Glamour Day 2020: bij deze winkels scoor je dit weekend 20% korting

Het is tijd om wat ruimte te maken in je kledingkast, want morgen is het Glamour Day! Dit betekent dat je de hele dag kunt profiteren van 20% korting bij heel veel webshops. In deze blog lees je waar jij gegarandeerd terecht kunt voor een aantrekkelijke korting op je bestelling. Vul vandaag alvast je wishlist aan en sla morgen direct je slag!


Eerste online editie

Glamour Day is dé shopping day van Nederland en België, die twee keer per jaar wordt georganiseerd. Op deze dag krijg je 20% korting op bijna alles bij heel veel winkels bij jou in de buurt! Ook online geven de meeste webshops een flinke korting op je bestelling. Voorgaande jaren kon je in de supermarkt of een boekenwinkel bij jou in de buurt een speciale Glamour magazine editie kopen. Op vertoon van dit nummer kon je bij meer dan 2500 winkels korting krijgen. Gezien we momenteel allemaal thuis zitten en de meeste winkels gesloten zijn in verband met het coronavirus, is het helaas niet mogelijk om morgen op koopjesjacht te gaan in het winkelcentrum. Dit betekent echter niet dat Glamour Day niet doorgaat. Dit jaar zal deze shopping day voor het eerst geheel online plaatsvinden! Pak morgen dus direct je laptop bij de hand en bezoek jou favoriete webshops voor de beste koopjes.

Tip: Glamour Day vindt morgen plaats, maar de meeste codes en acties lopen het hele weekend. Heb je morgen geen tijd om online te shoppen? Maak je dan dus geen zorgen, want de kans is groot dat je zondag ook nog kunt profiteren van 20% korting op jouw favoriete items.

Online shoppen


Bij dit soort winkels kun je korting verwachten

Veel van de deelnemende winkels zijn modezaken, zoals H&M, Nike, About You, Sacha en meer. Dit weekend is dus het ideale moment om je kledingkast wat extra aan te vullen met fashion voor het komende seizoen. Bovendien krijg je bij sommige modewinkels zelfs meer dan 30% korting! Laat deze kans dus niet aan je voorbij schieten. Naast kledingwinkels, krijg je dit weekend ook korting op lingerie bij Hunkemöller en verzorgings- en schoonheidsproducten bij LookFantastic. Door bij al deze winkels te shoppen, kun je van top tot teen een hele nieuwe look creëren en ben jij helemaal klaar voor het voorjaar én de zomer. Tot slot, kun je morgen ook met extra veel korting shoppen bij MediaMarkt! Erg handig als je nog wat elektronica nodig hebt in huis of wanneer je twijfelde of je dat nieuwe koffiezetapparaat zou kopen of niet.


De beste acties en kortingscodes tijdens Glamour Day

Wil je weten bij welke winkels je gegarandeerd 20% korting of meer kunt scoren? Bekijk dan het lijstje dat we hieronder voor je hebben opgesteld.

Kortingsstickers op een etalage

Staat jouw favoriete winkel er niet tussen, maar wil je dit weekend wel shoppen met hoge kortingen? Bekijk dan de beste acties en kortingscodes van het moment. Met deze acties en kortingscodes kun je tot wel 50% korting krijgen op jouw bestelling! Ondanks dat deze winkels misschien niet meedoen aan Glamour Day, kun je toch nog flink besparen op je favoriete producten.