Knack abonnement korting

Iedere promo en kortingscode waarmee je op jouw Knack abonnement korting pakt in juni 2024

  • gemiddelde besparing: €12,80
Gratis actie

Laat twee gezinsleden tijdelijk GRATIS meelezen met je Knack abonnement

Pak deze korting
Gratis cadeau actie

Ontvang GRATIS geschenken bij je nieuwe Knack abonnement

Pak deze korting
Gratis actie

GRATIS toegang tot de Mijn Magazines-app met een Knack abonnement

Pak deze korting
70% korting

Neem vier weken een Knack abonnement met tot 70% korting

Pak deze korting
Gratis actie

Ontvang het digitale magazine GRATIS bij je papieren Knack abonnement

Pak deze korting
60% korting

Bestel een digitaal Knack abonnement met tot ruim 60% korting

Pak deze korting
10% korting

Scoor iedere Knack abonnement kortingscode via de nieuwsbrief

Pak deze korting
Gratis actie

Met jouw Knack abonnement deel je het digitale magazine GRATIS met twee personen

Pak deze korting
30% korting

Geniet van 30% korting + exclusieve voordelen als lid van de Knack Club

Info

Bij de start van je Knack abonnement word je automatisch lid van de Knack Club.

Pak deze korting
70% korting
Geverifieerd

Krijg tot 70% korting op een maand lang een Knack abonnement

Pak deze korting
Gratis actie
Geverifieerd

Ontvang GRATIS toegang tot ALLE +artikels en digitale edities van jouw Knack abonnement

Pak deze korting
€20 korting
Geverifieerd

Neem een fysiek Knack abonnement met tot €20,- korting

Pak deze korting

Recent verlopen Knack abonnement kortingscodes

60% korting
Geverifieerd

Ontvang jouw Knack abonnement in de brievenbus met tot ruim 60% korting

Pak deze korting
Gratis actie
Geverifieerd

Laat twee gezinsleden GRATIS meelezen met jouw Knack abonnement

Pak deze korting
70% korting
Geverifieerd

Pak tot 70% korting op een papier en digitaal Knack abonnement

Pak deze korting
Gratis actie
Geverifieerd

GRATIS toegang tot +artikels en digitale edities met een Knack abonnement

Pak deze korting
€20 korting
Geverifieerd

Krijg vier weken een Knack abonnement met €20,- korting

Pak deze korting

Profiteer van wel 40% korting met de strafste Knack abonnement kortingscode

Helaas is er tot nu toe nog geen kortingscode voorbij gekomen voor een Knack abonnement. Dit betekent natuurlijk niet dat je niet kunt profiteren van korting of promo's, want die zijn er namelijk vaak genoeg. Denk hierbij aan €10,- korting op een papieren abonnement, tot 40% korting op een abonnement of een gratis geschenk bij het afsluiten van een abonnement. Mocht er toch ooit een kortingscode beschikbaar zijn, dan vind je die uiteraard op deze pagina.

Van deze voordelen profiteer je ook met een Knack abonnement

Krijg een gratis welkomstgeschenk bij je Knack abonnement

Neem jij een Knack abonnement, dan is het zeker mogelijk dat je recht hebt op een gratis cadeau. Regelmatig heeft Knack namelijk als actie dat nieuwe abonnees binnen 4 weken na aanmelding een gratis geschenk ontvangen. Bevalt het cadeau niet helemaal? Dan kun je ook wachten tot er een ander cadeau te ontvangen is bij het Knack abonnement; de cadeaus veranderen namelijk nog wel eens.

Profiteer van een voordeeltarief als student of leraar

Als jij recht hebt op dit voordeeltarief, dan kan daar geen promo tegenop. Ben je een student of werk je als leraar, dan profiteer je van een voordeeltarief. Je sluit het Knack abonnement dan af met een mooie korting. Wil jij een studenten- of lerarenabonnement afsluiten, dan moet je even contact opnemen met de klantendienst. Het is handig om dan meteen je studenten- of lerarenkaart bij de hand te hebben. Houd er wel rekening mee dat studenten die in deeltijd studeren geen recht hebben op deze korting, dit geldt ook voor gepensioneerde leraren.

Diverse voordelen als lid van de Knack Club

Neem jij een Knack abonnement, dan blijf je niet alleen op de hoogte van actualiteiten en allerlei culturele, maatschappelijke en politieke kwesties. Je profiteert daarnaast ook nog van een clubkaart. Elke abonnee van het Knack magazine wordt automatisch lid van de Knack Club van Knack.be. Je ontvangt een clubkaart en deze levert je diverse voordelen op. Zo krijg je elk jaar een speciale voordelengids. Hierin lees je precies waar je korting kunt krijgen. Denk aan allerlei evenementen en culturele instellingen. Zo profiteer je van dubbel geluk; allerlei voordelen en van jouw Knack abonnement.

Over Knack abonnement

Over Knack abonnement

Knack is al jarenlang een gevestigde naam in de Vlaamse nieuwswereld. Het tijdschrift, waarvan de eerste editie in 1971 verscheen, is breed georiënteerd en besteedt niet alleen aandacht aan nieuws uit binnen- en buitenland, maar richt zich ook op cultuur, economie en de samenleving. Het magazine kenmerkt zich door zijn kritische blik, onder andere dankzij het scherpe commentaar van bekende opiniemakers en columnisten op de actualiteiten. Het tijdschrift bereikt bijna een half miljoen lezers, en ook het digitale nieuws op Knack.be is goed voor ruim anderhalf miljoen bezoekers per maand. Ook benieuwd naar een verdiepende blik op het nieuws van vandaag? Met een Knack abonnement ontvang jij dit morgen al op de mat of in je mailbox.

Ga naar knack.be

Met een Knack abonnement ontvang je gratis specials en extra's

Gratis specials bij Knack abonnement

Knack.be geeft niet alleen het standaard wekelijkse magazine uit. Door het jaar heen verschijnen er ook nog diverse specials. Neem jij het complete Knack abonnement, dan heb je meteen ook recht op deze specials. Je ontvangt dan onder andere de Knack Extra en het MO* Magazine. Deze uitgaven ontvang je als abonnee van Knack helemaal gratis. Ook het Knack Weekend en Knack Focus komen jouw kant op zonder dat je daarvoor extra hoeft te betalen.

Je ontvangt het digitale magazine gratis bij je abonnement

Kies je voor het papieren abonnement? Dan ontvang je niet alleen het fysieke magazine, maar ook de digitale versie van jouw Knack abonnement. Naast de digitale versie van het magazine, kun je ook alle zogenaamde ''+artikels'' lezen, zonder dat je hier extra voor hoeft te betalen. Dit geldt overigens niet alleen voor jezelf, want je kunt jouw digitale toegang delen met twee familieleden. Je hoeft hier geen speciale Knack abonnement kortingscode voor te hebben, je profiteert namelijk direct van de aanbieding.

Automatisch gratis toegang tot ruim dertig andere magazines

Met een Knack abonnement hoor je automatisch bij Mijn Magazines. Dat betekent dat je via dat kanaal ook andere tijdschriften kunt lezen. Je betaalt alleen voor je Knack abonnement en toch heb je meteen recht op het lezen van meer dan dertig andere magazines. Dit geldt alleen voor de digitale versies van deze tijdschriften. Ook bij deze andere magazines heb je gratis toegang tot extra artikelen en alle informatie van de websites.

Altijd een unieke voordeelprijs met een Knack abonnement

Je komt misschien al een tijdje geen promo tegen. Ook is er geen kortingscode te vinden waardoor je voordelig een Knack abonnement kunt afsluiten. Besluit je om die reden om het magazine gewoon elke maand in de winkel te kopen? Bedenk dan dat je met een abonnement altijd goedkoper uit bent. De kans is zeer groot dat er binnenkort een kortingscode beschikbaar komt, zodat je het Knack abonnement wel met een fikse korting afsluit. Is dat niet het geval of wil je niet langer wachten, bedenk dan dat als je elke editie los koopt in de winkel dat deze dan €7,50 per stuk kost.

Andere voordelen van een Knack abonnement

Met een Knack abonnement ben je automatisch lid van de Knack Club, waarmee je het hele jaar door profiteert van voordelen.

Naast je Knack abonnement vind je op de site van de krant video's en podcasts om nog dieper in het nieuws te duiken.

De krant heeft een Factcheck-rubriek waarin ze mis- en desinformatie tegengaan en je alleen maar factuele berichten kan lezen.

Een Knack abonnement is te betalen met domiciliëring via een bankrekening, Mastercard, VISA of American Express.

Via Knack.be kun je ook magazines lezen en toevoegen aan jouw abonnement.

De klantenservice is te bereiken via e-mail en telefoon, voor vragen over het afsluiten van een abonnement en nog veel meer.

Er is keuze uit een gecombineerd papieren en digitaal Knack abonnement, maar ook alleen een digitale variant.

Knack is te volgen op Facebook en Twitter om nog sneller alle nieuwsberichten te kunnen lezen.

Met een inschrijving op de Knack-nieuwsbrief ontvang je elke dag het belangrijkste nieuws van de dag.

Op Knack.be vind je dagelijks nieuwsberichten, opiniestukken, sportberichten en andere interessante posts.

Nieuws

Krijg toegang tot top magazines met een Knack abonnement

Met een Knack abonnement profiteer je niet alleen van het nieuws waar je je voor hebt geabonneerd, maar je krijgt ook nog extra's. Via de app krijg je namelijk digitaal toegang tot meer dan dertig topmerken waardoor je nooit klaar bent met lezen. Zo krijg je bijvoorbeeld toegang tot Libelle, Flair en ook een aantal Franstalige magazines. Op de website van Knack vind je alle magazines die je kunt lezen met een abonnement.