Bestel jouw cadeaus voor Moederdag voordelig

Het einde van april komt alweer in zicht en daardoor komt Moederdag steeds dichterbij. Op 13 mei is het alweer zo ver en dus is het slim om alvast op zoek te gaan naar een cadeau, als je deze feestdag viert. In deze blog vind je de beste deals waar je van kunt profiteren voor deze speciale dag.


Wat en wanneer is Moederdag

In veel landen wordt Moederdag op de tweede zondag in mei gevierd, maar er zijn ook een hoop landen waar het in een andere maand gevierd wordt. Zo wordt het bijvoorbeeld in het Verenigd Koninkrijk gevierd op Halfvasten, drie weken voor Pasen en Frankrijk wordt het op de laatste zondag van mei gevierd. Ook in België is er een gemeente die het op een andere dag viert, namelijk Antwerpen. Hier vieren ze het op 15 augustus vanwege Maria Hemelvaart. Moederdag staat natuurlijk in het teken van een moeder. Tijdens deze dag worden moeders een soort van bedankt voor hun harde werk en liefde en krijgen ze vaak cadeaus hiervoor.


Deze cadeaus vallen altijd in de smaak

Ze zijn misschien een beetje traditioneel en voelen soms stom om te geven, maar meestal vallen traditionele cadeaus altijd in de smaak. De meeste moeders krijgen een ontbijtje op bed en een mooie bos bloemen cadeau. Je kunt het natuurlijk ook uitbreiden met bijvoorbeeld parfum, douchegel of make-up. Er zijn gelukkig voldoende aanbiedingen en kortingscodes te vinden voor deze traditionele cadeaus:


Geef een herinnering cadeau

Het allermooiste om cadeau te geven is natuurlijk een dagje uit met jouw moeder of de hele familie. Zo maak je mooie herinneringen, welke gegarandeerd een grote glimlach op jouw moeders gezicht brengen. Er zijn verschillende soorten uitjes om met jouw moeder te beleven, en gelukkig kun je ook op een hoop dagjes uit besparen:


Kleine cadeaus met een grote betekenis

Tegenwoordig is alles al duur genoeg, en dus is het hartstikke begrijpelijk dat je een wat kleiner cadeau geeft aan jouw moeder dit jaar. Dit betekent uiteraard niet dat jouw moeder het niet zal appreciëren; misschien juist zelfs wel meer. Als jouw moeder dol is op lezen, dan kun je bij Fnac terecht. Je scoort hier namelijk 10% korting op alle boeken. Op deze manier kun je die ene thriller van Nicci French, of een boek van Lucinda Riley voordelig bestellen. Als je nog voordeliger uit wil zijn, dan kun je ook boeken bestellen bij BookSpot met een kortingscode voor tot 50% korting. Met deze kortingscode heb je wel een kleinere keuze uit boeken, maar wie weet zit er wel een verborgen parel tussen voor jouw moeder. Is jouw moeder niet zo'n lezer? Ontwerp dan zelf een Moederdag cadeau bij Wanapix met tot 50% korting. Je kunt hier kiezen uit diverse cadeaus met verschillende prijssegmenten. Ga bijvoorbeeld voor een mok met een foto van jullie erop of gepersonaliseerde kaarsen.

Mok voor moeders


Pak groot en voordelig uit

Je kunt natuurlijk ook groots uitpakken tijdens deze feestdag. Moederdag is een uitgelezen kans om jouw moeder flink te verwennen met iets wat al lang op haar verlanglijstje staat. Denk hierbij aan een Dyson Airwrap, welke je nu met een gratis cadeau ontvangt. Het cadeau is een Displaystand ter waarde van €65,-. Op deze manier kan jouw moeder haar cadeau goed tentoonstellen en zit haar haar elke dag top. Staat jouw moeder liever in de keuken? Als je nu bij KitchenAid een keukenrobot besteld, dan ontvang je er een gratis glazen kom en gravure bij. Op deze manier kun je jouw cadeau personaliseren en zal ze nog meer aan je denken tijdens het koken en bakken. Heb je niet iets specifieks waar je naar op zoek bent? Kijk dan eens bij MediaMarkt. Je scoort daar nu tot 30% voordeel met de Mega Deals. Je vindt hier van alles tussen, van iPads tot elektrische tandenborstels.


Vier jij Moederdag? Als je door omstandigheden deze dag niet meeviert, dan kun je jezelf natuurlijk ook een cadeautje geven. Als je op zoek bent naar de laatste deals, dan vind je deze op onze "Spring Deals"-pagina. Deze pagina wordt constant geüpdatet zodat je geen enkele aanbieding of kortingscode kunt missen.