Start de zomer voordelig met deze aanbiedingen en kortingscodes

Hoewel de temperaturen al een tijdje als zomer aanvoelen, is het pas vanaf vandaag officieel zomer. Je wil dit seizoen natuurlijk zo voordelig mogelijk beginnen en dankzij deze blog gaat dat jouw gegarandeerd lukken. Lees je mee waar je de beste deals gaat vinden?


De start van de zomer

Voor veel mensen is het hun lievelingsseizoen en ook een hoop mensen vinden het verschrikkelijk: de zomer. Rond 21 juni begint astronomisch gezien de zomer en rond 23 september eindigt de zomer weer. Je kunt tijdens deze vier maanden genieten van hoge temperaturen, langer daglicht en bloeiende natuur, maar ook onweer en hevige regenbuien komen voor. De naam van de zomer komt waarschijnlijk van het Middelnederlands somer en is verwant aan sumer, wat komt uit het Oudsaksisch, Oudhoogduits en Oudnoords.

Liggen in het water


Boek jouw zomervakantie voordelig

Heb je jouw zomervakantie nog niet geboekt? Geen zorgen! Bij veel bedrijven kun je nog genieten van voordelige tarieven dankzij last minute promoties. Zo kun je bij Eliza Was Here profiteren van €75,- korting op jouw boeking dankzij onze exclusieve kortingscode. Je kunt bij deze reisorganisatie speciale en unieke vakanties boeken, zoals een vakantiehuis op een landgoed in Puglia, Italië of een boutique hotel in Lanzarote. Je zult geen massatoerisme hoeven te verwachten bij de pareltjes van Eliza Was Here, want alle verblijven zijn kleinschalig en vaak iets verder verwijderd van de centrums. Op die manier kun je helemaal tot rust komen en echt genieten van het mooie weer wat de zomer te bieden heeft. Ook bij Belvilla kun je een goedkope vakantie boeken door middel van een kortingscode. Er zijn meerdere codes beschikbaar, zoals deze exclusieve kortingscode waarmee je 16% korting op je boeking krijgt. Zo kun je een vakantiehuis boeken in bijvoorbeeld Duitsland om te genieten van de natuur, of Frankrijk om lekker dichtbij huis te blijven. Op Belvilla.be kun je heel makkelijk filteren wat je wil tijdens jouw vakantie, zodat je het vakantiehuis van jouw dromen vindt. Ben je dol op Frankrijk? Kijk dan eens bij Pierre et Vacances. Er zijn daar vele locaties in Frankrijk te boeken en met deze kortingscode kan dat ook nog eens met 10% korting. Naast prachtige bestemmingen in Frankrijk, zijn er ook plekken in Spanje, Portugal en nog veel meer te boeken.


Shop jouw zomerkleding met korting

Nadat je jouw zomervakantie geboekt hebt, kun je natuurlijk beginnen met het plannen van outfits. Heb je nog niet alles in huis om er stylish bij te lopen in het buitenland? Dan hoef je je geen zorgen te maken, want met deze aanbiedingen en kortingscodes kun jij hartstikke voordelig jouw zomeroutfits bestellen. Zo kun je in de sale van ASOS wel 80% korting krijgen op jurkjes, tops, shorts en nog veel meer. Dankzij het megagrote assortiment ben je gelijk in één keer klaar en dat terwijl er ontelbare merken zijn. Op die manier hoef je niet diverse websites af te gaan voor de beste deals, want die vind je al op ASOS.com. Heb je nog nooit besteld bij ASOS? Dan kun je nog eens 15% extra korting pakken met deze kortingscode. Dat noem je dubbel genieten! Als je dol bent op mega goede aanbiedingen, dan ben je vast bekend met Zalando Lounge. Dankzij de Zomerdeals shop je nu met tot 75% korting en kun je alles bestellen wat je nodig hebt voor jouw zomervakantie. Denk aan koffers, sandalen en jurkjes; je vindt het er allemaal en voor een fractie van de originele prijs. Vaak gaat het om producten die uit de collectie gaan bij een merk, maar er zitten vaak ook nieuwe collecties tussen. Ook bij Otrium kun je goed scoren wat betreft korting; je shopt daar onverkochte kleding van grote merken waar dus ook flinke korting op zit. Daarnaast zijn er ook een hoop kortingscodes beschikbaar waarmee je extra korting krijgt, zoals deze code voor 20% korting op alles. Je hoeft niet lang te zoeken naar zomeroutfits, want er is een handige Vakantie Edit voor je klaargezet op Otrium.be. Daar heeft de winkel alle zomer essentials voor je verzameld, zoals bikini's, rokjes en linnen broeken.

Stijlvolle vrouw


Andere interessante deals

Heb jij jouw vakantie al lang geboekt en liggen de outfits al klaar in de koffer? Misschien dat onderstaande aanbiedingen en kortingscodes je dan wel kunnen interesseren:


Je kunt uiteraard ook nog onze speciale "Summer Deals"-pagina in de gaten houden, deze wordt constant geüpdatet zodat je geen enkele deal mist. We wensen je een fijne zomer vol goede aanbiedingen en kortingscodes toe!