Bespaar met deze tips op een gezellige avond met vrienden in het comfort van je eigen huis

In de zomer is het leuk en gezellig om hele avonden in leuk gezelschap in de tuin door te brengen. Nu de zon langzaam op vakantie is en de dagen korter beginnen te worden, hoeft dat niet het einde van de gezellige avondjes te betekenen. Je kunt leuke avondjes binnen organiseren met lekkere hapjes, leuke spelletjes en mooie decoraties voor de perfecte sfeer. Om een leuke avond te organiseren hoef je echt niet heel veel geld uit te geven, als je maar weet waar je moet zijn. Dat hebben wij voor je op een rijtje gezet zodat jij niet lang hoeft te zoeken. 


Een goed begin is het halve werk

Het succes van een leuke avond begint bij de juiste voorbereiding. Je wil ervoor zorgen dat er genoeg sfeer aanwezig is en die kun je vaak op een hele makkelijke manier creëren. Door enkele accessoires op tafel te zetten en er een leuke lamp boven te hangen of naast te zetten kom je al een heel eind. Gelukkig is het deze maand Oktober Woonmaand en vertelden we je al eerder dat dit het perfecte moment is om je interieur een boost te geven. Voor leuke accessoires kun je onder andere terecht bij vtwonen en pak je daar tot wel 40% korting. Bij Leen Bakker kun je helemaal uit je dak gaan door de Design Deals, waarbij je tot wel 50% korting scoort op een groot deel van het assortiment. Voor meer goede deals op het gebied van accessoires en de Oktober Woonmaand kun je ook altijd onze themapagina bekijken. Als extra tip kunnen we je meegeven dat het ook altijd leuks om in te spelen op actuele feestdagen en dit geval hebben we het dan over Halloween. Zet een paar leuke pompoennetjes en wat kaarsen op tafel en je zult zien dat het geheel er al meteen heel anders uitziet. 

Halloween tafeldecoratie


Een hapje en een drankje

Alleen wat leuke decoraties en gezellige verlichting gaan er natuurlijk niet voor zorgen dat je samen met vrienden of familie een leuke avond hebt. Nu je niet meer buiten kunt barbecuen, is het net zo leuk om een lekkere maaltijd te bereiden in de keuken. Je kunt hiervoor boodschappen met tot 25% korting bestellen bij Rayon. Je bestelt daar verse en veel biologische boodschappen, waarmee je de lekkerste gerechten kunt bereiden. Ben jij geen ster in de keuken? Geen zorgen! Want dan kun je namelijk ook nog altijd een kookboek van bijvoorbeeld Jamie Oliver of het nieuwe boek van Sandra Bekkari laten bezorgen. Met een BookSpot kortingscode pak je 20% korting op je bestelling. Een andere manier om zeker te weten dat je gasten genieten van een overheerlijke maaltijd is natuurlijk HelloFresh. Je bestelt nu je eerste boxen met tot €75,- korting en je kunt iedere week het aantal porties heel makkelijk aanpassen via de app. Dat is perfect wanneer je gasten verwacht en hen wil verrassen met de skills die je hebt opgebouwd met de recepten van de maaltijdboxen. Wanneer je het echt niet aandurf, kun je natuurlijk altijd nog iets lekkers bestellen bij een van je favoriete restaurants met tot 10% korting via Takeaway. Naast lekker eten, wil je daar ook iets lekkers bij schenken. Bij Wijnvoordeel profiteer je nu van gratis flessen wijn wanneer je een bestelling plaatst tijdens het Flestival. Of je bestelt een tweede doos met 50% korting bij Wijnbeurs. Ga je liever aan de cocktails? Bestel dan onder andere rum, whisky en gin met tot 25% korting bij DrankDozijn. Zet een playlist op met je favoriete muziek en je bent eigenlijk al verzekerd van een geslaagde avond. 


You are the champion

Om de avond wat interessanter te maken en zeker te weten dat het gesprek niet stilvalt, kun je er altijd nog voor kiezen om een leuk spelletje te doen. In oktober scoor je bij Dreamland leuke spellen zoals Uno en Monopoly met tot 20% korting. Maar voor een nog grotere collectie aan bordspellen en spannende Escape Room spellen moet je toch echt bij Spelhuis zijn. Je kunt kiezen uit honderden spellen en je pakt ook nog eens tot wel 50% korting. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om samen een grote puzzel op te lossen. Deze koop je met 10% korting tijdens de Fnac Ledendagen dit weekend. Zit je met kleinere kinderen aan tafel? Dan zijn de spelletjes en puzzels en ander speelgoed van HEMA ook een leuke toevoeging aan je avond. Met zoveel leuke items weet je zeker dat ook de kleinsten een leuke avond hebben. Een ding is zeker: of je het spelletje nu wint of niet - met deze tips kom jij hoe dan als winnaar uit deze avond! 

Spelletjesavond vrienden


Mocht het nou toch een keer goed weer zijn tijdens je vrije weekend en wil je toch graag de deur uit? Dan kun je met een 18% kortingscode een spannende of juist relaxende activiteit boeken bij Bongo. Of bekijk een van onze andere straffe deals om een buitenshuis een geweldige tijd te beleven.