Voordelig fit worden met deze aanbiedingen en kortingscodes

Komend weekend start de Giro d'Italia weer en dat betekent een hele maand genieten van wielrennen. Als je liever niet op de bank kijkt maar gewoon zelf sportief aan de gang gaat, dan heb je gegarandeerd iets aan deze blog. Je leest namelijk waar je de beste deals vindt voor allerlei sporten; of je nou aan fitness doet of hardlopen.


Wat is Giro d'Italia

Al sinds 1909 wordt de etappekoers verreden door wielrenners. De meerdaagse wielerwedstrijd speelt zich af in en rond Italië en wordt ieder jaar verreden. Giro d'Italia bestaat meestal uit 21 etappes en twee rustdagen en eindigt meestal in Milaan, maar dit jaar zal de koers eindigen in Rome. De etappekoers is een van de belangrijkste koersen ter wereld en wordt door veel mensen gevolgd op TV. Er doen dit jaar meerdere Belgische teams mee. Ga jij dit jaar kijken of stap je liever zelf op de fiets?

Fietsende mensen


Creëer een ultieme kijkplek

Bij zo'n langdurig sportevenement is het natuurlijk wel zo fijn als je het comfortabel en goed kunt volgen. Zo is het bijvoorbeeld fijn om een heerlijk zittende zetel te hebben of een goede fauteuil waar jij urenlang op kunt zitten. Bij Leen Bakker vind je de honderd grootste aanbiedingen welke je met tot 40% korting kunt shoppen. Als je graag zo voordelig mogelijk een home cinema plek wil creëren, kijk dan eens bij VidaXL. Er zijn namelijk verschillende kortingscodes beschikbaar waarmee jij extra korting krijgt op jouw bestelling, zoals 10% extra korting. Je kunt bij VidaXL terecht voor zitmeubels, televisiemeubels en nog veel meer. Het belangrijkste is natuurlijk een goede televisie zodat je geen enkel belangrijk moment kunt missen. Shop bijvoorbeeld een televisie van LG met tot €500,- cashback bij Art & Craft. Deze actie is geldig op diverse OLED en QNED televisies, waardoor jij met mega goed beeld kunt kijken naar de etappes. Wil je liever een ander merk? Kijk dan eens bij Samsung. Je ontvangt hier namelijk tot €200,- inruilkorting op een nieuwe televisie met deze kortingscode. Zo ben jij ook gelijk verlost van jouw oude televisie en hoef je daar niet zelf mee te sjouwen. Als je jouw oude televisie graag wil behouden voor bijvoorbeeld op de slaapkamer, dan kun je ook profiteren van 10% korting op alle televisies. Zo scoor jij hartstikke voordelig een 4K QLED televisie en heb je jouw oude televisie nog voor een andere plek in huis.

Comfortabel op de bank


Shop voordelig sportproducten

Ben je op zoek naar een nieuwe outfit voor in de gym of op straat? Kijk dan eens bij Gymshark. Dit merk is niet voor niets zo geliefd onder sporters en met onze exclusieve kortingscode krijg je tot €15,- extra korting. Met zo'n korting kun je voordelig een volledig setje bestellen zoals leggings en een sportbeha, of ga voor een loungeoutfit als je liever wat meer bedekt rondloopt. Als je een volledige outfit met schoenen nodig hebt, dan kun je terecht bij adidas. Je scoort daar namelijk 10% korting met onze exclusieve kortingscode. Bij adidas vind je bijna voor elke sport wel producten: fitness en training, hardlopen en ook wielrennen. Dus als je na het kijken van de Giro d'Italia geïnspireerd bent om op de fiets te stappen, dan scoor je hier je volledige wielrenoutfit. Als je geen outfit meer nodig hebt maar wel producten zodat je kunt gaan sporten, kijk dan bij Gorilla Sports. Met deze kortingscode krijg je daar 10% korting op jouw bestelling. Zo kun jij voordelig een home gym creëren zodat je niet de deur uit hoeft te gaan om fit te worden. Mocht je het helemaal Giro d'Italia proof willen maken, shop dan een fietstrainer en hang een televisie op in de ruimte zodat je de etappes kunt meefietsen met jouw favoriete team.


Een welverdiende wellnessdag

Na een lange workout kan het wel lekker zijn om even helemaal tot rust te komen en je lichaam te laten ontspannen. Dit kan natuurlijk door een dagje wellness te boeken, maar ook vanuit huis kun je jezelf helemaal tot rust laten komen. Denk aan een fijn gezichtsmasker of genees je lichaam van binnenuit met vitaminen en voedingssupplementen. Met deze wellness aanbiedingen kom je gegarandeerd weer helemaal tot rust:


Je kunt natuurlijk ook tijdens het kijken van de Giro d'Italia Moederdag vieren met jouw familie. In het geval dat je daar nog geen cadeautje voor hebt, dan kun je kijken op onze speciale "Moederdag"-pagina. Hier vind je de beste deals voor Moederdag, zodat jij voordelig een super leuk cadeau kunt bestellen voor jouw moeder. Vier je geen Moederdag? Kijk dan eens op onze "Spring Deals"-pagina. Je vindt daar de beste aanbiedingen en kortingscodes van dit moment en de pagina wordt constant geüpdatet.