Monde Sauvage kortingscodes

Met een kortingscode of promo pak je bij Monde Sauvage korting op je tickets in juni 2023

  • www.mondesauvage.be
50% korting

Scoor nu tot 50% korting op Monde Sauvage tickets

Kortingscode
20 gebruikt
Via VakantieVeilingen
Pak deze code
€5 actie

Ga op safari met het treintje voor slechts €5,- EXTRA bij Monde Sauvage

Pak deze korting
25% korting

Combineer jouw bezoek aan Monde Sauvage en pak tot 25% korting

Pak deze korting
€10 korting

Profiteer van €10,- groepskorting per persoon bij Monde Sauvage

Info

Geldig voor groepen vanaf twintig personen.

Pak deze korting
€40 actie

Ontvang via de Steraanbieding een complete dag uit voor slechts €40,- via Monde Sauvage

Pak deze korting
€6 actie

Maak gebruik van de shuttlebus voor maar €6,- via Monde Sauvage

Pak deze korting
€60 actie

Profiteer van een abonnement voor minder dan €60,- bij Monde Sauvage

Pak deze korting
€2,50 actie

Monde Sauvage deal: koop een armbandje ter ondersteuning van het park voor €2,50

Info

Verkrijgbaar in de eshop.

Pak deze korting
€6 actie

Regel je parking al voor slechts €6,- bij Monde Sauvage

Verloopt vandaag
Pak deze korting
€50 actie

Bestel een abonnement al voor minder dan €50,- bij Monde Sauvage

Pak deze korting
20% korting

Monde Sauvage korting: profiteer van bijna 20% korting op tickets voor tieners

Info

Vergeleken met een regulier volwassenenticket.

Pak deze korting

Nog meer manieren om korting te pakken bij Monde Sauvage

Krijg tot €10,- korting op tickets voor groepen

Ben je van plan om met een grote groep Monde Sauvage te bezoeken? Dan kun je misschien gebruikmaken van de groepstarieven. Deze voordelige tarieven gelden voor groepen vanaf twintig personen en je kunt hiermee tot €10,- korting krijgen. In het groepsticket zit een safari met het treintje inbegrepen. Het bestellen van groepstickets is mogelijk via de telefoon of door een e-mail te sturen. Op deze manier kan iedereen het park samen verkennen en de prachtige, wilde dieren gezamenlijk bewonderen!

Meer doen in de regio? Pak dan tot 30% korting met een combinatieticket

Het is altijd leuk als je het bezoek aan het dierenpark kan combineren met een attractie in de buurt. Zeker als je van verder komt, wil je het meeste uit de trip halen. Monde Sauvage werkt bijvoorbeeld samen met de Grotten van Remouchamps en speelpark Fraxinus Aventure. Op de webshop kan je voor een combinatieticket kiezen, zodat je beide plekken met korting kan bezoeken. De prijs van het gecombineerde ticket ligt beduidend lager dan de prijs van de afzonderlijke tickets: je bespaart wel 30% in totaal. Wil je profiteren van deze korting? Dan hoef je geen Monde Sauvage kortingscode te hebben; de korting is namelijk al in de prijs verwerkt.

Korting voor mensen met een beperking

Heb je een handicap of is er iemand in de groep met een handicap? Dan is er een speciaal ticket bij Monde Sauvage beschikbaar. Het safaripark heeft een speciaal MBM ticket, waarmee je €7,- korting krijgt op een ticket. Voor mensen met een beperking die niet zichtbaar is, raden we aan om een kaart of getuigschrift mee te nemen. Op deze manier kunnen ze zonder problemen van de korting gebruikmaken.

Over Monde Sauvage

Over Monde Sauvage

Monde Sauvage is een dierentuin in Aywaille, ongeveer 25 kilometer van Luik. Wat het dierenpark bijzonder maakt is de mogelijkheid om direct na je binnenkomst het safaripark zelf te doorkruisen met de auto of een treintje. Hierbij sta je oog in oog met zebra's, antilopen, giraffes en nog veel meer dierlijke bewoners van het park. Naast het safaripark verken je tijdens een dag in Monde Sauvage nog vele andere hoeken van de wereld, via onder andere de Zuid-Amerikaanse hoogvlakte, verschillende volières en het indrukwekkende apeneiland. Ook zijn er diverse dierenshows bij te wonen om papegaaien, roofvogels of zeeleeuwen in actie te zien. Van kop tot staart een onvergetelijke dag dus! Kijk voor meer informatie over het park en de bereikbaarheid op MondeSauvage.be.

Ga naar mondesauvage.be

Handige Monde Sauvage tips die je niet wil missen

Mis geen enkel nieuwtje en aanbieding dankzij social media

Social media is de ideale plek om de prachtige dieren van Monde Sauvage al eens te bewonderen. Het safaripark plaatst er voortdurend prachtige foto's op en geeft je ook al een mooie preview van hun indrukwekkende shows. Bovendien kondigen ze elke aanbieding ook op de diverse social-mediakanalen aan en delen ze weleens een exclusieve kortingscode met hun volgers. Door de social media van Monde Sauvage regelmatig na te kijken, mis je gegarandeerd geen enkele actie.

Kies uit een van de vele betaalmogelijkheden

MondeSauvage.be is een erg gestructureerde webshop; de informatie wordt namelijk erg duidelijk weergegeven en je kan je tickets snel bestellen. Je kan elke aankoop met Bancontact, Mastercard of VISA betalen. Elke transactie vindt in een beveiligde omgeving plaats en je hoeft je geen zorgen te maken over de veiligheid van je persoonlijke gegevens. Zodra je aankoop verwerkt is, ontvang je je tickets meteen in je mailbox.

Geniet van de gratis leerzame shows

Een bezoek aan Monde Sauvage is een onvergetelijke gebeurtenis. Je kan er namelijk een hele hoop wilde dieren leren kennen en tijdens je bezoek ontdek je diverse verrassingen. Bij je ticket zijn er ook drie shows inbegrepen: je kan gratis een spektakel met roofvogels, papegaaien of zeeleeuwen bijwonen. Deze attracties zijn niet alleen erg leuk om te zien, ze zijn ook onderwijzend opgesteld. Zo leren alle kinderen en volwassenen ook nog iets bij, terwijl ze zich toch volop amuseren.

Tien redenen waarom Monde Sauvage populair is bij onze bezoekers

Er is verschillende informatie te vinden over jouw bezoek aan Monde Sauvage op de website, zoals het combineren van een bezoek aan de Grotten van Remouchamps.

Bij Monde Sauvage kun je diverse diersoorten zien, zoals gnoes en zebra's, dankzij de Afrikaanse safari met een treintje of jouw eigen auto.

In de webshop op MondeSauvage.be vind je abonnementen en conservatieartikelen om te bestellen.

Het park is makkelijk te bereiken met de auto of de bus dankzij de informatie en routebeschrijving op de website.

Op MondeSauvage.be vind je een handige druktekalender en de huidige openingstijden van alle belevenissen, restaurants en shops.

De klantenservice van het dierenpark is te bereiken via de telefoon of e-mail.

Monde Sauvage is te volgen op Facebook, Instagram, Twitter en YouTube voor leuke feitjes, weetjes, informatie en de laatste aanbiedingen.

Je kunt jouw Monde Sauvage tickets betalen met Bancontact, Mastercard of VISA.

Op de website van Monde Sauvage kun je ook alvast tickets voor het parkeren bestellen; zo hoef je niet in de rij te staan.

Een safaribezoek aan Monde Sauvage duurt ongeveer vijf uur, waarin je dieren kunt bekijken, spelen in de speeltuin en Fraxinus Aventure kunt bezoeken.