Wat eten we vandaag? Zo laat jij eten goedkoop thuis bezorgen

Heb jij geen zin om boodschappen te doen of uit eten te gaan, maar heb je wel enorme trek? Dan is thuisbezorging dé oplossing. Van pizza en burgers tot maaltijdboxen voor het hele gezin, het kan tegenwoordig allemaal met één muisklik worden besteld en nog diezelfde dag worden geleverd. Natuurlijk wil jij graag weten hoe je zoveel mogelijk kunt besparen op jouw bestellingen. Wij geven je daarom graag wat bespaartips!

Je boodschappen thuis laten bezorgen

Het is goedkoper om boodschappen thuis te laten bezorgen dan een kant-en-klare maaltijd. Als jij er geen bezwaar tegen hebt om nog eventjes de keuken in te duiken en zelf een gerecht in elkaar te zetten, doe je er dan ook goed aan te bestellen bij Carrefour. Bestel je producten online, geef aan waar je ze bezorgd wilt hebben en wachten maar! Je koopt je boodschappen extra voordelig als je gebruik maakt van de Carrefour Bonus Card.


Een voordelige maaltijdbox bestellen

Als je zelf geen inspiratie hebt voor gerechten, kan je ook kiezen voor een maaltijdbox. De gerechten zijn al voor je bedacht. Jij hoeft alleen nog, aan de hand van het recept, de maaltijd te bereiden. Bij HelloFresh kan je kiezen voor verschillende boxen en zelf aangeven hoeveel maaltijden je per week wilt ontvangen. Als nieuwe klant krijg je een exclusieve HelloFresh kortingscode, waarmee je maar liefst €25,- korting krijg op je eerste box. Een andere optie is het Vlaamse Foodbag. Professionele chefs uit het eigen kookatelier in Gent hebben de heerlijkste gerechten voor je bedacht. Je krijgt €5,- korting als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief.

 

goedkope maaltijdbox


Eten laten bezorgen op de voordeligste dagen

Geen zin om te koken? Dan bestel je gewoon een lekkere maaltijd. Met een beetje geluk is het je geluksdag en krijg je korting. Zo kan je bij Domino’s Pizza op dinsdag regular pizza’s met korting afhalen. Bij Pizza Hut is het feest op woensdag. Je betaalt dan slechts €10,- voor een medium pizza.


Vaker bestellen is meer voordeel pakken

Ieder (bezorg)restaurant ziet jou graag weer terug als je er een keer iets besteld hebt. Om dat nog aantrekkelijker te maken, kan je tegenwoordig steeds vaker sparen voor korting of een gratis maaltijd. Iedere keer dat jij een bestelling plaatst, ontvang je hiervoor bonuspunten. Zo kan je bij McDonalds (ja, ze bezorgen tegenwoordig echt!) via de app sparen voor lekkers. Je kunt bijvoorbeeld sparen voor gratis frietjes, een Big Mac of een Medium Menu.

 

pizza bezorgen


Flink besparen met veilingen en deals

De meesten kennen Groupon vooral van de goedkope uitjes, maar je kunt er ook regelmatig aantrekkelijke deals voor thuisbezorging vinden. Je krijgt vaak tot wel 50% korting op het laten thuis bezorgen van de lekkerste gerechten. Bij de Lokale Deals kan je in een oogopslag zien of er een dergelijke deal bij jou in de buurt is. Ook via VakantieVeilingen kan je goedkoop eten laten thuisbezorgen. Bied mee op een van de acties en zie of jij binnenkort voor een zacht prijsje wat lekkers bij jou thuis kunt laten leveren.


Als student kan je extra veel voordeel pakken

Studenten hebben het over het algemeen niet al te breed, maar zijn wel de meest fervente bestellers bij veel bezorgrestaurants. Pizza Hut komt hen daarom een beetje tegemoet. Zij geven op elke medium pizza studentenkorting, zodat je nog maar €6,95 betaalt. Deze actie is elke dag geldig, dus je kunt zo vaak bestellen als je wilt. Neem even een break van het harde studeren (en feesten) en geniet van een lekkere én goedkope pizza.


Heb je trek gekregen van al deze tips? Bekijk hier dan het totale aantal acties en kies waar jij iets lekkers gaat bestellen!