OCTA+ kortingscodes

Ontvang bij OCTA+ korting op jouw energiecontract met een kortingscode in juli 2024

  • gemiddelde besparing: €180,90
10% korting

Neem een OCTA+ multimerken tankkaart voor tot 10% korting

Pak deze korting
% korting

Krijg EXTRA korting op je mazoutbetaling bij OCTA+

Info

Bij een tank van minstens 1.500 liter.

Pak deze korting
€260 korting

Scoor als nieuwe klant van OCTA+ tot €260,- korting

Pak deze korting
20% korting

Ontvang wel 20% korting op een Clear contract bij OCTA+

Pak deze korting
15% korting

Sluit een contract af voor OCTA+ aardgas met tot 15% korting

Pak deze korting
10% korting

Scoor iedere OCTA+ kortingscode via de nieuwsbrief

Pak deze korting
Gratis actie

Gratis overstappen naar OCTA+

Info

Je betaalt bij OCTA+ geen bijkomende kosten voor je overstap.

Pak deze korting
€750 korting

OCTA+ korting: krijg tot €750,- korting op je zonnepanelen

Info

Wanneer je zonnepanelen laat installeren door OCTA+, kom je in aanmerking voor een premie tot €750,-.

Pak deze korting
10% korting

Profiteer van extra volumekorting op je mazoutfactuur bij OCTA+

Info

Je ontvangt automatisch extra korting bij afname van 1.500 liter of meer.

Pak deze korting
€290 korting
Geverifieerd

Krijg tot €290,- korting op een nieuw abonnement bij OCTA+

Pak deze korting
10% korting
Geverifieerd

Pak tot 10% korting op groene stroom van OCTA+

Pak deze korting
€15 korting
Geverifieerd

Neem een contract voor professionelen met tot €15,- korting bij OCTA+

Pak deze korting

Recent verlopen OCTA+ kortingscodes

15% korting
Geverifieerd

Krijg tot 15% korting op een elektriciteitscontract bij OCTA+

Pak deze korting
20% korting
Geverifieerd

Sluit een elektriciteits- en aardgascontract af met tot 20% korting bij OCTA+

Pak deze korting
20% korting
Geverifieerd

Sluit een contract voor aardgas af met tot 20% korting bij OCTA+

Info

Je bespaart door bijvoorbeeld een variabel tarief te kiezen.

Pak deze korting
10% korting
Geverifieerd

Neem een Fixed tarief met tot 10% korting bij OCTA+

Pak deze korting
15% korting
Geverifieerd

Ontvang wel 15% korting op een Eco tarief bij OCTA+

Pak deze korting

Sluit een abonnement af met korting met behulp van de strafste OCTA+ kortingscode

Helaas: kortingscodes zijn nog niet voorbijgekomen bij OCTA+. Dat betekent echter niet dat je niet kan besparen op een energieabonnement bij de meest familiale energieleverancier. Er zijn namelijk regelmatig promoties, zoals tot €235,- welkomstkorting bij het afsluiten van elektriciteit en aardgas. De tijdelijke promoties van OCTA+ vind je op de homepagina, maar ook in hun nieuwsbrief. Mocht er toch een kortingscode beschikbaar komen, dan vind je die uiteraard op deze pagina terug.

Mis geen enkele korting die OCTA+ je aanbiedt

Kies voor een tankkaart en tank met korting

Een andere manier om te besparen is door een tankkaart bij OCTA+ te bestellen. De energieleverancier biedt namelijk verschillende tankkaarten en laadoplossingen aan. Afhankelijk van je behoeftes neem je een standaard tankkaart, een laadpas of een combinatie van de twee. De tankkaarten zijn bij bijna twee op de drie tankstations in België geldig, en de laadpassen worden bij ruim 150.000 Europese laadpunten geaccepteerd. Je hebt dan dus altijd een laadpunt of een tankstation bij jou in de buurt. Bovendien hanteert OCTA+ erg scherpe tarieven voor de laadpunten en krijg je met je tankkaart regelmatig een korting op je tankbeurt.

Je stapt over zonder extra kosten

OCTA+ hanteert een zeer persoonlijke aanpak en maakt het elke klant zo gemakkelijk mogelijk. Dankzij hun uiterst efficiënte werkwijze kan je erg eenvoudig naar deze energieleverancier overstappen. Op OctaPlus.be worden alle stappen duidelijk uitgelegd, zodat je de overstap in enkele minuten kunt regelen. Bovendien hoef je je over de administratie helemaal geen zorgen te maken. OCTA+ neemt contact op met je huidige leverancier en brengt al het papierwerk in orde. Bovendien rekent OCTA+ hier helemaal niets voor en duiken er op geen enkel moment extra kosten op.

Meld je aan voor de nieuwsbrief van OCTA+ en mis geen enkele kortingscode

Op OctaPlus.be kun je je ook voor de nieuwsbrief inschrijven. Via deze e-mail houdt OCTA+ al zijn klanten op de hoogte van de laatste trends en de nieuwste ontwikkelingen op de energiemarkt. Verder staan er in de nieuwsbrief ook heel wat handige tips om te besparen op je energiefactuur. Bovendien worden alle aanbiedingen en acties ook via deze mailing de wereld ingestuurd. Door je voor de nieuwsbrief van OCTA+ aan te melden, haal je het meeste uit je energie en maak je elk seizoen kans op extra kortingen!

Over OCTA+

Over OCTA+

OCTA+ is een aanbieder van onder andere elektriciteit en aardgas. Als een van de laatste 100% Belgische energieleveranciers is het merk trots op hun identiteit en onafhankelijkheid. Het bedrijf begon in 1881 als Becquevort, toen nog als ophaalbedrijf van huisvuil en handelaar in steenkolen. Gedurende de negentiende en twintigste eeuw breidde de firma uit met een groot aantal tankstations en werd het overgenomen door de families Rigo en Brouw. In 2010 betrad OCTA+ de energiemarkt als aanbieder van biogas en groene stroom, met scherpe prijzen, familiariteit en een persoonlijke service als belangrijkste speerpunten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Check dan OctaPlus.be voor het volledige aanbod.

Ga naar octaplus.be

Zo verzilver je een kortingscode bij OCTA+

OCTA+ kortingscode gebruiken

  1. Als je je gas- en energieabonnement zo voordelig mogelijk wil afsluiten bij OCTA+, dan kun je dat het beste doen met een kortingscode. Mocht er een beschikbaar zijn, dan wil je natuurlijk wel graag weten waar je de OCTA+ kortingscode moet invoeren. Ten eerste begin je met het berekenen van je tarief.
  2. Hier geef je aan of je particulier of professioneel bent; we gaan er voor deze handleiding even van uit dat je een particulier abonnement wil afsluiten. Daarna kies je tussen een elektriciteitsabonnement, een elektriciteit- en aardgasabonnement of slechts een aardgasabonnement.
  3. Daarna voer je je postcode in en geef je aan of dit je hoofdverblijfplaats is of niet. Klik vervolgens op "Bevestigen".
  4. Heb je zonnepanelen of een andere zelfproductie-eenheid? Dan kun je dat tijdens de volgende stap aangeven. Na nog enkele andere vragen over je persoonlijke woonsituatie, kun je een keuze maken uit de abonnementen van OCTAPlus.be.
  5. Selecteer je gekozen abonnement en klik op "Ga verder". Hier voer je je persoonlijke gegevens in, zoals je volledige naam en woonadres. Tijdens deze stap voer je ook je promocode in. Dit kan aan de rechterkant van het scherm en daarna klik je op "Valideren". Vervolgens dien je nog enkele gegevens in te voeren, zoals je meterstanden.

Van deze voordelen geniet je met een contract bij OCTA+

De volgers op social media missen geen enkele actie

Ook op social media plaatst OCTA+ regelmatig handige tips. Door deze tips te volgen, ga je intelligent met je energie om en kun je enorm besparen op je energiefactuur. Verder maakt de energieleverancier ook gebruik van de diverse social-mediakanalen om nieuwe acties en promoties met zijn volgers te delen. Elke nieuwe deal krijgt een mooi plaatsje op social media en met een beetje geluk vind je er een unieke kortingscode terug. Bovendien geeft OCTA+ op social media ook aan wanneer je recht hebt op een subsidie van de overheid, zodat je geen enkele premie aan je voorbij laat gaan!

Kies voor een contract dat bij jouw situatie past

Bij OCTA+ heb je de keuze uit verschillende energiecontracten. Je kunt kiezen voor een contract met een vast of variabel tarief, of een dynamische prijs. Elke optie brengt andere voor- en nadelen met zich mee en past dan ook bij een andere situatie. Dankzij dit uitgebreide aanbod kan je zelf beslissen welk contract het beste bij jouw behoeftes aansluit. Bovendien staat het team van de energieleverancier je graag met persoonlijk advies bij, zodat je zeker voor het meest geschikte en voordeligste contract kiest!

Verschillende bespaartips in de blog

De energieleverancier houdt ook een blog bij op OctaPlus.be. In de blog staan tal van interessante artikelen over de energiemarkt, zonnepanelen en verwarmingssystemen. Ook legt de energieleverancier in de artikelen de verschillen tussen de diverse contracten duidelijk uit en helpen ze jou over de premies waarop je recht hebt. In de blog kan je ook regelmatig handige bespaartips terugvinden. Door deze tips te volgen, kun je jouw stookkosten aanzienlijk beperken. OCTA+ helpt je zo om goedkoper te leven en je energie juist te gebruiken. Bovendien plaatst de energieleverancier interessante promoties ook in de blog en delen ze nieuwe acties ook op dit deel van de website.

Om deze redenen wil je een contract afsluiten bij OCTA+

Met een online inschrijving bij OCTA+ heb je geen bijkomende kosten; ook regelt het bedrijf alle administratie voor jou.

Als je veel auto rijdt, dan kun je via OCTA+ een tankkaart en laadpas bestellen voor alle types auto's.

Door te kiezen voor een Eco-tarief compenseer je de CO2-uitstoot en draag je bij tot een duurzame toekomst.

Op de OCTAPlus.be homepage lees je diverse beoordelingen van huidige klanten.

Bij OCTA+ kun je kiezen uit Fixed, Clear of Dynamic elektriciteit en aardgas.

Voor het vullen van je mazouttank kun je ook terecht bij OCTA+ en profiteer je vanaf 1.500 liter van extra korting.

OCTA+ is al meer dan 130 jaar de meest familiale energieleverancier en is 100% Belgisch.

De energieleverancier is te volgen op Facebook, X en LinkedIn voor handige tips over energieverbruik en de laatste aanbiedingen.

Op OCTAPlus.be kun je de aardgas- en elektriciteitsproducten helemaal aanpassen naar je eigen behoeften.

De energiespecialisten van OCTA+ zijn elke werkdag bereikbaar via de telefoon of door een contactformulier in te vullen.

Nieuws

OCTA+ geeft tips om deze zomer te besparen

Deze week is het eindelijk weer zomer en dat betekent dat er een hoop manieren zijn om te besparen op je energierekening. Ventileer bijvoorbeeld elke dag je woning voor meerdere keren minimaal vijf minuten per dag en hang je wasgoed buiten op om het op te laten drogen. Benieuwd naar de andere manieren? Dat lees je in de blog van OCTA+.

Meer zon is beter voor dynamische contracten

Zelfs wanneer je zelf geen zonnepanelen hebt, kan het voordelig zijn om een dynamisch contract te hebben deze zomer. Doordat de energieprijs bij OCTA+ per uur berekend wordt, in plaats van per dag, kun je dus slimmer inzetten op je verbruik. Door zonnepanelen wordt er veel energie opgeslagen en dat kan op bepaalde dagen zorgen voor extreem lage uurtarieven. Heb jij al een dynamisch contract of zonnepanelen?

Meer mazout voor minder bij OCTA+

Wil je een keer je mazouttank vullen, maar niet je budget in één keer verspelen? Dan kun je bij OCTA+ gelukkig gebruikmaken van een maandfactuur. Dat is wel zo makkelijk en dat is immers ook hoe het werkt wanneer je een energiecontract bij een elektriciteitsleverancier zou hebben. In een keer een grote bestelling plaatsen voor mazout heeft als voordeel dat je kunt profiteren van volumekortingen. Je krijgt namelijk al korting bij een bestelling van minstens 1.500 liter! Je kunt de voorwaarden en verschillende soorten mazout bekijken bij OCTAplus.be.