De solden zijn voorbij: hier krijg je nog korting

De zomersolden helemaal over het hoofd gezien en alle aanbiedingen gemist? Geen zorgen! Er zijn namelijk nog voldoende deals waarmee je kunt besparen op allerlei categorieën. Lees deze blog snel door en je weet precies waar je naartoe moet surfen om de hoogste kortingen te pakken.


Hier vind je de beste Back to School deals

Gaat jouw zoon of dochter na de zomervakantie weer terug naar school of wordt het het eerste schooljaar van jouw kleine? Dan zijn er nou al een hoop Back to School deals waarmee je voordelig kunt shoppen zodat jouw zoon of dochter er al helemaal klaar voor is. Zo kun je bij Tape à l'oeil de nieuwe back to school collectie bestellen voor maar €20,-. Op deze manier ben je niet heel veel kwijt, maar loopt jouw kleine hip erbij en weer helemaal fris voor het nieuwe schooljaar. Bij Tape à l'oeil kun je voor baby's tot aan tieners kleding, schoenen en accessoires bestellen. Je bent dus in een keer klaar! Wel zo handig als je nog met je hoofd bij de vakantie zit, en liever nog niet perse bezig bent met het nieuwe schooljaar. Als jouw zoon of dochter wel een nieuwe schooltas kan gebruiken, dan kun je kijken bij Spartoo. Je scoort daar namelijk 30% korting op heel veel schooltassen. Er is keuze uit tassen op wieltjes, maar ook klassieke handtassen en rugtassen. Met de vele printjes en kleuren zit er gegarandeerd een tas tussen waar jouw kind vrolijk van zal worden. Als schooltassen niet nodig zijn, maar wel nieuwe sneakers dan kun je terecht bij Converse. Je krijgt daar 30% korting op de Back to School basics. Dat betekent dat je alle basismodellen met een straffe korting kunt bestellen, zoals de platformstijl of de klassieke lage sneakers. Let hierbij wel op dat vrijwel alleen de basiskleuren zoals zwart en wit meedoen aan deze actie. Heeft jouw kind een nieuwe laptop nodig voor school? Kijk dan eens bij Lenovo. Je scoort daar tot 50% korting op veel producten, zoals een laptop of tablet. Vaak is er ook een kortingscode beschikbaar voor de producten, de codes die beschikbaar zijn vind je uiteraard op deze pagina.

Jongens in schoolgang


Hier vind je de beste deals voor volwassenen

Geen kinderen of niemand die meer naar school gaat? Ook dan kun je van voldoende aanbiedingen en kortingscodes profiteren nu dat de solden voorbij zijn. Zo kun je met deze kortingscode €10,- extra korting scoren op jouw bestelling bij Marlies Dekkers. Zo kun je extra besparen op een nieuw lingeriesetje of een bikini voor de zomervakantie. Als je geen lingerie zoekt, maar wel verzorgingsproducten en make-up dan zit je deze week goed bij Douglas. Je krijgt namelijk 15% korting op jouw bestelling. Het enige waar je aan moet voldoen is dat je €49,- of meer uitgeeft, maar dat is niet heel lastig met het assortiment van de winkel. Er zijn wel een aantal merken en categorieën uitgesloten van deze aanbieding, die kun je vinden op de website. Om je outfit af te maken heb je natuurlijk ook wat kleding nodig, daarvoor kun je terecht bij e5 mode. Je profiteert daar nu namelijk van de ronde prijzen welke al vanaf €15,- beginnen. De items in de aanbieding bestaan uit echt zomerse items, maar ook voor truien en jasjes zit je goed tijdens deze aanbieding. Ook voor in huis kun je nog goede deals scoren na de solden, zo kun je bij LOBERON profiteren van 20% extra korting tijdens de Final Sale. Je shopt hier interieur items met een landhuis stijl en alle meubels zijn ambachtelijk en duurzaam gemaakt. Je bestelt dus echt kwaliteitswerk, zonder dat je er veel voor hoeft te betalen dankzij de aanbieding. Bij Lampen24 vind je ook een goede aanbieding, namelijk de WOW Week. Tijdens deze week kun je tot 50% korting krijgen op binnen- en buitenverlichting. Handig als je binnenkort een feestje hebt en toch nog wat extra licht mist in huis of in de tuin.

Lampjes in de tuin


Deze kortingscodes vind je alleen bij ons

Er zijn een aantal kortingscodes die je alleen bij ons op de website gaat vinden. Benieuwd welke dat dan precies zijn? Je kunt ze herkennen aan het sterretje, maar om het je wat makkelijker te maken zijn dit een aantal codes uit ons assortiment:


Heb je veel gekocht tijdens de solden, of heb je het juist gemist? De volgende grote kortingsperiode zal Black Friday zijn, dus het duurt nog even voordat de grote aanbiedingen zullen losbarsten. Alle speciale acties en kortingscodes kun je op onze speciale categoriepagina vinden.