De Zomersolden van 2022 gaan goed van start met deze deals

Na een succesvolle koppelverkoop in juni kunnen nu eindelijk de zomersolden beginnen. Je hoeft vanaf vandaag niet meer een bepaald aantal kledingstukken in je winkelmandje te stoppen om korting te krijgen. Je komt wel weer verschillende kortingen tegen en dit weekend kun je bij veel winkels zelfs profiteren van extra kortingen. Al met al is dit nu het perfecte moment om je garderobe te vernieuwen en die toffe items te scoren waar je waarschijnlijk al weken naar aan het kijken bent. In deze blog kun je lezen waar je met welke kortingen kunt shoppen, zodat je niet elke nieuwsbrief hoeft door te spitten.


Tot 30% korting

Sommige winkels beginnen rustig aan en bouwen de kortingen gedurende de komende vier weken steeds verder op. Tijdens de solden wachten op meer korting kan heel gevaarlijk zijn. Want wie weet is jouw favoriete jurkje of beauty item wel uitverkocht tegen de tijd dat je meer korting kunt pakken. Calvin Klein is een van winkels waar je nu tot 30% korting krijgt op onder- en badmode. Bij Bellewaerde krijg je nu 25% korting op toegangstickets tot het park. Ben je nog op zoek naar fijne reisbagage? Breng dan een bezoek aan de webshop van Samsonite en laat je verrassen met tot 25% korting. Tijdens de solden kun je gelukkig ook profiteren van deals op het gebied van eten en drinken. DrankDozijn geeft tijdens deze periode ook tot 25% korting op wijn en andere alcoholische dranken. Daarnaast vlieg je via Emirates naar exotische vakantiebestemmingen met 25% korting. 


Tot 50% korting

Dit kortingspercentage zul je in deze beginperiode het vaakst tegenkomen. Veel winkels hebben een grote collectie samengesteld met kleding, accessoires, schoenen en nog veel meer. Er zijn gelukkig ook een aantal winkels waarbij het kortingspercentage geldt op alles wat je tegenkomt in de webshop. Hoe de korting werkt staat meestal aangegeven zodra je op de startpagina terecht komt. Om het voor jou zo overzichtelijk mogelijk te houden, hebben we een hele lijst voor je samengesteld met webshops waar je in ieder geval tijdens dit eerste weekend met tot 50% korting kunt winkelen. 

Zoals je ziet is het aanbod tijdens de solden enorm groot en kun je meer kopen dan alleen maar kleding en schoenen. Dit is slechts een kleine greep uit de winkels die nu tot wel 50% korting geven. Via onze speciale actiepagina kun je precies zien welke winkels je nog meer trakteren op items voor de helft van de prijs. 

Vijftig procent korting


Tot maar liefst 70% korting

Natuurlijk zijn er altijd een aantal winkels die niet van half werk houden en meteen goed beginnen. Bij deze webshops kun je vanaf het allereerste moment tot 70% korting krijgen op een zeer uitgebreid assortiment. Wanneer je echt op zoek bent naar de allergoedkoopste spulletjes, dan is het slim om te kijken of de items kunt filteren op het kortingspercentage. Op die manier krijg je een compleet overzicht te zien van alles waar je 70% korting op krijgt. Deze optie is helaas niet bij elke webshop beschikbaar, maar zo wel dan kan het je enorm helpen. Wij geven je alvast een duwtje in de goede richting met een lijst van winkels waarvan we zeker weten dat je daar tot 70% korting (of meer krijgt).

Zeventig procent korting


Korting bovenop korting

Alsof het allemaal nog niet genoeg is, kun je zelfs tijdens de solden ook nog profiteren van de voordelen van een kortingscode. Of je krijgt ergens meer korting omdat je in het klantenbestand staat. Zo krijg je voor een korte tijd 10% extra korting op je bestelling bij e5 mode. Ook bij Valmano krijg je nog eens 20% korting bovenop de 60% korting die je al kunt pakken. About You spant de kroon in het geven van extra korting, want bovenop de hoge kortingen die je al krijgt, scoor je nu ook nog eens tot maar liefst 60% extra korting. Wanneer je liever je geld uitgeeft aan nieuw sanitair, dan moet je bij Saniweb zijn. Daar krijg je namelijk 10% extra kassakorting op je order. Bij La Redoute kun je een kortingscode gebruiken om 10% extra korting te krijgen. De tofste merken shop je bij The Founded en ook daar is een kortingscode actief voor 10% extra korting, bovenop die korting die al oploopt tot 70%. Voor meubilair en andere handige accessoires voor in en rondom het huis, gebruik je bij VidaXL een kortingscode om 15% extra korting te pakken. 


We hopen natuurlijk dat we je hier mee een eind op weg hebben kunnen helpen. De komende weken zullen deze deals ongetwijfeld nog beter worden. Je kunt daarom het beste onze pagina voor de zomersolden het beste in de gaten houden. Voor nu wensen we je ontzettend veel plezier met shoppen!