Zo verras jij iemand tijdens Nationale Complimentendag

Het is binnenkort Nationale Complimentendag en als je niet zo goed bent in uitspreken hoe je je voelt, dan kan het natuurlijk ook met cadeautjes. Geef bijvoorbeeld een cadeautje aan je partner omdat hij of zij er altijd zo goed uit ziet of complimenteer je collega’s voor al hun harde werk de laatste tijd. Geen idee wat je cadeau kunt doen tijdens deze speciale dag? Dan zit je goed bij deze blog, want hier delen we de beste cadeautjes om te geven tijdens Nationale Complimentendag.


Wat houdt het precies in?

Nationale Complimentendag valt op 1 maart. Je hebt dus nog een week de tijd om jezelf voor te bereiden op wat je cadeau kunt gaan doen. Deze speciale dag is er om iemand anders een speciaal moment of gevoel te geven. Het gaat dus eigenlijk helemaal niet om cadeautjes, maar wel om het tonen van persoonlijke waardering. Je kunt dus zelf kiezen hoe je deze dag je complimenten wil geven aan anderen. Bedank bijvoorbeeld de caissière voor het scannen voor je boodschappen of laat weten dat je die nieuwe jas van je beste vriendin heel mooi vindt.


De leukste cadeaus voor je partner

Je geeft je partner natuurlijk wel vaker complimentjes, maar als je het op een wat specialere manier wil doen dan kun je dat doen met een cadeautje. Als jouw partner bijvoorbeeld gek is op horloges, dan kun je nu terecht bij Invicta. Je shopt daar tijdens de Overseas Sale met tot 70% korting. Bij Invicta heb je horloges voor iedereen, of de ontvanger nou gek is op Star Wars of NHL. Is de Warehouse Blowout afgelopen? Dan hoef je je geen zorgen te maken, want er is eigenlijk altijd wel een aanbieding waar je van kunt profiteren bij de webwinkel. Heeft jouw partner al een horloge of is een horloge niet nodig? Dan kun je ook kijken bij YourSurprise. Hier kun je je cadeaus helemaal personaliseren met tekst of foto’s. Wil je zo’n cadeau extra voordelig bestellen? Gebruik dan deze exclusieve kortingscode voor 5% extra korting. Zo kun je iemand heel voordelig een compliment geven door middel van een persoonlijk cadeau.

Horloge op tafel


De leukste cadeaus voor je vrienden

Ook je vrienden verdienen weleens een compliment en hoe leuk is het om het extra speciaal te doen op Nationale Complimentendag. Heb je geen idee wat je cadeau kunt doen aan een van je vrienden? Dan heb je dat misschien wel na het zien van onderstaande aanbiedingen:


De leukste cadeaus voor je collega’s

Wil je je collega’s of werknemers eens in het zonnetje zetten? Dan is 1 maart daar perfect voor. Complimenten op werk zijn namelijk heel belangrijk! Zo voelen mensen zich gewaardeerd op hun werk en is het motiverend voor de mensen op de werkvloer. Geef bijvoorbeeld een bos bloemen om ze te bedanken voor al het harde werk de laatste tijd. Kijk bijvoorbeeld eens op bloomon voor de mooiste boeketten. Zo’n boeket kan best prijzig zijn, maar met deze kortingscodes kun je 10% of 15% korting pakken op je bestelling. Als je voor het eerst bestelt bij bloomon, dan krijg je 15% korting maar als je al vaker klant geweest bent bij bloomon dan ontvang je 10% korting op je aankoop. Het zal hoe dan ook flink schelen in de prijs. Fijn voor jou en je ontvanger merkt niets van de prijs want de kwaliteit blijft mega goed. Je kunt ook bij Euroflorist terecht voor mooie bloemen of kamerplanten. Handig als je een ontvanger hebt die allergisch is voor bloemen! Door je aan te melden voor de nieuwsbrief van deze webshop ontvang je een persoonlijke kortingscode voor 10% korting op je bestelling. Met zo’n aanmelding profiteer je dus gelijk van korting, maar ook na je bestelling blijf je als een van de eerste op de hoogte van alle aanbiedingen en kortingscodes. Bestel je een kamerplant? Dan krijg je bij een hoop planten ook een gratis mand deze maand. Zo heeft de ontvanger gelijk een plekje om de kamerplant in te zetten en hoeven ze niet zelf te zoeken.

Tulpboeketten


Ga jij een cadeau geven tijdens Nationale Complimentendag op 1 maart? Je kunt natuurlijk ook gewoon gratis complimentjes geven door het te zeggen in het echt of een appje te sturen. Wat je ook doet tijdens deze dag, je complimenten of cadeaus zullen zeker gewaardeerd worden door de ontvanger. Mochten er in deze blog geen goede cadeaus tussenzitten voor jou, dan kun je ook nog een kijkje nemen op onze “Spring Deals”-pagina.