Hier vind je de beste deals van eind oktober

De maand oktober komt alweer bijna aan het einde, en dus is het een mooi moment om te kijken naar de mooiste aanbiedingen en kortingscodes. Veel deals zijn nog tot en met 31 oktober geldig en dus heb je nog even om te profiteren van de voordelige prijzen. Lees je mee waar je het beste kan shoppen tijdens het einde van oktober?


Griezelig hoge korting op elektronica

De beste plek waar je nu terecht kan voor goedkope elektronica? Dat is deze week bij MediaMarkt. Je geniet daar nu van de Red Week, waar je tot wel 30% voordeel kan pakken op allerlei elektronica. Bestel bijvoorbeeld een OLED televisie van LG om te kunnen genieten van mooi beeld tijdens het kijken van je favoriete series en films. Dankzij het goede beeld wil je gegarandeerd geen pauzes meer inlasten en is het tijd voor non-stop bingen. Geen nieuwe televisie nodig? Dan kun je ook kijken naar een nieuwe iPhone of andere smartphone. Ook voor huishoudproducten kun je terecht tijdens de Red Week bij MediaMarkt. Denk hierbij aan een Amerikaanse koelkast of een Roomba robotstofzuiger. Ben je op zoek naar een nieuwe laptop of monitor? Kijk dan eens bij Acer. Daar scoor je met de Monster Deals tot €500,- korting. Deze aanbieding is geldig tot en met 30 oktober en is helemaal gericht op Halloween. Je zal dus ook echt schrikken van de goedkope prijzen die je vindt op de sale pagina! Ook bij ASUS kun je korting pakken op laptops en AiO tijdens de Member Weeks. Je dient hiervoor wel een Member te zijn bij Asus. Geen zorgen, want Member worden is gratis en zodra je dat bent, kun je tot €500,- korting pakken op laptops en AiO artikelen.

Open oven in keuken


Bestel mode en beauty met een straffe korting

Als je van plan bent om nog naar een Halloween feestje te gaan, dan is je outfit pas compleet met kleurlenzen. Je creëert zo op een simpele manier een hele andere vibe en je kan je kostuum naar een hoger niveau brengen. Bij Lentiamo shop je nu kleurlenzen voor Halloween met tot 15% korting. Met zo’n bestelling hoeft je kostuum ook niet heel duur te zijn en ben je lekker voordelig uit. Ben je geen fan van Halloween? Kijk dan eens bij Zalando Lounge. Daar shop je de allerbeste merken met tot 75% korting tijdens de Grand Sale. Je vindt er bijvoorbeeld items van adidas, Tamaris, BergHOFF, Scotch & Soda en Monki. Voor het gehele overzicht kun je het beste op de homepagina kijken van Zalando Lounge. Ook bij INNO kun je nu profiteren van hele hoge korting! Je krijgt daar tijdens de Crazy Days tot 70% korting én je profiteert van gratis verzending op je bestelling. Het enige waar je aan dient te voldoen is dat er minstens twee artikelen in je winkelmandje zitten, maar dat is met het assortiment van INNO niet zo lastig. Je kunt hier terecht voor mode voor het hele gezin, woonartikelen en beautyproducten. Als je dol bent op beautyproducten, dan kun je ook een kijkje nemen bij The Body Shop. Ben je een Member van de Love Your Body Club bij The Body Shop? Dan krijg je €5,- korting of meer bij aankoop van een Adventskalender. De kortingsbon die je ontvangt kun je gebruiken bij je volgende aankoop. Handig als je een kleine verpakking hebt ontvangen in de Adventskalender waar je graag een groter formaat van wil bestellen. Mocht je al voldoende beautyproducten in huis hebben, maar je wel graag wil voorbereiden op het weer van de komende tijd, dan kun je kijken bij America Today. Daar krijg je tijdelijk tot 50% korting op regenjassen. Zo ben je goed gekleed voor het regenweer en kom je nergens meer zeiknat aan; wel zo fijn.

Vrouw met regenjas


Hier vind je de beste andere aanbiedingen en kortingscodes

Als bovenstaande aanbiedingen en kortingscodes niet helemaal in jouw straatje lagen, dan zijn er nog een hoop andere deals waar je van kunt profiteren. Hieronder vind je nog een handig overzicht met andere goede deals:


Ga jij deze maand nog shoppen, of wacht je liever tot het Black Friday is? Mocht je geen enkele aanbieding of kortingscode willen missen, dan kun je altijd nog een kijkje nemen op onze “Autumn Deals”-pagina.