Van deze deals krijg je het weer lekker warm

Het ziet er naar uit dat het gedaan is met de warmte. Moet je er nog even bijkomen? Dat snappen we wel. Als je het juist heel erg gaat missen, dan zijn er voldoende manieren om het alsnog lekker warm te hebben de komende tijd. In deze blog vind je alles waar je het warm van kan krijgen, zowel letterlijk als figuurlijk. Lees je mee?


Boek een tripje naar de zon

De makkelijkste manier om het warm te krijgen? Het boeken van een vakantie natuurlijk. Zo'n last minute vakantie hoeft helemaal niet zo duur te zijn, want vaak krijg je korting op een last minute boeking. Zo kun je bij Prijsvrij een last minute vakantie boeken met tot 25% korting. Een last minute is bij Prijsvrij wanneer je binnen zes weken na je boeking zal vertrekken. Ga bijvoorbeeld naar de Egeische Kust in Turkije met de kinderen of boek een vakantie zonder kinderen naar Lloret De Mar in Spanje. Houd er wel rekening mee dat familiekamers vaak snel uitverkocht zijn, dus als je er een vindt, dan is het slim om snel te boeken. Wil je iets verder weg om de zon te zoeken? Kijk dan eens bij Connections. Daar boek je reizen naar bijvoorbeeld Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief profiteer je ook nog eens dankzij een kortingscode van €15,- korting op je boeking. Daarnaast geniet je ook van verschillende voordelen als nieuwsbrief abonnee, zoals dat je altijd als een van de eerste op de hoogte bent van alle aanbiedingen en kortingscode. Geen fan van vliegen? Geen probleem. Je kunt altijd een auto huren bij MILES Mobility om je reis te starten. Het beste aan een auto huren bij MILES Mobility? Dat je €20,- korting ontvangt op je eerste rit dankzij deze exclusieve kortingscode. Al een keer gebruik gemaakt van MILES Mobility? Geen zorgen, want je kunt ook nog €10,- korting krijgen op je volgende rit dankzij de vriendenbonus.

Op het water bij zonsondergang


Kom even bij van de warmte

Als je wel klaar was met de warmte en de afkoeling juist verwelkomt, dan kan het zijn dat je nog wel even moet bijkomen van de warmte. Gelukkig zijn er diverse manieren waardoor je weer helemaal tot rust kan komen en je lichaam weer gezond kan krijgen. De meest snelle manier? Een paar uurtjes of een dagje wellness. Als je naar een lokale locatie gaat voor wat wellness, dan hoeft dat ook niet duur te zijn want je krijgt dankzij deze Groupon kortingscode 30% extra korting op lokale deals. Boek bijvoorbeeld een dagentree voor jou en je vriendin of bestel een massage met straffe korting. Geen zin in een massage of spadag? Je kunt bij Groupon ook beautybehandelingen bestellen met kortingen, denk aan gelaatsverzorging, manicure of harsontharing. Op deze manier neem je toch een moment voor jezelf en kun je lekker bijkomen van afgelopen week. Als je slecht geslapen hebt de afgelopen tijd, dan ben je niet de enige. Maar wist je dat een matras of kussen kan meehelpen aan beter slapen? Misschien is het dan toch tijd voor een nieuw matras of hoofdkussen zodat je volledig tot rust kunt komen. Kijk bijvoorbeeld bij Tempur, waar je nu 15% korting krijgt op bijna alles dankzij de Summer Sale. Zo shop je voordelig een kwalitatief matras waar je heerlijk op kunt slapen. Heb je een wat kleiner budget? Geen zorgen, want je hoeft dan echt niet in te leveren op kwaliteit. Bij Emma Matras shop je volledige sets zodat je ultiem kunt slapen en dankzij onze exclusieve kortingscode krijg je tot 50% + 5% extra korting op je bestelling.

Gezichtsbehandeling bij vrouw


Shop alvast je herfstoutfits

Volgende week start ook de herfst en dan zul je er waarschijnlijk echt aan moeten geloven om die jassen en truien weer uit de opberging te halen. Heb je veel herfst- en winterkleding weggedaan vorig jaar? Dan hoef je je geen zorgen te maken, want er zijn voldoende aanbiedingen en kortingscodes waar je van kunt profiteren om je kledingkast voordelig een update te geven. Bij onderstaande winkels en webshops vind je de beste herfstdeals:


Staat er in deze blog niets interessants voor jou tussen? Dan kun je altijd nog op onze Autumn Deals-pagina kijken. Daar komen dagelijks nieuwe deals op te staan; het is dus slim om deze pagina in de gaten te houden. Wie weet vind je er wel de deal van het seizoen te vinden.