Bespaar op last-minute cadeaus voor Sinterklaas

De goedheiligman is alweer een tijdje in het land en 6 december is het dan alweer zo ver: Sinterklaas komt langs de deuren. Als je nog niet al jouw cadeautjes binnen hebt, dan kan dat zorgen voor stress maar met deze blog weet je direct alle goede deals te vinden om alsnog last-minute cadeautjes te bestellen.


De avond vol gezelligheid is weer terug

Dit jaar kun je weer zoals vanouds Sinterklaas vieren; er zijn namelijk geen coronamaatregelen meer waardoor je niet een mega gezellige avond kunt beleven samen. Maar met alle hoge prijsstijgingen is het wel zo fijn om op je portemonnee te letten bij het kopen van alle cadeautjes. Gelukkig zijn er voldoende winkels die zelfs na Black Friday en Cyber Monday nog straffe aanbiedingen hebben. De meeste aanbiedingen zullen vanzelfsprekend op speelgoed zijn, maar er zijn ook een aantal winkels waar jij zelf nog blij van wordt. Die deals zijn handig als je jouw avond viert met volwassen vrienden of als iedereen in de familie cadeautjes krijgt van Sinterklaas.


Een voordelige feestdag voor de kinderen

De speelgoedtrends veranderen constant en het kan dus ook lastig zijn om het perfecte cadeau te bestellen voor jouw zoon of dochter. LEGO bevalt bijna altijd wel en je shopt daar nu al vanaf €25,- de leukste cadeautjes voor de feestdagen. Bestel bijvoorbeeld een set van Kerstmis of een set van Star Wars als jouw kind al wat ouder is. Als jouw kleine dol is op paardrijden dan kun je terecht bij Divoza, want daar vind je nu een kortingscode voor 15% korting op een artikel naar keuze. Benieuwd naar de andere deals om het leukste speelgoed te kopen voor jouw kind? Die vind je hieronder.

  • Bij Plopsa krijg je tot €15,- korting op de Giftboxen
  • Met een kortingscode geniet je van wel 25% korting op sinterklaascadeaus bij Groupon
  • Bij bol.com profiteer je van diverse aanbiedingen op sinterklaascadeaus zoals tot 25% korting op Barbie of op baby- & peuterspeelgoed
  • Veel speelgoed kun je voor nog geen €5,- bestellen bij de HEMA
  • Met een exclusieve Video van Sint kortingscode krijg je 40% korting én vijf gratis liedjes waarmee jouw kinderen de hele avond zoet zullen zijn
  • Dankzij de Cadeau Kiezer van DreamLand kun jij de leukste cadeaus vinden met tot 30% korting
  • Bij Fnac kun je veel speelgoed met 50% korting bestellen
  • In de giftshop voor kinderen bij JBC vind je al cadeautjes vanaf €5,-
  • Bij ActievandeDag shop je cadeaus voor groot en klein met tot 80% korting

Pepernoten en cadeaus


Beleef een avond vol kortingen

Sint en Piet strooien niet alleen pepernoten, ook kortingen worden rondgestrooid online. Als jij geen kinderen hebt in jouw leven dan is het nog steeds hartstikke leuk om Sinterklaas te vieren: nodig je vrienden uit voor een gezellige avond gevuld met eten en misschien wat kleine cadeautjes. Deze hoeven natuurlijk helemaal niet prijzig te zijn en met onderstaande kortingen kun je nog meer besparen op jouw uitgaves aan cadeaus.

  • Bij ICI PARIS XL kun je wel 70% korting ontvangen op sinterklaascadeaus
  • Je shopt musthaves met tot 50% korting bij MediaMarkt
  • Bij L’Occitane krijg je korting op meerdere giftsets met de kortingscode voor 2 + 1 gratis
  • Als een van jouw vrienden dol is op wijn dan krijg je met een Wijnvoordeel kortingscode 50% korting op bijna alles
  • Bij Knaldeals scoor je 10% korting op alle gadgets
  • Met een kortingscode geniet je van 20% korting bij Large
  • Bij Zooplus krijg je met een code een gratis Sinterklaas cadeau voor jouw liefste viervoeter
  • Met een kortingscode krijg je 10% korting op alles én gratis verzending bij BookSpot

Zak van Sinterklaas


Bespaar op de boodschappen

Weet je nog niet wat je gaat eten op Sinterklaasavond? Kijk dan eens naar HelloFresh; daar kun je €45,- korting pakken dankzij onze exclusieve code en je hoeft zelf ook niet meer na te denken over wat je gaat eten. Als jij toch liever zelf een recept uitkiest en maakt, dan kun je ook jouw boodschappen bij Rayon bestellen, want daar ontvang je deze week gratis twee zakjes Sinterklaas chocolaatjes bij jouw bestelling. Dan heb je iets om te snoepen in huis voor de gezellige avond. Ook kun je natuurlijk altijd bij Albert Heijn terecht voor de producten in de bonus zoals winterpenen voor Ozosnel voor maar €1,- of gourmetmini’s waarmee je drie plus een gratis scoort. Bij Foodello maak je jouw avond milieuvriendelijk en scoor je minstens 20% korting op jouw Sinterklaas-boodschappen.


Waar ga jij nog allemaal jouw last-minutecadeautjes scoren voor een van de gezelligste avonden van het jaar? Op onze speciale Sinterklaas pagina vind je echt alle deals op een pagina zodat je er zeker te weten geen een kan missen, deze wordt nog bijgevuld tot op de dag zelf. Als jij al jouw cadeaus al in huis hebt, dan kun je vol op genieten en is het wachten tot de kerstman in het land komt.