Dit zijn dit voorjaar de tofste uitjes voor binnen en buiten

Het voorjaar is aangebroken, de beperkende maatregelen zijn zo goed als verdwenen en dus kunnen we er weer massaal op uit. Je moet alleen wel rekening houden met het gezegde "Maartse buien, Aprilse grillen", want het weer kan niet altijd meezitten. Wat kun je allemaal in de frisse buitenlucht doen en wat kun je doen wanneer de regen met bakken uit de lucht komt? Wij hebben de allerleukste tips en de beste kortingen voor je uitgezocht en op een rijtje gezet, zodat jij tijdens de vele feestdagen, lange weekenden en vakanties ultiem kunt genieten.


Plezier op grote hoogtes

Heb jij het ook zo gemist om de wind door je haren te voelen gaan en een gek gevoel in je buik te krijgen tijdens een snelle afdaling? Je kunt nu eindelijk weer naar hartelust pretparken bezoeken. Een pretpark is een leuk uitje voor het hele gezin, aangezien je vaak verschillende soorten attracties aantreft in een park. Een pretpark is ook een hele beleving, waarin je tijdelijk je even in een andere wereld kunt bevinden. Denk hierbij aan speciale sprookjesthema's of andere bekende fictieve werelden. Bovendien kun je in veel pretparken ook goed schuilen als die dag een enkel buitje voorspelt is en is het ook goed vertoeven wanneer de temperatuur niet zo heel hoog is. Maar wat zijn nu de leukste parken en waar kun je voordelig met het gezin of je vriendengroep naar toe? Bij veel parken heb je ook nog eens de mogelijkheid om er een overnachting bij te boeken, waarmee je van je uitje meteen een volledig weekend kunt maken. Check de deals hieronder en plan een voorjaar vol spannende achtbanen, draaimolens en wildwaterbanen. 

Disneyland uitje


Aapjes en andere beestjes kijken

De snelheid van de achtbanen en de drukte rondom andere attracties is niet voor iedereen weggelegd, maar gelukkig zijn er dan nog genoeg andere activiteiten die je kunt plannen. Het Boudewijn Seapark was door de pandemie lange tijd niet toegankelijk voor bezoekers en dat was niet alleen voor jou heel erg jammer. De dieren zijn erg blij om jullie weer te ontvangen. Je kunt nu toegangskaarten reserveren en profiteren van tot maar liefst 30% korting! Je kunt ook een tripje maken, de grens overgaan naar Nederland en de Beekse Bergen bezoeken. Dit dierenpark dient tegelijkertijd ook als safaripark, waar je met een bus of zelfs je eigen auto op safari kunt en wilde dieren kunt bezoeken. Wanneer je met kleine kinderen komt, is het ook leuk om aansluitend het speelpark een bezoek te brengen. Dit gedeelte is sinds enkele weken weer geopend en is een waar speelparadijs voor de kleintjes en misschien zelfs ook voor jou. Bij de Beekse Bergen heb je ook de mogelijkheid om een overnachting bij te boeken wanneer je maar geen genoeg kunt krijgen van de sfeer en de dieren. Heb je deze dierenparken al eens bezocht of heb je behoefte aan iets anders? Neem dan eens een kijkje bij Tripper, waar de kortingen op uitjes kunnen oplopen tot maar liefst 50%. Je kunt activiteiten zoeken in eigen land of juist in bijvoorbeeld Nederland wanneer je er echt een uitje van wil maken.


Laat de regen geen spelbreker zijn

De afgelopen twee jaar heb je genoeg uitjes en andere leuke dingen moeten missen, dus de weersomstandigheden gaan nu geen spelbreker zijn. Natuurlijk is door de stromende regen door een pretpark lopen geen pretje, maar er zijn genoeg leuke dingen die je binnen kunt doen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de Grotten van Han, wat zich in het eerste Geopark van België bevindt. De grotten zijn een prachtige bezienswaardigheid en wanneer je dit nog nooit gezien hebt, zal het een blijvende indruk achterlaten. Mocht het weer in het voordeel zijn omgeslagen wanneer je weer buiten komt, kun je alsnog een bezoek brengen aan het fantastische Wildpark. De kaartjes voor de Grotten van Han kun je nu met tot 50% korting kopen. Ben jij meer van de sportieve activiteiten? Dan doe je er goed aan om een dag door te brengen bij SnowWorld. Dat de zon zich regelmatig laat zien, betekent niet dat je de sneeuw helemaal gedag moet zeggen. SnowWorld is binnenkort jarig en daarom profiteer jij nu al van tot 50% korting op tickets om te snowboarden of skiën. Een andere toffe activiteit waarbij enige beweging gewenst is, is het spelen van een virtual reality game. Dit kun je in eigen land en in Nederland doen bij The Park. Je kunt hier terecht met het hele gezin voor de grappige K3 game of je jaagt op zombies met je vriendengroep. Je scoort nu al complete arrangementen met een lekker drankje met tot 25% korting.

Virtual reality game


Meer, meer, meer!

De komende tijd staan er een hoop vrije dagen, lange weekenden, vakanties en vooral veel mogelijkheden voor de deur. Voor wie geen genoeg kan krijgen van al deze mogelijkheden hebben we nog een paar goede acties uitgezocht. Je wil natuurlijk wel het beste maken van de vrije tijd en alle opties die je nu eindelijk weer hebt. 


We hebben de beste deals voor je uitgezocht, maar er komt natuurlijk altijd een hoop bij. Wil je zeker weten dat je geen enkele aanbieding of kortingscode mist? Kijk dan regelmatig op onze speciale pagina voor dagjes uit. We wensen je in ieder geval erg veel plezier bij wat je ook kiest te gaan doen!