Met deze tips scoor jij de leukste cadeaus voor Vaderdag

Een maand geleden werden alle moeders flink in het zonnetje gezet, maar nu is het toch echt tijd voor de papa's om verwend te worden. Heb je nog geen idee waar je de beste man in je leven mee kunt verrassen? Dan is deze blog speciaal voor jou. We hebben niet alleen de leukste tips voor je uitgezocht, maar ook de strafste deals staan hieronder voor je klaar. Je hebt nog een dikke week de tijd om het perfecte cadeau in huis te halen, maar vergeet niet op tijd te bestellen!


Een dag voor de beste papa's van de wereld

Vaderdag is net zoals Moederdag afkomstig uit de Verenigde Staten, maar werd pas enkele jaren later bedacht. Het was uiteindelijk Sonora Smart Dodd die besloot dat haar vader, en alle andere vaders, het ook verdienden om geëerd te worden voor alles wat hij voor haar had gedaan. De dag werd in 1924 al erkend, maar het heeft nog tot 1972 geduurd voordat de feestdag officieel erkent werd in Amerika. In de jaren '30 van de vorige week kwam het feest in Europa terecht en vieren we het nog tot op de dag van vandaag. Ook Vaderdag wordt niet in alle landen op dezelfde dag gevierd en zelfs in ons eigen land zijn er verschillende data. In de regio van Antwerpen en De Kempen heeft Vaderdag namelijk al op 19 maart plaatsgevonden. Uiteindelijk maakt het natuurlijk helemaal niets uit op welke dag je het viert. Jouw papa is tenslotte elke dag de beste van de hele wereld.

Beste vader betekenis


Voor de handige papa

Natuurlijk staan veel vaders er om bekend dat ze heel handig zijn, in heel veel dingen. Daarom is het leuk om hem iets cadeau te geven waarmee hij zijn talenten kan laten zien. Bij Brouwland krijg je nu korting op verschillende brouwkits. Het leuke daarvan is dat zijn handigheid uiteindelijk ook nog wordt beloond met een lekker biertje. Voor meer cadeaus voor brouwtalenten kun je ook HOPT checken, waar je tot wel €70,- korting kunt scoren. Voor de vaders die handig zijn en ook gek zijn op elektronica zijn er ook een aantal toffe deals beschikbaar. Je krijgt bij Tink nu tot 50% korting op apparatuur voor in en rondom het huis, zoals smart verlichting en beveiligingsapparatuur. Wonderbox geeft bij elke bestelling nu tijdelijk een klus-cadeaukaart, waar je vader bijvoorbeeld nieuw gereedschap van kan kopen en hij ook nog eens samen met jou iets leuks gaat doen. Voor de creatieve papa's die graag met kwasten in de weer zijn, doe je er goed aan om een bestelling te plaatsen bij Deverfwebshop. Bij iedere order ontvang je nu een Duvel geschenkset, met lekkere biertjes en een tof glas. Er is in ieder geval genoeg om uit te kiezen! 


Voor de modieuze papa

Niet alle papa's zijn gek op klussen en dat is ook helemaal niet erg. Soms genieten ze gewoon meer van mooie kleding, fijne luchtjes en houden ze van toffe spullen. Gelukkig is daar ook meer dan genoeg van te vinden. Er is zelfs zo veel, dat we een selectie hebben gemaakt van de beste deals op het gebied van mode, parfums, elektronica en accessoires. 

Fashion dad


Dit zijn de tofste kortingscodes

Natuurlijk mogen de beste kortingscodes niet ontbreken in dit rijtje, want daar scoor je vaak de meeste korting mee. Met een kortingscode voor Bongo kun jij je vader trakteren op een leuke activiteit. Dit kan een sportieve activiteit zijn, maar je kunt bijvoorbeeld ook samen een reisje boeken of genieten van heerlijk eten en drinken. Er is zelfs een exclusieve kortingscode beschikbaar waarmee je nog meer korting krijgt! Wil je het liever wat rustiger aan doen? Dan zijn de vrolijke sokken van Happy Socks een goed idee. De speciale collectie voor Vaderdag shop je met een kortingscode met 15% korting. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een persoonlijk cadeau te geven. Dan is het een goed idee om Tadaaz te checken, waar je onder andere kaarten, borrelplanken en flessen wijn kunt laten bedrukken of laseren. Op die manier heeft je vader altijd een blijvende herinnering aan deze fijne dag. Met een kortingscode krijg je nu maar liefst 10% korting op alle cadeaus. Ben je in voor een geintje of is je vader gek op gadgets? Maak dan gebruik van de kortingscode voor Ditverzinjeniet waar je 10% korting mee pakt. In de webshop vind je de leukste verrassingen zoals gekke lampen, boekjes, mokken en andere zaken die mannen kunnen waarderen. 


Er zijn natuurlijk nog veel meer dingen die je kunt ondernemen met je liefste vader. Je kunt via een speciale actie Bellewaerde bezoeken of een leuke verrassing scoren via VakantieVeilingen. In de komende week zullen er vast nog een aantal aantrekkelijke deals online komen, die je vast en zeker niet wil missen. Hou daarom onze pagina speciaal voor Vaderdag goed in de gaten. Wie weet welke deal je tegenkomt waarvan je zeker weet dat je vader die verdient. Succes met shoppen en veel plezier met het geven van het cadeau.