Pakawi Park kortingscodes voor België

Met een kortingscode scoor je bij Pakawi Park korting op jouw dagje uit in april 2024

  • gemiddelde besparing: €9,-
  • www.pakawipark.be
50% korting
Geverifieerd

Scoor wel 50% korting op dierentuintickets via Tripper

Kortingscode
19 gebruikt
Via Tripper
Bekijk code
20% korting

Profiteer van tot 20% korting op seizoenstickets bij Pakawi Park

Pak deze korting
Gratis actie

Kinderen genieten van GRATIS entree bij Pakawi Park

Info

Geldig voor kinderen onder de drie jaar.

Pak deze korting
Gratis actie

Gratis parking bij Pakawi Park

Pak deze korting
10% korting

Ontvang tot ruim 10% korting op groepstickets bij Pakawi Park

Pak deze korting
€60 actie

Boek een gids voor slechts €60,- bij Pakawi Park

Pak deze korting
70% korting

Tot 70% korting op evenementen voor abonnementhouders bij Pakawi Park

Pak deze korting
10% korting

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang iedere Pakawi Park kortingscode

Pak deze korting
Gratis actie
Geverifieerd

Maak gebruik van GRATIS parkeren bij Pakawi Park

Pak deze korting
€25 actie
Geverifieerd

Check de zomer inkomtickets voor minder dan €20,- bij Pakawi Park

Pak deze korting
€25 actie
Geverifieerd

Scoor tickets voor speciale dagen voor ruim €25,- bij Pakawi Park

Pak deze korting

Recent verlopen Pakawi Park kortingscodes

€5 korting
Geverifieerd

Tot ruim €5,- korting voor kinderen en senioren bij Pakawi Park

Pak deze korting
10% korting
Geverifieerd

10% korting op de verlenging van je abonnement bij Pakawi Park

Pak deze korting
Gratis actie
Geverifieerd

Ga GRATIS paaseieren zoeken bij Pakawi Park

Pak deze korting
€10 actie
Geverifieerd

Bestel een kidsbox voor minder dan €10,- bij Pakawi Park

Pak deze korting
20% korting
Geverifieerd

Ontvang tot 20% groepskorting bij Pakawi Park

Pak deze korting

Koop tickets met tot €10,- dankzij de beste Pakawi Park kortingscode

We moeten je helaas teleurstellen, want kortingscodes zijn nog nooit voorbijgekomen bij Pakawi Park. Dat betekent echter niet dat je niet kan besparen op een dagje uit naar de dierentuin. Zo mogen de allerkleinsten gratis naar binnen en kun je van tot 10% korting genieten op tickets voor kinderen en senioren. Mocht er toch ooit een kortingscode beschikbaar zijn, dan vind je die uiteraard bij ons op de website terug.

Zo bespaar je ook op een dagje naar Pakawi Park

Bezoek het park in de winter met tot €10,- korting

Je kunt bijna het hele jaar een bezoek brengen aan Pakawi Park. Wil je dat zo voordelig mogelijk doen, maar heb je geen kortingscode? Dan kun je ervoor kiezen om het park in de winter te bezoeken. Dan gelden namelijk de wintertarieven, die standaard lager zijn dan de zomertarieven. Zo bespaar je tot €10,- per persoon. De hoogte van de korting is afhankelijk van het soort ticket dat je wil kopen. Je vindt hier meer informatie over op PakawiPark.be.

Extra korting voor leraren en leden van de Gezinsbond

Verschillende personen en groepen krijgen extra korting op hun bezoek aan Pakawi Park. Zo is het mogelijk om korting te krijgen op vertoon van je Lerarenkaart. Ook met een lidkaart van de Gezinsbond kun je extra goedkope Pakawi Park tickets aanschaffen. Voor deze extra kortingen geldt wel dat ze alleen geldig zijn op het zomertarief; tijdens de winter profiteer je namelijk al van een gereduceerde prijs. Ben je een inwoner van Olmen? Ook dan kun je 30% korting krijgen bij het afsluiten van een abonnement.

Bespaar op ieder bezoek met je Pakawi Park abonnement

Ben je regelmatig in Pakawi Park te vinden en wil je niet iedere keer moeten betalen voor losse Pakawi Park tickets? Dan is het veel slimmer om een abonnement te nemen. Er zijn allerlei soorten abonnementen om uit te kiezen: van een los abonnement voor één persoon tot een gezinspas voor twee volwassenen en alle thuiswonende kinderen. Met dit abonnement heb je onbeperkt toegang tot het park. Zo bespaar je makkelijk tot wel 80% op entreekosten in een jaar tijd. Heb je al Pakawi Park tickets gekocht en wil je toch een abonnement afsluiten? Je kunt dit nog op dezelfde dag doen, waarna de prijs van je tickets wordt afgetrokken van de kosten van je abonnement.

10% korting wanneer je je abonnement verlengt

Trouwe bezoekers van Pakawi Park worden beloond. Heb je namelijk een abonnement dat binnenkort verloopt? Dan krijg je van Pakawi Park het aanbod om deze te verlengen met 10% korting. Zo word je als vaste vriend van het park beloond met een mooie kortingscode die andere bezoekers niet krijgen. Voor deze aanbieding geldt wel dat je het abonnement binnen een maand na het aflopen moet verlengen.

Over Pakawi Park

Pakawi Park

Pakawi Park begon in 1980 als de Olmense Zoo, waar Louis en Nienke Roofthooft hun privécollectie dieren besloten tentoon te stellen aan het publiek. Een sluiting en twee overnames later, in 2019, heropende de dierentuin als Pakawi Park. Hoewel de zoo zich specialiseert in katachtigen, waaronder panters, tijgers en leeuwen, vind je er nog vele andere dieren – wel tweehonderd diersoorten in totaal! Centraal in de zoo staan conservatie en educatie. Zo werd in 2021 het Pakawi Education Centre opgericht, dat cursussen en opleidingen verzorgt voor professionals en andere geïnteresseerden. Ook van een bezoek aan het dierenpark kom je gegarandeerd wijzer terug, en je ontdekkingsreis begint al op PakawiPark.be.

Ga naar pakawipark.be

Zo wissel je een kortingscode van Pakawi Park in

Pakawi Park kortingscode gebruiken

  1. Wil je voordelig een dagje naar Pakawi Park? Dan kun je dat het beste doen met een kortingscode. Om te beginnen klik je op "Bestel jouw tickets".
  2. Je komt dan terecht op de webshop. Hier kun je keuzes maken tussen de soorten inkomtickets. Je kunt de aantallen aanpassen door op de pijltjes te klikken, of door het aantal zelf te typen. Klik daarna onderaan de pagina op "In winkelwagen".
  3. Hier kun je de Pakawi Park kortingscode invoeren. Dit doe je in het invoerveld en daarna klik je op "Toepassen". Je zult dan zien dat het totaalbedrag zichzelf aanpast en je dus goedkoper het park kunt bezoeken.
  4. Tevreden met je keuze? Dan kun je doorgaan naar de volgende stap. Hier kun je je gegevens invoeren indien je nog geen account hebt op PakawiPark.be. Je kunt echter ook een account aanmaken, zodat je jouw tickets de volgende keer sneller kunt bestellen.
  5. Ga dan akkoord met de algemene voorwaarden en klik op "Volgende". Hier kun je je bestelling nogmaals controleren en, als alles helemaal in orde is, kun je je tickets betalen. Dit kun je doen met Bancontact, Mastercard, Maestro, PayPal en VISA. Na het betalen zul je je tickets binnen enkele minuten in je mailbox ontvangen.

Met deze tips haal je alles uit een bezoek aan Pakawi Park

Neem je kleinkinderen voordelig mee

Heb je een abonnement bij Pakawi Park en wil je graag je kleinkinderen voor een scherpe prijs meenemen? Dan is het misschien wel een goed idee om een Kleinkinderkaart te kopen. Dit is een kaart waarmee kleinkinderen tien keer toegang hebben tot het park. Je betaalt slechts €15,- per bezoek, waardoor je tot wel 40% korting krijgt vergeleken met normale Pakawi Park tickets voor kinderen. Dat maakt deze Kleinkinderkaart een goede toevoeging wanneer je een abonnement hebt en hier gebruik van wil maken met verschillende kleinkinderen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief van de dierentuin

Er zijn altijd wel manieren om te besparen op je bezoek aan Pakawi Park. Wil je zeker weten dat je geen korting mist? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Zo krijg je automatisch een update wanneer er een tijdelijke aanbieding gaande is. Je ontvangt af en toe wellicht een exclusieve kortingscode of leest over andere manieren om te besparen op je Pakawi Park tickets. Verder houdt het park je ook op de hoogte van evenementen en andere nieuwtjes.

Volg het dierenpark op social media

Het dierenpark is ook actief op social media. Houd het park hier in de gaten om alle laatste nieuwtjes te volgen. Ontdek nieuwe dieren, leuke evenementen of tijdelijke kortingsacties. Misschien kom je hier zelfs wel een kortingscode tegen voor extra voordelige tickets. Je kunt het dierenpark volgen op Facebook en Instagram.

Dit wil je weten voordat je naar Pakawi Park gaat

Op de website van Pakawi Park vind je alle evenementen die op dit moment bezig zijn.

Als je Pakawi Park wil bezoeken met een grotere groep, dan dien je te reserveren en te kiezen uit diverse rondleidingen.

Door je aan te melden voor de Pakawi Park-nieuwsbrief mis je geen enkel nieuws over de dieren, openingstijden en meer.

Bij Pakawi Park geniet je van tickets die seizoensgebonden zijn, en in de winter profiteer je van goedkopere prijzen.

Je mag je hond aangelijnd mee het park innemen, zolang je Pakawi Park na bezoek maar proper achterlaat.

Als je graag de dieren wil helpen, dan kun je via PakawiPark.be met een donatie een peter of meter worden.

Kinderen onder de drie jaar mogen gratis het park bezoeken, maar neem wel voor de zekerheid de KidsID mee.

Pakawi Park is te volgen op Facebook en Instagram voor de mooiste foto's en video's van de bewoners van het park en handige informatie voor je bezoek.

Je kunt de klantenservice contacteren door ze te bellen, e-mailen of een contactformulier in te vullen op PakawiPark.be.

Op de blog vind je allerlei dierennieuws, informatie over werkzaamheden in het park en andere handige feitjes over dieren.

Nieuws

Pakawi Park is druk bezig met de bouw van Monkey Island

Ben je van plan om binnenkort Pakawi Park te bezoeken? Dan moet je er rekening mee houden dat sommige delen van het park afgesloten zijn voor bezoekers. Ook zijn er enkele paden moeilijk toegankelijk voor kinderwagens en rolstoelen. Dit komt allemaal omdat het park bezig is met de bouw van Monkey Island. Dit eiland voor apen zal komende zomer openen.

Dieren krijgen nieuwe lekkernij

De stierkikker komt oorspronkelijk uit Amerika, maar is bezig aan een grote opmars in ons eigen land. Dit zorgt voor problemen in de natuur en daar moet natuurlijk iets aangedaan worden. Pakawi Park is daarom een samenwerking aangegaan om de stierkikker als voeding te gebruiken voor dieren zoals reigers, otters en andere amfibieën. Of ze het ook echt lekker gaan vinden is nog maar de vraag. Hoe de dierenverzorgers dat aanpakken lees je bij PakawiPark.be.