Hier shop je de leukste cadeaus en belevenissen voor Valentijnsdag

Heb jij je cadeaus voor de meest romantische dag van het jaar al besteld? Zo niet, dan heb je nog even de tijd om je bestellingen te plaatsen! 14 februari is het namelijk Valentijnsdag. Tijdens deze dag kun je perfect je liefde en gevoelens uiten aan de meest belangrijke mensen om je heen. In deze blog lees je hoe je dat op de meest voordelige manier kan doen.


Wanneer is Valentijnsdag begonnen?

Je vindt het fantastisch of juist helemaal niets: Valentijnsdag. Maar wanneer is het nou precies begonnen en wat houdt het nou precies in? Het is begonnen als een Christelijke feestdag waarbij een martelaar genaamd Valentijn geëerd werd. Saint Valentine was een predikant in het Romeinse Rijk en diende vervolgde Christenen. Op 14 februari werd hij gemarteld en begraven op de Via Flaminia. Wat hem precies zo romantisch maakte, was dat hij volgens verhalen zicht teruggaf aan een blinde dochter van de gevangenisbewaarder. Hij zou ook veel Christenen getrouwd hebben, die niet mochten trouwen van de Romeinse keizer. Voor zijn executie zou hij in een brief naar de blinde dochter een brief geschreven hebben waarin hij als afscheid “Your Valentine” had neergezet. Sinds de 14e eeuw wordt Valentijnsdag echt geassocieerd met liefde en sinds de 18e eeuw worden er ook cadeaus gegeven aan geliefden.

Be My Valentine


Hier shop je de leukste cadeaus voor je partner

Vier jij dit jaar Valentijnsdag met een liefde in je leven? Dan wil je diegene vast een cadeau geven als teken van je liefde. Als je nog geen idee hebt wat je cadeau kan geven, dan is een gepersonaliseerd cadeau altijd een goed cadeau. Neem hiervoor een kijkje bij YourSurprise. Hier shop je valentijnscadeaus met tot 40% korting. Ga bijvoorbeeld voor een mok met een foto van jullie samen of kies voor een gegraveerd sieraad. De keuze is er reuze en er is soms ook een kortingscode beschikbaar waarmee je korting kan pakken op niet-afgeprijsde artikelen. Zo ben je hoe dan ook goedkoop uit met het bestellen van gepersonaliseerde cadeaus! Als je een puzzel liefhebber in je leven hebt, dan zit je goed bij puzzleYOU. Daar shop je nu met tot 25% korting in de Valentine’s Day Sale. Je kunt daar je eigen puzzels ontwerpen met de leukste foto’s van jullie als koppel. Geen fan van cadeaus met persoonlijke foto’s of teksten? Dan kun je ook terecht bij Bongo. Daar shop je cadeaus met tot 15% korting dankzij deze kortingscode. Ga bijvoorbeeld voor een romantische tweedaagse vakantie in de Benelux of bestel een wellness geschenkbox. Zo kunnen jullie samen naar een spa en helemaal tot rust komen terwijl je van elkaars tijd kan genieten. Mocht deze kortingscode het niet meer doen, dan zijn er voldoende andere kortingscodes die je kan gebruiken bij Bongo; zoals onze exclusieve kortingscode. Ook bij Eurostar kun je een voordelig uitje bestellen: je reist met de trein naar de stad van de liefde voor maar €40,-. In de stad van de liefde is er voldoende te beleven en je kunt er, natuurlijk, heerlijk uit eten gaan. De perfecte romantische belevenis dus!


Bij deze winkels shop je de leukste cadeaus voor jezelf

Geen partner? Dat is helemaal niet erg, want je kunt ook een hartstikke leuke dag met jezelf hebben. Er zijn namelijk genoeg uitjes die je alleen of met vrienden kan beleven en er zijn ook een hoop aanbiedingen voor singles te vinden. Hier shop je de leukste cadeautjes voor jezelf:


Boek de leukste vakanties voor een voordelige prijs

Vlak na Valentijnsdag is het ook alweer tijd voor de krokusvakantie. Deze vindt plaats van 20 februari tot 26 februari. Het perfecte moment om een vakantie te boeken! Je geniet dan namelijk van zachter weer, waardoor je er sneller op uit kan gaan en niet vastzit aan activiteiten binnenshuis. Ga bijvoorbeeld voor een vakantie bij Plopsa Hotel. Je scoort daar met deze kortingscode 10% korting op je verblijf. Dit is een mega leuk uitje als je kleine kinderen hebt of als je gek bent op pretparken. Geen fan van pretparken of heb je geen kinderen? Kijk dan eens op Booking.com. Daar boek je nu een tripje met tot 50% korting dankzij de Valentijnsdag actie. Je kan echter ook nog kiezen voor de Begin 2024 Deals. Daarmee pak je 15% korting of meer op je ideale vakantie. Ga bijvoorbeeld naar de zon of kies voor een vakantie vlakbij je huis zodat je niet ver hoeft te reizen.


Ga jij deze romantische dag vieren? Dan wensen we je natuurlijk een hele fijne dag toe met je partner of vrienden. Als je de dag niet viert, dan wensen we je ook een fijne dag toe! Een cadeautje voor jezelf of een ander bestellen is toch wel het leukste wat je kan doen.

Geef een cadeautje