop moet je denken aan grappige gadgets voor in huis of onderweg. Shop bijvoorbeeld een Delftsblauw tegeltje met grappige tekst of een persoonlijke mok met print die helemaal bij jouw vader past. Heb je nog nooit eerder bestelt bij Ditverzinjeniet? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, want dan krijg je ook nog eens een kortingscode voor 10% korting op je bestelling. Zo ben je extra voordelig uit! Je kunt ook een kijkje nemen bij deze winkels:


Met een herinnering geef je een cadeau om nooit te vergeten

Wil je het dit jaar eens anders doen? Geef dan een herinnering cadeau! Door samen iets leuks te gaan doen, maak je je vader waarschijnlijk het meest blij. Scoor bijvoorbeeld een cadeaukaart voor een belevenis bij Bongo. Met deze aanbieding kun je dat ook nog eens met 15% korting doen. Ga bijvoorbeeld voor een avontuurlijke activiteit, een diner in een gastronomisch restaurant of een citytrip in een Europese stad. De keuze is er reuze! Er zit dus gegarandeerd wel iets tussen waar je jouw vader gelukkig mee kunt maken.

Vader leert dochter fietsen


Zit er in deze blog geen goed cadeau voor de liefste man in jouw leven? Neem dan eens een kijkje op onze speciale Vaderdag-pagina. Deze pagina wordt constant geupdatet met de beste aanbiedingen en kortingscodes. Zo vind je zeker te weten een leuk cadeau voordat het 9 juni is.