Herfstvakantie 2022: lees hier hoe je de leukste en voordeligste uitjes organiseert

Dit jaar valt de herfstvakantie extra gunstig samen met onder andere Halloween. Dit betekent dat er al vanaf dit weekend een hoop leuke activiteiten georganiseerd worden die nog tot het einde van de herfstvakantie duren. Wanneer je niet zo'n fan bent van griezelige spookhuizen, spinnenwebben, spinnen en enge figuren, zijn er genoeg andere leuke dingen om te doen. Wij hebben de leukste opties voor je uitgezocht en laten je meteen zien hoe je zoveel mogelijk korting kunt krijgen. De aanbiedingen zijn zo goed dat je er alsnog bang van kunt worden. 


De warmste herfstvakantie

Een aantal jaren geleden lag de gevoelstemperatuur al beneden het vriespunt, maar de weersvoorspellingen liegen er dit jaar absoluut niet om. Het lijkt zelfs wel alsof we nooit echt afscheid hebben genomen van de warme en droge zomer. Het voordeel van deze zachte weersomstandigheden is dat je veel meer keuze hebt in leuke uitjes, vakanties en activiteiten die je kunt plannen. Je hoeft dit jaar in ieder geval niet zo heel ver van huis om van het goede weer te genieten. 


Griezelend de vakantie door

We vertelden je vorige week al over een aantal pretparken waar je terecht kunt om een hele week lang Halloween te vieren. Daar zijn inmiddels nog een aantal leuke deals bijgekomen die we je natuurlijk niet wilden onthouden. Bovendien kun je Halloween ook prima combineren met een lang weekend of een complete vakantie. Wat betreft pretparken kunnen we Bobbejaanland aan het lijstje toevoegen. Je profiteer nu van tot 50% korting op tickets voor het pretpark dat gedurende de herfstvakantie tot 21:00 uur geopend is. Je moet wel een extra toeslag betalen voor de spookhuizen, maar geen prijzen om van te schrikken. Wanneer je een verblijf boekt bij Center Parcs met tot 50% korting, kun je ook de herfstvakantie lang genieten van activiteiten. Denk aan een versierde supermarkt, verkleedpartijtjes voor de kinderen met aansluitend een disco en natuurlijk een griezelige wandeltocht in de natuur. Er zijn ook opties om je vakantie nog iets spannender te maken. Je kunt namelijk ook nog heel snel een cruise boeken bij MSC Cruises en profiteren van tot ruim 40% korting op suites en dineren aan boord. Daarnaast zijn alle extra activiteiten in het teken van Halloween aan boord helemaal gratis! Met de tips van vorige week erbij, moet je een heel eind komen om de herfstvakantie zo spookachtig mogelijk door te komen. Het weer is in ieder geval perfect genoeg om 's avonds gezellig rond een vuurtje te zitten en te genieten van elkaars gezelschap.

Kampvuurtje gezellig


De beste deals voor een dagje uit

Je hoeft natuurlijk niet de hele week op vakantie te gaan of elke dag Halloween te vieren. Er zijn meer dan genoeg andere leuke uitjes die je voor jezelf, samen met iemand of voor het hele gezin kunt boeken. We hebben de leukste en de beste deals hieronder voor je op een rijtje gezet.


Claim deze kortingscodes voor een straffe vakantiedeal

Wil je de gok niet wagen en zeker weten dat je verzekerd bent van het mooiste weer? Dan is het slim om op de valreep nog een vakantie te boeken. Het fijne daarvan is dat je heel vaak kunt profiteren van een goede last-minutedeals. Mocht dit nou toch niet het geval zijn, dan zijn er gelukkig altijd nog een aantal kortingscodes om van te profiteren. 

Portugal vakantie


De kans is erg groot dat we in de komende week nog meer fantastische deals gaan tegenkomen die we graag met je willen delen. Deze kun je dan heel makkelijk terugvinden op onze speciale themapagina voor de herfst. Daarnaast is onze nieuwsbrief ook altijd een goede manier om zeker te weten dat je de strafste deals van België niet hoeft te missen. We wensen je in ieder geval een hele fijne vakantie, ongeacht hoe je die gaat vieren!