Bij deze winkels shop je de beste kerstcadeaus

De mooiste tijd van het jaar is bijna aangebroken: Kerstmis. Dat betekent voor de meeste mensen heel veel gezelligheid met familie of vrienden, lekker eten en natuurlijk de mooiste cadeautjes. Heb je nog niets voorbereid voor dit jaar? Geen zorgen want na het lezen van deze blog ben jij mega voorbereid en heb je alles in orde. Je leest waar je de beste cadeautjes shopt zonder de bank te breken en waar je de mooiste decoraties shopt voor in huis.


De beste cadeaus voor vrouwen

Meestal lukt het wel om een geschikt cadeau te bestellen voor de meest belangrijke vrouwen in je leven. Heb je toch een wat lastigere ontvanger? Geen zorgen, wij kunnen je helpen! Bij Parfumdreams kun je van alles bestellen wat betreft verzorging, denk hierbij aan parfum, make-up en haarproducten. De populaire merken van tegenwoordig zijn helaas wel wat prijziger, maar met deze kortingscode haal je de prijs een flink stuk omlaag. Je krijgt er namelijk 16% korting mee. Je hoeft geen minimumbedrag te bereiken om van deze korting te genieten. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat het niet geldig is op sale producten. Wil je de vrouw in je leven liever een memorabel cadeau geven? Kijk dan eens bij Bongo. Daar kun je belevenissen bestellen in de vorm van een cadeaukaart, waarmee jullie samen iets kunnen gaan doen. Er zijn momenteel zelfs speciale geschenken voor kerst te vinden op de website. De doosjes hebben een uniek ontwerp en zijn dus fantastisch om cadeau te geven. Geef bijvoorbeeld een massage voor twee cadeau of een aantal dagjes weg in een buitenlandse stad. De keuze is er reuze! Ook heb je meerdere kortingscodes bij ons waar je uit kan kiezen. Bij deze winkels kun je ook nog genieten van mooie kortingen:


De beste cadeaus voor mannen

Over het algemeen is het vaak lastiger om te shoppen voor mannen dan voor vrouwen. Daarom is het wel zo fijn als je een lijstje krijgt van de man in je leven. Heb je die toch niet gekregen omdat hij het zelf ook niet zo goed weet? Dan lukt het misschien wel met dit lijstje:


De beste cadeaus voor kinderen

Na Sinterklaas is het natuurlijk niet gek als het budget al stukken minder is. Daarom is het wel zo fijn als je de beste deals kan scoren voor jouw liefste kleintjes. Bezoek bijvoorbeeld DreamLand. Het Merkenfestival is daar nu bezig en je scoort 15% korting op de grootste speelgoedmerken. Denk hierbij aan DUPLO, Barbie en Ravensburger puzzels. Het enige waar je aan hoeft te voldoen, is je winkelmandje vullen met minstens twee artikelen. Dat is niet zo lastig met het aanbod wat ze bij DreamLand hebben en binnen no-time ben jij helemaal klaar met cadeautjes te bestellen voor kerst. Is jouw dochter of zoon gek op Playmobil? Ook daar kun je met een straffe korting bestellen. Je shopt namelijk dankzij deze kortingscode met 15% korting. Deze code is geldig voor je gehele bestelling. Wil je nog meer besparen? Dan kun je ook voor deze kortingscode gaan. Deze is enkel geldig op bundels, maar je krijgt er wel 25% korting mee. Je kunt uiteraard ook gewoon een kijkje nemen op de aanbiedingen pagina, waar je altijd tot 50% korting scoort op speelgoed. Ook bij de HEMA pak je een leuke korting op speelgoed. Je shopt daar nu speelgoed en knutselspullen met 30% korting. Veel speelgoed is bij de HEMA van hout en dus help je ook nog eens een handje mee aan de verduurzaming van speelgoed.


De mooiste decoraties voor in huis

Kerstmis is natuurlijk niet compleet zonder de mooiste decoratie voor in huis. Kijk bijvoorbeeld eens bij Xenos. Daar scoor je nu 3 + 1 gratis op alle mokken en servies. Op die manier heb je de eettafel hartstikke voordelig gedekt, zonder dat iemand zou denken dat je ze goedkoop had gescoord. Dol op een landelijk interieur? Kijk dan eens bij LOBERON. Je pakt daar nu tot 50% korting in de Winter Sale. Deze sale is gevuld met kerstdecoratie, waardoor je niet diep in de buidel hoeft te tasten voor de mooiste decoratiestukken. Denk aan guirlandes, kerstballen of kussenhoezen met print. Die eettafel is trouwens natuurlijk pas af met een prachtig kerstdiner of -brunch. Geen zin om alles zelf bij elkaar te winkelen? Gebruik dan deze kortingscode van HelloFresh, waarmee je tot €90,- korting krijgt én gratis cadeaus. Met zo'n maaltijdbox hoef je zelf alleen maar de gerechten uit te kiezen en hoef je niet meer last minute die drukke supermarkten in.

Kerstdecoratie op de eettafel


Het is verstandig om alvast alles in huis te hebben, voordat de echte drukte begint bij de winkels en bezorgers. Momenteel ben je nog net op tijd, maar vanaf volgende week kun je langere levertijden verwachten. Je kunt uiteraard altijd nog bij een van de winkels hun fysieke locaties terecht. Geen tijd om ergens naar toe te gaan? Kijk dan of je misschien extra kunt betalen voor snellere bezorging. Zo weet je toch zeker dat je het op tijd hebt voor de feestdagen. Je kunt ook nog een kijkje nemen op onze speciale "Kerstmis"-pagina. Deze updaten we dagelijks, waardoor jij geen enkele kerstpromotie kan missen. We wensen je in ieder geval alvast een hele fijne kerst toe!