Voordelig terug naar school dankzij deze Back to School deals

Het is weer zo ver: school gaat bijna weer beginnen. Dat betekent dat de zomervakantie toch echt weer voorbij is en de kleintjes weer achter de bureaus moeten zitten om te studeren. Een nieuw studiejaar, welk jaar dat ook is, kan vrij duur zijn door alles wat je moet bestellen voor je dochter of zoon. Gelukkig zijn er nog voldoende Back to School deals waar je last minute van kunt profiteren. In deze blog lees je waar je de beste aanbiedingen en kortingscodes vindt, zodat jouw kleine voordelig aan een nieuw schooljaar kan beginnen.


Hier shop je de hipste outfits voor een fijne prijs

Bij een nieuw schooljaar hoort vaak ook een nieuwe outfit en een rugzak voor alle boeken. Gelukkig zijn de meeste deals die je vindt bedoeld voor de nieuwe outfits en schooltassen. Zo kun je bij Reebok terecht voor de hipste sneakers, maar ook voor T-shirts en nog veel meer en met deze kortingscode krijg je ook nog eens tot 65% korting. Zo kun je alles wat je nodig hebt voor het nieuwe schooljaar hartstikke voordelig bestellen. Ga bijvoorbeeld voor klassieke witte sneakers, een comfortabele joggingbroek en een T-shirt met logo en de eerste schooldag kan niet snel genoeg komen. Ook bij Converse kun je besparen op je bestelling dankzij een kortingscode. Met deze code scoor je namelijk 30% korting op je gehele Back to School bestelling. Converse sneakers zijn al een tijd hartstikke trendy en blijven dat waarschijnlijk ook nog wel. De sneakers zijn perfect voor de nazomer, want ze zijn niet heel erg warm. Naast sneakers kun je er ook terecht voor kleding en accessoires, zoals tassen. Niet zo'n groot budget? Dan hoef je je helemaal geen zorgen te maken, want bij Bristol profiteer je van minimaal 10% korting op je aankoop. Dat betekent dat je bestelling extra goedkoop is, want Bristol is altijd al hartstikke voordelig.

Gele rugzak


Kwalitatieve elektronica hoeft niet duur te zijn

Woon je iets verder van de school af? Dan is het voor jouw kind wel zo fijn als ze niet al te hard hoeven te trappen op de fiets en met deze deal van Upway hoeft dat ook zeker niet, want je scoort daar tot €1.000,- korting op refurbished elektrische fietsen. Op deze manier is jouw zoon of dochter sneller op school en is het geen hele training. Tegenwoordig heb je op veel scholen een laptop nodig om mee te kunnen studeren en daarvoor zit je bij ASUS goed. Je geniet daar namelijk van wel €1025,- cashback op je complete Back to School upgrade. Zo kan jouw kind snel surfen en zijn die verslagen sneller klaar zodat ze meer tijd hebben om te gamen. Mocht je niets bij ASUS kunnen vinden, dan kun je ook terecht bij Samsung. Je profiteert daar van wel €500,- korting met de Back to School deals. Je vindt daar monitoren, laptops, smartphones, TV's en huishoudelijke apparaten. Perfect voor als jouw dochter of zoon op kot gaat! Op zoek naar diverse soorten elektronica? Dan kun je naar bol.com surfen. Daar scoor je de Back to School deals met tot 60% korting. Je kunt hier niet alleen voor laptops terecht, maar ook rekenmachines, speakers en nog veel meer. Bij bol.com vind je dus niet alleen elektronica voor de studie, maar ook om van te genieten tijdens de vrije tijd tussen het studeren door.

Jongen achter laptop


Check deze andere interessante deals

Als je alles qua kleding en elektronica al in huis hebt voor jouw kleine, dan zijn onderstaande kortingscodes en aanbiedingen misschien wel nog interessant voor jou:


Heb jij alles al in huis voor het nieuwe schooljaar, of ga je nog snel items met korting shoppen? Let er wel op dat veel Back to School deals al snel aflopen, omdat het schooljaar alweer bijna begint. Op deze Back to School-pagina vind je alle aanbiedingen en kortingscodes op een rijtje, zodat je geen enkele deal kunt missen.