ELLE Smart Shopping Weekend: hier shop je de beste deals

Het is bijna weer zo ver: het ELLE Smart Shopping Weekend staat bijna voor de deur. Officieel is het maar een dag, namelijk 30 september maar er zijn een hoop online winkels die de korting het hele weekend doortrekken. Lees je mee waar je de beste kortingen gaat vinden dit weekend?


De focus op smart shoppen

Vroeger was het nog Glamour Day, maar sinds een paar jaar hebben we het over de ELLE Shopping Day. Sinds kort heeft het magazine daar nog Smart aan toegevoegd, omdat het tegenwoordig steeds belangrijker wordt om niet zomaar alles te kopen wat je wil. Ze willen dus echt de focus leggen op smart shoppen: alleen kopen wat je echt nodig hebt en wat het best bij je stijl past, zodat je er zo lang mogelijk mee kunt doen en dus lekker duurzaam bezig bent. De shopdag is van origine alleen in de winkels, maar je kunt tegenwoordig ook gewoon vanaf de bank je nieuwe outfits bestellen. Heb jij al een verlanglijstje gemaakt?


Hier shop je de voordeligste outfits

Van de winkels die meedoen, zijn de meeste kleding gerelateerd; niet zo gek ook bij een modemagazine. Er zijn veel winkels die de kortingscodes nog niet bekend hebben gemaakt, maar er zijn er ook een aantal die de korting de hele week laten gelden. Zo heb je iets meer tijd om een weloverwogen aankoop te doen; lekker smart dus! Bij deze winkels kun je alvast korting scoren:

Momenteel zijn dat nog niet heel veel merken zoals je kunt zien, maar op vrijdag maken alle meewerkende winkels hun kortingscodes. Het is dus verstandig om die dag nog even te kijken op onze website, want je zult dan een hoop nieuwe kortingscodes zien. Zo kun je bijvoorbeeld bij de H&M shoppen met korting en ook bij My Jewellery kun je nieuwe items shoppen met 20% korting of meer.  Ben je meer op zoek naar een nieuw paar laarzen voor de winter? Kijk dan bij vanHaren dit weekend, want ook zij doen mee aan dit shopevenement.

Kleding in rek


Het is niet alleen mode

Ook voor andere items dan mode kun je dit weekend je hart ophalen bij alle kortingen die je zult zien online. Kijk bijvoorbeeld eens bij Peeq voor 20% korting op diverse merken designverlichting. Het is handig om nu gebruik te maken van deze deal, voordat het alweer om 18:00 uur donker gaat zijn. Met een nieuwe designlamp zit je er niet in het donker bij en overdag straalt de lamp alsnog door de look. Krijg je van dit weer zin om te gaan bakken en koken? Dan heb je daar wel goed apparatuur voor nodig. Helaas kan kwalitatief keukenapparatuur best prijzig zijn. Gelukkig heeft KitchenAid daarvoor een Flash Sale waarmee je 20% korting kunt pakken op de populairste keukenrobots. Met zo'n keukenrobot heb je binnen no time je cakebeslag gemixt en kun je ook andere dingen klaarmaken. Kijk bijvoorbeeld eens naar de accessoires die je kunt vastmaken aan de keukenrobots, zoals een pastaroller en -snijder. Geen keukenrobot of accessoire nodig? Dan zijn er ook andere onweerstaanbare aanbiedingen, zoals 15% korting op foodprocessors.

Koekjes uitsteken


Onofficiële deals om van te profiteren

Er zijn ook een hoop winkels die officieel niet mee doen aan het Smart Shopping Weekend van ELLE, maar dat betekent niet dat ze geen goede aanbiedingen voor je hebben. Bij deze winkels scoor je momenteel ook mega goede deals:


Ga jij al een verlanglijstje klaarmaken voor dit weekend? Je kunt uiteraard ook nog even wachten tot alle kortingscodes bekendgemaakt zijn. Onze website wordt constant geüpdatet, dus als je een aanbieding van je favoriete winkel zoekt, dan hoef je alleen maar de naam op te zoeken.