Voordelige cadeaus voor Random Acts of Kindness Day 2023

Valentijnsdag is net voorbij, maar het uiten van jouw liefde hoeft niet op te houden want op 17 februari is het Random Acts of Kindness Day. Tijdens deze dag word het aangemoedigd om willekeurige daden van vriendelijkheid te vieren. Dat kan natuurlijk op een kleine manier zoals een complimentje aan een collega, maar je kunt het ook groter aanpakken met een cadeautje aan een geliefde of aan jezelf.


De achtergrond van deze feestdag

Random Acts of Kindness Day is een initatief van The Random Acts of Kindness Foundation (RAK). Deze organisatie is begonnen in 1995 in de Verenigde Staten, maar de speciale dag zelf is begonnen in Nieuw Zeeland in 2004. Tijdens deze dag wordt het bijvoorbeeld aangemoedigd om voor degene achter je te betalen in een drive-thru of iets extra’s te kopen in de supermarkt en het te doneren aan de Voedselbank. De dag is er om te laten zien dat je zelfs met kleine vriendelijkheid, grote impact kunt hebben op de wereld en het hierdoor een stuk gezelliger wordt op de wereld.


Voordelige cadeautjes voor een ander

Als jij en jouw partner geen Valentijnsdag vieren, dan is deze dag misschien wel leuk om te uiten hoe dol je bent op elkaar. Geef bijvoorbeeld een mooi boeket als een wat kleiner teken van vriendelijkheid of pak juist uit met een groot cadeau. De keuze is natuurlijk helemaal aan jou, maar bij de volgende aanbiedingen en kortingscodes zit er vast iets bij waar je enthousiast van wordt om het cadeau te geven. Zoals benoemd is een boeket natuurlijk een hartstikke goed idee om wat vriendelijkheid te tonen naar een geliefde of vreemde en met een kortingscode krijg tot 20% korting op het bestellen van een boeket bij bloomon. Als je liever wat groter uitpakt, dan kun je bijvoorbeeld een belevenis cadeau geven. Dankzij onze exclusieve kortingscode kun je dit met €25,- korting doen bij Bongo. Je kunt hier diverse cadeaubonnen bestellen en kunt zelf kiezen of je een specifieke bon geeft of eentje waarbij de ontvanger zelf een keuze kan maken.

Dankjewel kaartje met cadeautjes


Verras je huisdier met een cadeautje

Jouw huisdier is er natuurlijk altijd voor je; of je je nou goed voelt of niet. Hoe kun je je huisdier dan het beste bedanken? Met wat lekkers natuurlijk! Zo kun je bij Zooplus profiteren van 15% korting op jouw bestelling dankzij onze exclusieve kortingscode. Met deze kortingscode kun jij voordelig wat lekkers en misschien nog wel wat anders bestellen voor jouw liefste viervoeter. Ook zijn er kortingscodes beschikbaar om gratis snacks te ontvangen voor jouw hond of kat. Op die manier weet jouw huisdier vast hoe gek je op hem of haar bent. Als jouw huisdier al wat ouder is, dan kun je bij Medpets terecht. Je profiteert daar namelijk deze week van 5% korting op alle gewrichtsondersteuning producten met een kortingscode. Zo kun je voordelig CBD olie bestellen of het favoriete voer van jouw viervoeter en kunnen ze weer zonder gewrichtsproblemen door het leven. Jouw huisdier is natuurlijk ook altijd al hartstikke vrolijk met een dikke knuffel en misschien een wat grotere wandeling of langere speeltijd.

Hond met feestmuts


Vergeet jezelf niet tijdens deze dag

Degene waar je natuurlijk het liefst voor moet zijn is jezelf. Daarom kun je ook jezelf wel eens een complimentje geven of gewoon een cadeautje bestellen voor jezelf. Zo kun je jezelf een wellness dag cadeau doen om volledig tot rust te komen of bestel make-up en verzorging om jezelf wat me-time te gunnen. Met onderstaande deals kun je gegarandeerd wat vriendelijkheid tonen aan jezelf:


Mochten er geen deals bij zitten waar jouw hart een sprongetje van maakte, dan kun je altijd nog op onze "Spring Deals"-pagina kijken. Hier vind je alle speciale en grotere aanbiedingen waar jij vaak hartstikke goedkoop mee kunt bestellen. Ga jij meedoen aan de Random Acts of Kindness Day of ben jij elke dag al vriendelijk en is deze dag helemaal niet zo speciaal voor jou?