BASE kortingscodes

Ontvang bij BASE korting op je abonnement met een kortingscode of promo in mei 2023

  • gemiddelde besparing: €6,75
Gratis actie

Krijg elke maand GRATIS data bij een BASE abonnement

Info

Iedere eerste dag van de maand ontvang je 24 uur lang gratis data.

Pak deze korting
€300 korting

Profiteer van wel €300,- korting op telefoons bij BASE

Info

In combinatie met een abonnement.

Pak deze korting
€5 korting

Scoor een gecombineerd abonnement met tot €5,- korting bij BASE

Pak deze korting
Gratis actie

Ontvang GRATIS extra's bij herlaadkaarten via BASE

Pak deze korting
€10 korting

Tot €10,- korting op het meest uitgebreide abonnement bij BASE

Pak deze korting
Gratis actie

Neem jouw data GRATIS mee naar volgende maand met Data Jump van BASE

Pak deze korting
€100 cashback

Scoor tot €100,- cashback met de promo's van BASE

Info

Dit gebeurt automatisch bij alle maandelijkse abonnementen.

Pak deze korting
Gratis actie

Free Data Day: ontvang iedere maand 24 uur GRATIS data bij BASE

Pak deze korting
€300 korting

Tot wel €300,- korting op je smartphone bij BASE

Pak deze korting
€5 korting

Ontvang elke maand €5,- korting op internet en TV bij BASE

Pak deze korting
€250 korting

Scoor een nieuwe smartphone met wel €250,- korting bij BASE

Pak deze korting
25% korting

Check deze webdeal voor 25% korting bij BASE

Pak deze korting

Recent verlopen BASE kortingscodes

Gratis actie

Profiteer van GRATIS data behouden bij opladen via BASE

Pak deze korting
€5 korting

Kies voor het kleinste abonnement met tot €5,- korting bij BASE

Pak deze korting
€10 korting

Kies voor extreem veel data met tot €10,- korting bij BASE

Pak deze korting
Gratis actie

Pak GRATIS onbeperkt bellen + sms'en via deze BASE promo

Pak deze korting
25% korting

Pak elke maand 25% korting via deze BASE promo

Pak deze korting

Sluit een abonnement af met 25% korting met de strafste BASE kortingscode

Besparen op een telefoonabonnement of een internet- en TV-abonnement is natuurlijk altijd fijn. Bij BASE is dit tot nu toe helaas nog niet mogelijk geweest met een kortingscode, maar er zijn vaak genoeg acties om toch voordelig een abonnement af te sluiten. Zo kreeg je met een webdeal 25% korting per maand op jouw abonnement; hier profiteerde je levenslang van. Daarnaast zijn er ook regelmatig aanbiedingen op smartphones, zodat je hier ook flink op kunt besparen.

Profiteer van korting en gratis data bij BASE

Combineer met internet en krijg altijd €5,- korting per maand

Je kan bij BASE ook voor een mobiel abonnement met internet en TV kiezen. Deze telecomprovider werkt namelijk samen met TADAAM. Het internet van TADAAM wordt niet met kabels geleverd en is volledig onbeperkt. Ook het TV-pakket is erg interessant, er zijn namelijk meer dan dertig kanalen beschikbaar. Bovendien geeft BASE je een leuke korting als je voor een pakket met TADAAM kiest. Elke gebruiker ontvangt namelijk standaard €5,- korting op de maandfactuur van de telecomprovider.

Profiteer van gratis data op de eerste dag van de maand

BASE biedt zijn klanten heel wat interessante voordelen aan. Zo geven ze elke abonnee de eerste dag van de maand gratis data. De zogenaamde Free Data Day is voor elk lid van BASE geldig en gaat automatisch in. Je kan de data zowel in België als in de landen binnen de Europese Unie gebruiken. Tijdens de eerste 24 uur kan je onbeperkt van de mobiele data gebruik maken en dit is dan ook de ideale gelegenheid om je helemaal te laten gaan.

Sluit een abonnement voor 40 of 100 GB af en bespaar op het totaalbedrag

Bij BASE.be kan je diverse abonnementen afsluiten. Je hebt de keuze uit een plan van 6 GB, 15 GB, 40 GB of 100 GB. Bij elk abonnement kan je bovendien onbeperkt naar alle nummers in België bellen. De prijzen van de plannen zijn erg voordelig. Hoe meer GB je abonnement omvat, hoe beter de prijs. Bovendien kan je zelf een limiet buiten het abonnement opstellen. Op deze manier behoud je de controle over je budget en krijg je op geen enkel moment met onverwachte kosten te maken.

Gebruik je overgebleven data de volgende maand met Data Jump

Abonnees verliezen hun data nooit. De provider zet al je overgebleven data namelijk automatisch over naar de volgende maand. Je hoeft hier zelf helemaal niets voor te doen en aan deze service zijn helemaal geen kosten verbonden. Deze zogenaamde Data Jump zit bij elk maandabonnement inbegrepen. Dankzij deze uitzonderlijke dienstverlening maak je altijd optimaal gebruik van je abonnement en haal je het meeste uit je data.

Over BASE

Over BASE

BASE is een van de drie telecomproviders in België, naast Proximus en Orange. Het bedrijf werd in 1999 opgericht onder het Nederlandse KPN, maar kreeg in 2002 de naam die het tot op de dag van vandaag draagt. BASE denkt zoveel mogelijk mee met jou als gebruiker. Zo bel en sms je onbeperkt voor een voordelig tarief, en neem je niet gebruikte data gewoon mee naar de volgende maand. Ook is het elke eerste dag van maand Free Data Day, waarbij je 24 uur lang geniet van gratis data. Op BASE.be vind je precies het abonnement dat bij jou past, zowel voor telefonie alsook internet en TV.

Ga naar base.be

Ook om deze redenen zijn we fan van BASE

Volg de social-mediakanalen en mis geen enkele BASE kortingscode

BASE stuurt regelmatig nieuwe aanbiedingen de wereld in. De verschillende acties zijn voor diverse diensten geldig en brengen verschillende kortingen met zich mee. Het is soms moeilijk om het overzicht te behouden en we raden je daarom aan om de social media goed in de gaten te houden. BASE plaatst elke promotie namelijk op de diverse kanalen en biedt zijn volgers bovendien regelmatig een extra kortingscode aan. Het bedrijf is te volgen op Facebook, Twitter, Instagram en YouTube.

Zeg je abonnement op elk moment gratis op

Het kan altijd gebeuren dat je je abonnement moet opzeggen. Je verhuist, je hebt een betere offerte gevonden of je wil de provider van je partner gebruiken. Bij BASE kan je je abonnement op elk moment afzeggen en dit zonder opzegvergoeding. Ze bieden je zelfs de mogelijkheid aan om het resterende bedrag op je rekening te laten storten. Voor slechts €5,- ontvang je je belwaarde, zodat dit geld niet verloren gaat.

Lang wachten op een bestelling is niet nodig

Na je bestelling hoef je helemaal niet lang op je bestelling te wachten. Jouw bestelde telefoon of abonnement wordt namelijk binnen drie werkdagen bij jou geleverd door BASE. Ook als je een herlaadkaart of simkaart hebt besteld kun je deze binnen maximaal drie werkdagen thuis verwachten. Heb je een smartphone besteld? Dan ontvang je deze met PostNL en je kunt makkelijk de bezorging volgen met de Track & Trace-link. Een simkaart wordt geleverd met Bpost.

Betaal je order op een veilige manier

BASE.be is een ontzettend klantvriendelijke webshop. Ze maken het je ontzettend gemakkelijk en ze hebben het hele bestelproces erg eenvoudig opgesteld. Elke stap wordt duidelijk aangekondigd en je kan op diverse manieren betalen. In de webshop kan je met VISA, Mastercard of Bancontact betalen. Elke betaling gebeurt in een beveiligde omgeving en je ontvangt het rekeningafschrift meteen.

Tien dingen die je over BASE moet weten

Je abonnement bij BASE.be is 100% veilig te betalen met VISA, Mastercard of Bancontact.

Jouw bestelde simkaart of smartphone wordt gratis geleverd door BASE via de post of door de koeriersdienst van PostNL.

Als BASE-abonnee profiteer je tijdens Free Data Day elke eerste dag van de maand een hele dag lang van gratis data.

Download de gratis My BASE-app en je kunt van alles bekijken, veranderen en activeren op één plek.

Je ontvangt jouw pakketje binnen maximaal drie werkdagen bij jou thuis.

BASE is te volgen op Facebook, Twitter, Instagram en YouTube voor informatie, tips, inspiratie en de laatste aanbiedingen.

Je kunt informatie, hulp en meer krijgen via de live chat, Facebook Messenger, door te bellen of langs een lokale winkel te gaan.

Bij BASE vind je abonnementen, herlaadkaarten, smartphones, en je kunt een internet en TV abonnement afsluiten.

Je profiteert als klant bij BASE van razendsnel internet, dankzij de grotere bandbreedte van 5G.

Via de klantenzone op BASE.be kun je nieuwe opties toevoegen aan jouw abonnement, verbruik bijhouden, rekeningen betalen en nog veel meer.