Begin 2024 met voordelige voornemens dankzij deze tips

Heb jij goede voornemens aangenomen voor dit jaar? Dan weet je dat het misschien prijzig kan zijn om je er aan te houden en alle benodigde producten te bestellen. Gelukkig kun je met de juiste aanbiedingen en kortingscodes besparen op je aankopen. Met de onderstaande tips weet je waar je terecht kunt om goedkoop te shoppen bij je favoriete winkels.


Het meest voorkomende voornemen

Sporten en gezonder eten is voor veel mensen hét voornemen van het nieuwe jaar. Dat zorgt echter voor veel drukte in de sportscholen en andere gezonde plekken. Wil je de drukte vermijden en gewoon lekker zelf aan de slag kunnen gaan? Dan kun je ook gewoon thuis gaan sporten! Bij FitnessKing kun je voordelig sportapparaten en accessoires bestellen. Zo hoef je niet diep in de buidel te tasten om je droomlichaam te creëren. Shop bijvoorbeeld een tweedehands toestel, waarmee je tot wel €500,- kan besparen. Zo help je ook nog eens het milieu een handje. Bij zo’n sporttoestel hoort natuurlijk ook een goeie sportoutfit. Kijk daarvoor eens bij Gymshark. Bij dit bekende merk shop je de mooiste setjes voor tijdens het sporten en de fijnste loungewear voor je rustdagen. Met deze kortingscode krijg je ook nog eens 60% + €15,- extra korting op alles. Zo kun je besparen op je outfit, maar zie je er wel hartstikke goed uit tijdens het sporten. Is sporten niet per se jouw goede voornemen? Dan kan het ook zo zijn dat je wel graag gezonder wil gaan eten. Daarvoor ben je bij Fuelyourbody aan het juiste adres. Daar shop je kant en klare maaltijden die mega gezond zijn en perfect zijn als aanvulling op je sporten. Deze maand krijg je daar 10% korting voor het nieuwe jaar dankzij deze kortingscode. Zo kun jij hartstikke voordelig je maaltijden in kopen. Het is ook slim om een voorraad in te slaan, want de maaltijden zijn minstens drie maanden houdbaar door ze in de vriezer te bewaren.


Zorg goed voor jezelf met deze deals

Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je gewoon goed voor jezelf blijft zorgen, zowel fysiek als mentaal. Gelukkig kun je met een beetje selfcare een hoop bereiken en met de onderstaande aanbiedingen hoeft het ook niet duur te zijn:


Met deze aanbiedingen is Dry January geen probleem

Ben je deze maand begonnen zonder alcohol? Dan is het wel zo fijn als je met de juiste aanbiedingen de maand nog verder door kan komen. Het stoppen met het drinken van alcohol heeft namelijk best wel een effect op je lichaam. Het gaan dan echter wel vooral om een psychologisch effect, maar je kan ook merken dat je beter kan slapen en sneller kan afvallen. Wil je toch wel graag de smaak van bijvoorbeeld je favoriete soort wijn? Kijk dan eens bij Wijnvoordeel. Daar shop je diverse soorten alcoholvrije wijn en met deze kortingscode worden ze ook nog eens gratis thuisbezorgd. Ga bijvoorbeeld voor een Premium Merlot of Premium Chardonnay. Er is zelfs een Sparkling Brut beschikbaar voor als je nog iets te vieren hebt deze maand! Wil je ook geen alcoholvrije dranken drinken? Dan kun je natuurlijk gewoon terecht bij je favoriete supermarkt. Bij de Albert Heijn shop je frisdrank, sappen, koffie en thee met tot €15,- korting. Zo haal je je lievelingsdrankjes in huis en kun je makkelijk door Dry January heenkomen.

Vrouwen met cocktails


Boek een goedkope vakantie

Als je even helemaal tot rust wil komen, dan kun je dat het beste doen met een vakantie. Boek er bijvoorbeeld een bij Center Parcs. Daar krijg je tot 20% korting en gratis extra’s met de vroegboekvoordelen. Met een vroegboeking heb je ook nog eens iets om naar uit te kijken terwijl je aan het werk bent. Dat is wel zo lekker! Wil je toch liever sneller weg dan over een aantal maanden? Bekijk dan het voorjaarsaanbod bij Sunparks. Daarmee kun je tot 50% korting pakken op je vakantie. Je kunt bij Sunparks verblijven in België, zodat je niet ver van huis bent en gelijk kunt genieten. Als je toch echt verder van huis moet om te kunnen genieten, dan kun je kijken bij Booking.com. Daar boek je een overnachting met 15% korting of meer dankzij de Begin 2024 Deals. Boek bijvoorbeeld een vakantie naar Spanje om van de zon te genieten of zoek de kou op in het noorden van Europa en ga naar Zweden.


Wat is jouw goede voornemen van 2024? Je kan natuurlijk ook ervoor kiezen om geen voornemen aan te nemen. Het kan namelijk best strikt aanvoelen om zo’n voornemen te hebben. Het allerbelangrijkste is natuurlijk gewoon dat je het jaar gezond en gelukkig doorkomt.