Trotseer de warmte met deze aanbiedingen

Ben jij ook al een smeltend hoopje? De een vindt het fantastisch en de ander kan niet wachten tot het weer winter is. Hoe dan ook is het wel zo fijn als je de zomer lekker door kan komen, of je nou een zonliefhebber bent of niet. In deze blog vind je de beste deals en aanbiedingen waarmee jij de hitte kan trotseren of er juist volop van kan genieten.


Bescherm jezelf tegen de zon

De UV-index is hoog tijdens deze zomerse dagen en dat betekent dat je je goed moet beschermen tegen de felle zonnestralen. Dit kun je natuurlijk het beste doen met een goede zonnebrand of de juiste kleding. Bij Plein.be kun je met onze exclusieve kortingscode €5,- korting krijgen op alles. Dat betekent dat je jouw favoriete zonnebrand voordelig kunt bestellen, en er ook meerdere kunt kopen met zo'n goede deal. Daarnaast krijg je ook al op veel zonnebrandcrèmes een plus een gratis; zo ben je extra goedkoop uit en kun je smeren tot je helemaal wit ziet. Ben je toch een beetje verbrand na een dag zonnen? Dan kun je ook aftersun bestellen bij Plein.be, zo kun je je huid verkoelen en verzachten na de intense blootstelling aan de zon. Bij 24pharma kun je ook profiteren van €5,- korting dankzij deze kortingscode. Je kunt bij 24pharma.be natuurlijk terecht voor zonnemelk, -gel of -spray. Maar heb je je zelf wel eens afgekoeld met een van de verfrissende gezichtssprays van Evian? Met zo'n gezichtsspray kun je je huid hydrateren en verfrissen zonder dat je je poriën verstopt. Daarnaast helpt hij ook mee om een droge huid tegen te gaan dankzij bijvoorbeeld airco. Qua kleding kun je eigenlijk beter jezelf aankleden met lange mouwen en broekspijpen, maar het is te begrijpen als je dat te warm vindt. Daarom kun je bij Bonprix voor zowel kleding waarmee je je kan bedekken als badmode terecht, en met onze exclusieve kortingscode kan het ook nog eens voordelig. Je ontvangt namelijk 10% korting op jouw bestelling, zo kun je voordelig een outfit voor de warme zomer bestellen. Ga je het water op? Kijk dan eens bij Quiksilver. Daar kun je de juiste watersportkleding bestellen en dat kan ook nog eens met 20% korting dankzij deze kortingscode.

Zonnebrand smeren


Maak het koel in huis

In veel oudere huizen is het lastig om de hitte van tegenwoordig het huis uit te krijgen. De beste manier is toch wel echt een (mobiele) airco. Hiermee kan de warme lucht veranderen in koele lucht en kun je heerlijk vertoeven op de bank of in bed. Hier vind je de beste deals voor ventilatoren, airco's en meer:


Ga er voordelig op uit

Dat het zo warm is, betekent niet dat je niet kunt genieten van een dagje weg. Zo kun je als zonliefhebber heerlijk naar het strand om een kleurtje te krijgen of het lokale meertje om te gaan zwemmen. Als je liever iets actievers onderneemt op een warme dag, dan kun je denken aan het bezoeken van een pretpark. Vaak is het iets rustiger op warme dagen en dus kun je alles uit jouw dagje weg halen. Bij Walibi kun je nu genieten van een combipromo, waarmee je tickets met €13,- korting kunt bestellen en je ontvangt een gratis Speedy One ticket. Met een Speedy One ticket kun je versneld toegang krijgen tot een attractie uit de selectie. Op de website zie je op welke attracties je de versnelde toegang kunt gebruiken; scheelt toch weer wat tijd, mocht het iets drukker zijn dan verwacht. Ook bij Plopsa kun je voordelig een dagje weg bestellen. Zo kun je met deze exclusieve kortingscode €7,- korting krijgen op een ticket bij Plopsaland de Panne en Plopsa Coo. Daar kun je genieten van de zon, familie en leuke attracties. Krijg je het toch iets te warm? Dan kun je afkoelen in diverse attracties. Zo zijn De Dansende Fonteinen heel leuk voor kinderen en kun je met het hele gezin in de SuperSplash waar je aan 70 km/uur zo'n dertig meter lager het water in tuimelt. Aan het eind krijg je een verfrissende splash als beloning voor het instappen in de ruigste sloep van de Zeven Zeeën. Wil je toch echt liever binnen blijven? Kijk dan eens bij ActievandeDag, je kunt daar tickets kopen met tot 40% korting voor speelparken. Veel tickets die je bij ze kunt kopen zijn voor binnenspeeltuinen, zo kan jouw kleine heerlijk ravotten terwijl jij aan het genieten bent van de airco. Ga je toch liever genieten van het water? Dat kan natuurlijk ook binnen! Bij Aqualibi kun je genieten van een frisse duik terwijl je geen hete zon op je lichaam voelt. Je profiteert met deze kortingscode van 50% korting op een abonnement. Zo kun je de hele zomer voordelig genieten van het zwemparadijs. Een abonnement heb je er al uit na vier bezoeken; dat is makkelijk te bereiken met de ruime openingstijden van Aqualibi.


Geen aanbieding of kortingscode hiertussen gevonden waar je enthousiast van werd? Kijk dan eens op onze speciale "Summer Deals"-pagina. Hier vind je de meest interessante deals, en de pagina wordt constant geupdatet. Zo mis je geen enkele kortingscode of aanbieding van jouw favoriete winkel.