Een winterdip? Met deze deals kom je er binnen no time uit

Heb je momenteel een dipje? Niet heel gek na Blue Monday en de witte sneeuw die naar beneden dwarrelt. Gelukkig zijn er een hoop dingen die je kunt doen om uit je dipje te komen. Ga bijvoorbeeld lekker winkelen bij een van je favoriete winkels met korting of boek een voordelige vakantie naar een zonnige bestemming. In deze blog vind je de beste tips om uit je dip te komen en hoe je dat het goedkoopst voor elkaar krijgt.


Zorg goed voor jezelf met deze deals

Het belangrijkste is natuurlijk dat je goed voor jezelf blijft zorgen. Denk aan sporten, self care of tijd vrijmaken om rust te pakken. Dit hoeft uiteraard helemaal niet duur te zijn; het kan zelfs gratis. Vaak kan je al voor jezelf zorgen met items die je al thuis hebt liggen. Pak bijvoorbeeld je favoriete boek en een tas thee om lekker op de zetel te kruipen met een dekentje. Met dit weer zit je stiekem nóg lekkerder dan normaal! Geen fan van lezen? Dan zijn deze aanbiedingen misschien wel iets voor jou:


Shop er op los met deze kortingen

Niets is zo lekker als een dagje winkelen als je in een dip zit. Het idee dat je binnenkort je pakketjes kan verwachten zorgt er ook voor dat je ergens naar uit kan kijken. Alleen maar positief dus! Je hebt ook geluk want de wintersolden zijn nog even bezig, dus je kan flink besparen op je nieuwe outfits. Kijk bijvoorbeeld eens bij Bershka. Daar vind je niet heel vaak kortingen, maar nu tijdens de solden pak je tot 60% korting op heel veel items. De winkel is normaliter al niet heel duur en nu kun je nóg voordeliger bestellen. Shop bijvoorbeeld een lekker dikke trui en warme jas om de winterkou van de komende dagen te trotseren. Je kan je pakketje binnen zes werkdagen verwachten. Heb je het sneller nodig? Dan kan je bij Bershka ook kiezen voor een express verzending; dan heb je het binnen twee en drie werkdagen bij jou thuis. Je kunt ook terecht bij H&M. Ook deze winkel heeft niet heel vaak korting, dus nu is het extra leuk om te winkelen bij de keten. Tijdens de solden krijg je tot 60% korting op je bestelling. Als je geen fan bent van de H&M, dan kun je ook een kijkje nemen bij Ulla Popken. Bij deze webshop krijg je tot 50% korting in de grote winterverkoop. Daar houdt het echter niet bij op, want met deze kortingscode krijg je ook nog eens 10% korting erboven op. Zo ben je pas echt goedkoop uit! Perfect als je nog wat extra truien kan gebruiken voor het koude weer of als je alvast zomerkleding wil bestellen.

Vrouw in de sneeuw


Boek voordelig een vakantie

De beste manier om van een winterdip af te komen? Een vakantie boeken natuurlijk. Gelukkig hoeft dit niet zo duur te zijn als je misschien denkt. Zo kun je bij EuroParcs 40% korting krijgen op je wintervakantie met de Winter Wonderdeal. Perfect als je dol bent op wintersport en er last minute op uit wil gaan. Wel gek op de sneeuw, maar ben je niet zo’n sporter? Geen zorgen, want je kan ook een vakantie boeken bij Ardennen Online. Je verblijft dan in een bungalow met tot 20% korting. Leuk voor een vriendengroep of je familie! Ben je meer toe aan de zon dan nog meer sneeuw? Gebruik dan een van de kortingscodes van Pierre et Vacances voor korting op je zonvakantie. Pak bijvoorbeeld tot 15% korting op je vakantie in Spanje of boek alvast je zomervakantie met 10% extra korting. Op die manier heb je je zomervakantie alvast goedkoop geboekt en heb je iets om naar vooruit te kijken. Wil je liever snel weg? Kijk dan eens bij Evancy voor een last minute. Die boek je daar met 10% korting of meer.

Vakantiehuisje in de sneeuw


Wat ga jij doen om uit je winterdip te komen? Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je juist helemaal opleeft tijdens de winter als je geen fan bent van de zomer. Als je nog meer goede deals wil scoren, dan kun je een kijkje nemen op onze speciale solden pagina. Hier vind je alle solden aanbiedingen van je favoriete winkels. De pagina wordt constant geüpdatet, dus je kunt geen enkele deal missen.