Met deze deals kun je jouw kleine verrassen

De feestdagen komen er weer aan, maar dit is niet het enige moment waarop je jouw zoon of dochter kunt verrassen met iets leuks. Aankomende zondag is het namelijk World Children’s Day. Deze dag is tot leven gekomen in 1954 om het vieren van internationale saamhorigheid, kinderbewustwording en het verbeteren van het welzijn van kinderen. De dag staat dus voornamelijk in het teken van een betere wereld creëren voor kinderen, maar dat betekent niet dat je ook even kunt laten zien hoe dol je op ze bent. Zo’n dag hoeft ook helemaal niet duur te zijn, je kunt hartstikke voordelig shoppen met alle aanbiedingen die er nu zijn. Je leest in deze blog waar je de strafste deals vindt voor jouw allerliefste kleine.


Voor de allerkleinsten

Tegenwoordig wordt er steeds minder gelezen door jongeren en het kan zeker helpen om al vroeg te beginnen met deze hobby zodat ze er later geen problemen mee hebben op school. Bij BubblyDoo kun jij zelf een boek personaliseren zodat jouw kleine aan jouw lippen hangt terwijl je voorleest. Je profiteert nu van 10% korting op alle artikelen met een kortingscode waardoor je voordelig een K3 boek, Bumba boekje of Peppa Pig kaarstpel kunt bestellen. Heeft jouw zoon of dochter nooit genoeg speelgoed en kan er nog wel wat extra’s bij? Dan kun je nu bij DreamLand €5,- korting krijgen op speelgoed met een kortingscode. Het enige wat je hoeft te doen is het vullen van jouw winkelmandje met een waarde van €50,- of meer en de kortingscode in te voeren. Ga bijvoorbeeld voor educatief speelgoed zoals een vormsorteerder of bestel houten speelgoed als je graag milieubewust bezig bent. Wil je jouw kleine echt groots verrassen? Verblijf dan in een Plopsa Hotel met 10% korting. Je kunt dan het pretpark in en na sluitingstijd gaat de lol gewoon verder dankzij de speelse themakamers. Als het niet lukt om binnenkort een tripje te maken, dan kun je jouw kleine nog steeds verrassen met de bekende figuren uit de Plopsa parken. Bij Studio 100 kun jij namelijk 10% korting krijgen op alles; denk aan een pluche knuffel of een rammelaar van Bumba.

Baby met knuffel


Als jouw dochter of zoon al wat ouder is

Heeft jouw (klein)kind al een tijdje een LEGO set op het oog? Dan is dit weekend het perfecte moment om er eentje te bestellen; je kunt namelijk gratis cadeaus scoren tijdens het VIP-weekend of ontvang een cadeau met onze exclusieve code. Zo heb je direct meerdere cadeaus waarmee je jouw dochter of zoon kunt verrassen. Met de spellen en puzzel deal bij bol.com kun jij tot 30% korting krijgen waardoor zo’n bordspel of grote puzzel een stuk voordeliger uitvalt. Met een bordspel of puzzel kun je gezellig samen wat uren doorbrengen en je komt heerlijk tot rust. Als jouw zoon of dochter dol is op het bingen van Tv-series, surf dan snel naar BookSpot want daar kun je twee series bestellen voor maar €30,-. Je hebt een keuze uit meer dan 150 Tv-series dus er zit er vast een tussen in het juiste genre. Zo is het wachten op een nieuwe aflevering verleden tijd en kunnen ze direct doorkijken. Maar ook als jouw kind graag leest, dan kun je terecht bij BookSpot. Je kunt er nu thrillers en Nicci French boeken bestellen met 2 + 1 gratis. Wil je er liever op uit om de tijd samen te koesteren? Bezoek dan eens een Plopsa pretpark; dit is ook voor tieners en jongeren hartstikke leuk door alle spannende attracties. Je profiteert nu van tot €10,- korting dankzij een kortingscode; zo heb je voordelig kaartjes kunnen bestellen en heb je een groter budget voor andere dingen in het pretpark.

Thee met boeken


Geef jouw innerlijke kind een cadeau

Voel je jezelf soms nog jonger dan je bent of wil je graag jouw innerlijke kind alles cadeau doen wat hij of zij vroeger niet kreeg? Geef jezelf dan gewoon een cadeau; er zijn voldoende deals waar jij absoluut blij van wordt.

  • Technische en trendy gadgets bestel je bij Stuff Enough met een 12% kortingscode
  • Bij iBOOD profiteer je van gratis verzending
  • Scoor unieke cadeauboxen met 15% korting bij Ditverzinjeniet
  • Brianto geeft een gratis cadeau bij jouw gepersonaliseerde bestelling dankzij een kortingscode
  • Bezoek Disneyland Parijs met flexibele voorwaarden tijdens het jubileumjaar
  • Shop zoveel boeken als je wilt met 10% korting bij Fnac
  • Bij MediaMarkt kun je al van tot 50% korting genieten tijdens de Black Friday weeks

Tijdens deze dag kun je jouw kleine dus echt wel verwennen en verrassen met nieuw speelgoed of iets anders leuks. Toch geen geschikte aanbieding gevonden voor jouw zoon of dochter? Dan kun je jouw favoriete winkel gemakkelijk opzoeken op onze website. Je kunt ook op onze speciale Sinterklaas pagina kijken voor alle cadeau aanbiedingen op een rijtje. Ga jij jouw kleine verrassen deze dag of wacht je tot de grote feestdagen in december?