Haal de herfsttrends van 2021 voordelig in huis

Ondanks dat de astrologische herfst pas op 22 september begint, is de meteorologische herfst al begonnen op 1 september. Hou je ook van de herfst? Haal dan snel je herfstdecoraties uit de kast en maak je woning cozy met kaarsjes, kussentjes en dekentjes. Wil je dit seizoen stralen in trendy herfstoutfits? In deze blog zetten we alle herfsttrends van dit jaar op een rijtje én vertellen we waar je deze trends zo voordelig mogelijk in kunt slaan. 


Knitwear

Het is niet voor niets dat het najaar ook wel "Sweater weather" wordt genoemd. Wie houdt er nou niet van warme sweaters tijdens de koude en natte herfstdagen? Waarschijnlijk niemand. Het is dan ook niet gek dat knitwear ook een populaire najaardtrend is. Wil jij dit najaar nog een paar lekkere warme gebreide truien in huis halen? Neem dan een kijkje bij The Founded, Levis, ASOS, C&A, Yoox, H&M of Boohoo. Bij deze webshops profiteer je van tot 60% korting op knitwear en sweaters. Wil je een gepersonaliseerde sweater? Bij JBC kun je een eigen lettersweater maken vanaf €5,-! 

Knitwear met camera


Fake fur

De diervriendelijke variant van de bontjas is ook al jaren in opmars. Ook dit jaar zal je de jassen van nepbont veel tegenkomen. Naast dat ze er leuk uitzien, zijn ze ook nog eens lekker comfortabel en warm. Dat is alles wat je wil in het najaar, toch? Jassen van nepbont zijn onder andere te koop bij Otrium met tot 70% korting, bij ONLY met 10% korting middels deze kortingscode en bij Vero Moda met 15% korting met deze kortingscode.


Grote sjaals

Wil je er dit najaar modebewust, maar ook comfortabel, bijlopen? Stijl je outfit dan met een grote warme sjaal! Grote sjaals waar je je helemaal in kunt verstoppen, zijn onder andere te koop bij bol.com, H&M, Zalando, ASOS, HEMA en NAKD. Je bestelt dit soort sjaals al voor minder dan €10,-. Gelukkig kun je nog voordeliger uit zijn door gebruik te maken van de NAKD kortingscode voor 30% korting op je gehele bestelling, de Bonprix kortingscode voor €5,- korting of de ASOS kortingscode voor 25% korting op alles.

Jas met sjaal


Donkere bloemenprints

Ook de bloemenprintjes komen weer terug! Het gaat hierbij niet om felle, vrolijke printjes, maar juist donkere bloemenprintjes. Denk aan een zwarte blouse met daarop een bloemenmotief. Bovendien kun je zo'n blouse vaak combineren met diverse mode-items. Zo shop je bij C&A diverse zwarte blouses met een bloemenprint erop, die je bijvoorbeeld kunt dragen op jeans, een leren broek of een rokje. Naast blouses kun je bij C&A ook terecht voor T-shirts en topjes met een bloemenprintje. Voor vergelijkbare kleding kun je ook terecht bij The Founded, About You, Zalando en De Bijenkorf


Wit op wit

Hopelijk gaat het dit najaar weer sneeuwen! Dit zal vast en zeker niet tijdens de herfst gebeuren, maar wie weet wel weer tijdens de winter. De najaarstrend van dit jaar sluit hier goed op aan want het dragen van wit op wit is helemaal in! Waan je als Sneeuwwitje over de straat door je van top tot teen in het wit te hullen. Denk aan een witte broek, T-shirt, blazer, jasje of laarzen. Witte mode shop je extra voordelig bij Bonprix. Bezoek simpelweg de de kledingcategorie en filter op witte kleding. Hier vind je vervolgens alle witte items, zoals broeken, T-shirts, blouses en andere kledingstukken die je met tot 25% korting kunt inslaan. Ditzelfde kun je ook doen bij andere modewinkels, zoals H&M waar je momenteel witte kleding shopt vanaf €5,-, e5 mode waar je tot 70% korting krijgt op witte mode-items en bij ZEB waar je tot 50% korting ontvangt. Bovendien is er ook een ZEB kortingscode actief waarmee je €20,- korting krijgt op je bestelling, waardoor je van extra veel korting kunt genieten. 

Witte Outfit


De trendkleuren van het najaar

Naast dat er bepaalde type mode-items in de mode zijn, zijn bepaalde kleuren ook erg populair dit najaar. Wil jij jouw kleding uitzoeken op basis van trendy kleuren? Lees deze paragraaf dan goed. Bezoek vervolgens je favoriete webshop en zoek naar items met deze kleuren. Vaak kun je bij kledingwinkels filteren op kleur, waardoor je snel en gemakkelijk leuke en trendy outfits kunt vinden in jouw favoriete kleuren. Zoals je wellicht wel kunt verwachten, zijn rood-, oranje- en bruintinten weer helemaal in! Deze komen elk najaar terug, waardoor je eigenlijk nooit fout zit. Naast rood, oranje en bruin zijn Ibiza blauw, donker groen, fel geel en lichtroze dé kleuren van het najaar 2021. Bezoek dus de website van je favoriete kledingwinkel, filter op kleur en sorteer de zoekresultaten op kortingspercentage of op prijs van laag naar hoog. Hierdoor krijg je de voordeligste artikelen als eerste te zien, waardoor je al snel tot 70% kunt besparen. Kijk vervolgens op Deals.be of er voor de desbetreffende webshop een kortingscode actief is, zodat je extra voordelig uit kunt zijn!