4 tips voor het besteden van je vakantiegeld

Het is de allereerste week van juni, wat betekent dat je uiterlijk vorige week je vakantiegeld hebt ontvangen. Weet jij al wat je dit jaar met het geld gaat doen? Kies je er bijvoorbeeld voor om te sparen of wil je het gebruiken voor een paar grote uitgaven? In deze blog lees je hoe je jouw vakantiegeld op een efficiënte manier kunt besteden.


Grote uitgaven

Heb je een wasmachine die toe is aan vervanging, wil je een nieuwe tuinset aanschaffen of is het tijd voor een nieuwe keuken? Dan wil je je vakantiegeld hier wellicht wel voor opzij zetten. Het is natuurlijk nog een stuk prettiger wanneer je kunt besparen op deze grote, maar noodzakelijke, uitgaven. Zo hou je weer wat geld over om leuke dingen van te doen. Hieronder zetten we voor je op een rijtje waar jij kunt profiteren van de beste kortingen op een aantal grote uitgaven zoals witgoed, meubilair en elektronica.

Meubilair

Witgoed

Elektronica

Keukenapparatuur


Op vakantie

Helaas is het dit jaar waarschijnlijk niet mogelijk om op vakantie te gaan naar jouw droombestemming. Toch is het wel mogelijk om er even tussenuit te gaan. Zo kiezen veel Belgen er momenteel voor om op vakantie te gaan in ons eigen land. Belvilla ziet bijvoorbeeld een stijging van maar liefst 20% in het aantal boeking in eigen land tijdens de zomermaanden. Wil jij ook graag een vakantiehuisje huren om toch dat vakantiegevoel te krijgen deze zomer? Profiteer dan van 7% korting op je boeking met deze Belvilla kortingscode. Ontvang 20% korting op een verblijf tijdens de zomervakantie bij Center Parcs. Of krijg tot 40% korting op je verblijf bij Roompot. Wil je nog voordeliger uit zijn? Boek dan een last minute vakantie bij een van de genoemde vakantieparken. Op deze manier kun je tot wel 70% korting ontvangen op je vakantie!

Camera zonnebril hoed en drinken


De beste kortingscodes van het moment

Naast dat je je vakantiegeld kunt gebruiken voor grote uitgaven en vakanties, kun je het natuurlijk aan nog veel meer dingen besteden. Denk bijvoorbeeld aan dagjes uit, nieuwe outfits, cadeautjes of iets leuks voor je kinderen. Wil je jouw vakantiegeld zo goed mogelijk besteden? Dan is het wellicht handig om gebruik te maken van de beste kortingscodes van het moment. Door dit te doen kun je tientallen euro's besparen op mode, dagjes uit, benodigde producten en nog veel meer. Van dit geld dat je dan in principe over houdt, kun je vervolgens extra inkopen doen of je zet het geld op je spaarrekening voor een later moment. Hieronder hebben we een aantal kortingscodes voor je op een rijtje gezet waaraan je jouw vakantiegeld kunt besteden.


Sparen voor later

Heb je momenteel geen grote uitgaven of ga je dit jaar niet op vakantie? Dan kun je er natuurlijk voor kiezen om je vakantiegeld op je spaarrekening te zetten. Misschien heb je wel een mooi spaardoel, of wil je het geld gebruiken om volgend jaar een duurdere of luxere vakantie te boeken. Ook is het altijd handig om een financiële buffer te hebben voor onverwachte uitgaven. Wellicht heb je nu nog geen nieuwe wasmachine nodig, maar het kan natuurlijk altijd voorkomen dat het apparaat er ineens mee ophoudt. In zulke gevallen is het erg handig om over voldoende spaargeld te beschikken, zodat je op het moment dat het nodig is, kunt investeren in huishoudelijke producten of belangrijke zaken.
Heb je een paar leuke producten of apparaten op je verlanglijstje staan die je graag aan wil schaffen? Ook dan doe je er goed aan om ervoor te sparen en nog even te wachten met het aankopen van het product. Wie weet staat er binnenkort wel een hele goede kortingscode online waarmee je jouw gewenste producten en apparaten nog voordeliger in huis kunt halen.