Hier scoor je de beste kortingen tijdens Black Friday

Eindelijk is het weer zo ver: Black Friday. Wij kijken er al sinds vorig jaar naar uit toen Cyber Monday voorbij was. Als jij ook zo'n enthousiasteling bent over korting, dan zit je in hetzelfde schuitje als wij. Gelukkig hoef je tegenwoordig niet meer zo lang te wachten tot de korting op je scherm verschijnt in november, want veel bedrijven beginnen al eerder dan op de kortingsdag zelf. Ben je benieuwd waar je de beste aanbiedingen zal vinden tijdens Black Friday in 2023? Dan zit je goed in deze blog, want we delen hier graag de beste acties en kortingscodes met je.


Wat is Black Friday nou precies?

Kijk, het meest belangrijke om te weten is natuurlijk dat je gewoon mega voordelig kan shoppen op Black Friday. Er zit echter toch een verleden achter deze speciale dag. Wanneer ie precies begon? Dat is niet helemaal duidelijk, maar het zal ongeveer in de jaren tachtig begonnen zijn. Het fenomeen speelt zich af op de vrijdag na Thanksgiving, wat op de derde donderdag in november gevierd wordt in de Verenigde Staten. Tijdens Thanksgiving zijn veel Amerikanen vrij en dus geven werkgevers vaak nog een extra dag erna vrij zodat het een lang weekend is. Dit is natuurlijk hét moment om flink in te kopen voor de feestdagen en dat begonnen winkeliers ook te merken. Om nog meer klanten te werven, begonnen ze met flinke korting te adverteren en dat werkte. Sinds een aantal jaar hoef je niet meer per se naar de lokale winkels om met korting te winkelen, maar kan het ook vaak gewoon online. In België kun je sinds ongeveer 2015 bij de grootste winkels kortingen verwachten op Black Friday.

Korting op pakketjes


Hier vind je de beste mode aanbiedingen

Dit is hét moment om je herfst- en winterkleding in te kopen, want bij veel modeketens kun je deze Black Friday straffe kortingen pakken. Bij deze winkels kun je het beste shoppen dit weekend:


Hier vind je de beste elektronica deals

Vaak kun je tijdens Black Friday extreem voordelig je elektronica producten bestellen bij winkels. Velen zijn ook bekend met de beelden uit de Verenigde Staten waar mensen gek gaan om de aanbiedingen op televisies. Gelukkig hoef je tegenwoordig niet meer jezelf in de menigte te begeven om te profiteren van korting op elektronica. Hier vind je vandaag de beste deals op elektrische apparaten:

Man met winkeltasjes


Hier vind je de beste kortingscodes

Hebben bovenstaande aanbiedingen je hart nog niet harder laten kloppen? Dat kan natuurlijk gebeuren, maar wie weet lukt het met deze kortingscodes wel. Vaak kun je met een kortingscode extra korting pakken op je bestelling, waardoor je nóg voordeliger uit bent. Waarschijnlijk halen deze kortingscodes je wel over voor het plaatsen van een bestelling:


Ga jij deze vrijdag winkelen? Je kunt uiteraard ook nog even wachten tot Cyber Monday, aankomende maandag. Sommige winkels die alleen online opereren hebben dan nog een kortingscode beschikbaar voor extra korting. Je maakt dan alleen wel kans dat je verlanglijst al is uitverkocht, dus het is wikken en wegen geblazen. Wil je nog andere aanbiedingen vinden? Die vind je op onze speciale "Black Friday"-pagina. Veel winkelplezier vandaag!