Scoor het leukste Vaderdag cadeau met korting

De moeders hebben hun dag net gehad, dus is het nu bijna weer tijd om alle vaders eens extra in het zonnetje te zetten! Ben jij benieuwd op welke Vaderdag cadeaus je korting kunt krijgen of wil je wat meer cadeau inspiratie opdoen? Lees verder in deze blog, want we zetten alle aanbiedingen voor jou op een rijtje!


Vaderdag in België

Net als dat we Moederdag op de tweede zondag van mei vieren, wordt Vaderdag op de tweede zondag van juni gevierd. Precies een maand later dus! Alle vaders moeten na Moederdag nog even wachten op hun eigen speciale dag. Dit jaar valt Vaderdag dus op zondag 9 juni. Het is al bijna zo ver, en met het eerste weekend van juni voor de deur vertellen we je in deze blog precies bij welke shops je terechtkunt voor de stoerste, coolste en tofste Vaderdag cadeaus en aanbiedingen.


Wat geef je hem dit jaar

Waarschijnlijk zegt ook jouw vader ieder jaar: ''Ik hoef geen cadeau!''. Dat geldt voor de meeste vaders van onze redactiemedewerkers in ieder geval wel, maar toch wil je hem misschien toch verrassen met een cadeau(tje). Ga je dan voor de gemakkelijke keuze en geef je hem een paar nieuwe sokken of een stropdas, of wil je hem een écht bijzondere verrassing geven? Lees verder voor de beste cadeautips en om erachter te komen bij welke winkels je lekker veel Vaderdag korting kunt scoren!


Zo vader, zo zoon of dochter

Je bent ongetwijfeld bekend met de uitspraak ''zo vader, zo zoon''. Maar natuurlijk niet iedere vader heeft een zoon, dus de uitspraak geldt uiteraard ook voor alle vaders die gezegend zijn met een stuk kroost van het superieure geslacht (lees: een of meerdere dochters). We zitten inmiddels halverwege 2019, dus de opvatting dat er verschil moet bestaan tussen mannenuitjes en vrouwenuitjes is wat ons betreft onzin! Daarom kun je als broer en zus makkelijk iets bedenken dat jullie gezamenlijk met je vader kunnen doen. Kijk eens online bij Groupon voor lokale deals bij jou in de buurt, waar je tot wel 50% korting op kunt krijgen. Ook op de website van VakantieVeilingen vind je op de speciale Vaderdag pagina allerlei leuke cadeaus en uitstapjes die je jouw vader cadeau kunt geven. Denk aan een driegangenmenu in een toprestaurant, een paintballsessie of toegangstickets voor de spannendste pretparken. Samen een weekendje weg? Bij Belvilla krijg je nu tot wel 25% korting op lastminute vakanties. En met een Expedia kortingscode ontvang je dit weekend nog 10% korting op hotelovernachtingen!

Vader en dochter


Gadgets en cadeaus

Is jouw vader meer een huismus en doe je hem geen plezier met een activiteit? Kies dan voor een gave gadget als cadeau!  Onderstaand vind je een rijtje met alle Vaderdag kortingscodes en aanbiedingen:

Vader en zoon


We hopen dat we je een beetje Vaderdag cadeau-inspiratie hebben kunnen geven! Waar ga jij jouw vader mee verrassen tijdens Vaderdag?