Behaal jouw voornemens voordelig met deze aanbiedingen

Indien jij elk nieuw jaar voornemens aanneemt, dan weet je ook hoe lastig het kan zijn om ze vol te houden. Met het juiste materiaal is het makkelijker om van jouw voornemen een gewoonte te maken; helaas kan het best prijzig zijn om alle benodigdheden te bestellen maar met deze tips en aanbiedingen kun je voordeliger jouw inkopen doen.


Begin het jaar gezond en voordelig

Een van de populairste voornemens is natuurlijk sporten en gezonder eten. Als dit al vaker een voornemen is geweest bij jou dan weet je hoe druk het kan zijn in een sportschool aan het begin van het jaar, maar tegenwoordig kun je ook heel makkelijk thuis sporten. Zo kun je bij FitnessKing terecht voor apparaten, accessoires en gewichten. Je kunt bij deze winkel voor tweedehands producten gaan waarmee je soms wel 25% korting kunt pakken op een fitnessapparaat, maar in de maand januari kun je ook profiteren van 50% korting tijdens de solden. Indien je liever buiten gaat sporten om ook te kunnen genieten van de natuur, dan ga je waarschijnlijk hardlopen of misschien wel meedoen aan bootcamps. Bij buitensporten is het belangrijk dat je goede kleding en schoenen hebt zodat je geen blessures kunt oplopen. Als je op zoek bent naar fijne sportkleding die er ook nog trendy uit ziet dan is Gymshark een goede match voor jou en je bent dankzij onze exclusieve kortingscode ook nog eens voordelig uit met 60% plus €15,- extra korting. Voor schoenen kun je het beste naar Plutosport.nl surfen want hier vind je sportschoenen voor elk soort sport, of je het nou over voetbal of hardlopen hebt. Daarnaast profiteer je deze maand ook van tot 70% korting tijdens de winter sale dus die schoenen zijn niet meer zo duur dan. Gezonder leven is niet alleen sporten, ook eten is een belangrijk onderdeel van dit voornemen. Als jij zoveel mogelijk uit jouw sport wil halen dan kan het slim zijn om proteïne of andere supplementen te bestellen bij Myprotein. Hier vind je bijvoorbeeld eiwitrijke voeding, gezonde dranken en afslankproducten en je profiteert met de solden van wel 70% korting en met een kortingscode krijg je nog eens 5% extra korting. Zo kun je een voorraad inslaan voor de rest van het jaar zodat je verzadigd bent en je je voornemen minder snel loslaat.

Sportende vrouw


Minder alcohol drinken tijdens Dry January

Hoe kun je beter je nieuwe jaar beginnen dan met een volledige herstart voor jouw lichaam? Tijdens Dry January drink je de hele maand geen alcohol om het nieuwe jaar gezond te beginnen. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om te genieten van de maand zonder alcohol, denk aan mocktails of alcoholvrije wijn. Voor de wijn kun je terecht bij Wijnbeurs waar je met een kortingscode €20,- korting en gratis verzending krijgt; zo kun je gelijk een boel flessen kopen en jouw vrienden uitnodigen voor een gezellige avond.


Tijd voor self care met deze deals

Het komt vaak voor: mensen vergeten zichzelf in alle drukte van hun omgeving zoals werk en vrienden. Het is natuurlijk belangrijk om aandacht te geven aan jouw omgeving, maar je kunt jezelf echt niet vergeten. Gelukkig zijn er daar ook voldoende deals voor zodat jij heerlijk kunt ontspannen en volledig tot rust kunt komen tijdens dit jaar. Boek bijvoorbeeld een wellness overnachting of bezoek de sauna met tot 70% korting bij ActievandeDag. Zo heb jij een dag of meerdere dagen compleet voor jezelf zonder enige zorgen. Je hoeft niet perse de deur uit om jezelf wat me time te geven, met deze deals kan dat namelijk gewoon thuis:

  • Tijdens de wintersolden krijg je tot 70% korting op gezichts- en lichaamsverzorging en nog veel meer bij ICI PARIS XL
  • Bij EasyToys kun je jezelf verwennen met tot 70% korting tijdens de New Year Sale
  • Als je helemaal tot jezelf wil komen dan kun je terecht bij Spiru waar je tot 50% korting kunt scoren op zenproducten
  • Bij Holland and Barrett ben je tijdens de solden extra voordelig uit met de 1 + 2 gratis actie
  • Verzorg je gezicht en lichaam met de producten van Clarins en krijg deze maand wel 30% korting tijdens de solden
  • April Beauty geeft tot 70% korting op make-up, geuren en verzorgingsproducten tijdens de wintersolden

Kom tot rust tijdens een welverdiende vakantie

Een ander voornemen kan ook zijn dat je graag wat meer wil gaan reizen dit jaar. Gelukkig kun je ook daarop besparen en hoeft een vakantie helemaal niet zo duur te zijn. Zo kun je bijvoorbeeld in je eigen land op vakantie gaan en genieten van al het moois wat België te bieden heeft. Ga bijvoorbeeld met jouw familie of vrienden naar een vakantiepark van Center Parcs; als je vroeg boekt dan kun je tot 20% korting scoren op jouw vakantie. Daarnaast krijg je ook een ''ActiviteitenCadeau'' en je kunt gratis een voorkeursligging aangeven. Wil je toch liever verder weg van huis op vakantie gaan? Boek dan een hotel met 6% korting met een Agoda kortingscode. Je vindt hier ruim twee miljoen accommodaties wereldwijd, dus er zit gegarandeerd een hotel of hostel tussen waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

Op vakantie met de auto


Het is nu natuurlijk makkelijker om aan een voornemen te beginnen door de aanbiedingen uit deze blog, maar het allerbelangrijkste is dat je jouw voornemen kunt blijven vasthouden. Hoe kun je dat het beste doen? Niet te streng zijn voor jezelf en alles lekker rustig aan doen. Je hoeft niet de fitste persoon te zijn zodra februari begint en al die reizen kun je nog maken tot het einde van het jaar. Heb jij nog een voornemen of zie je wel waar het jaar jou brengt?