Start de maand november met de beste aanbiedingen

Ben je wel klaar met al dat griezelen? Dan hebben we goed nieuws, want november is begonnen! Oktober is voorbij en dus ook het gematigde weer en de engste feestdag van het jaar. In november kun je je voorbereiden op de kerst (als je daar nog niet mee bezig was), en kun je kouder weer verwachten. Om deze mooie maand te vieren, willen we graag de beste tips en aanbiedingen met je delen.


Met deze tips houd je je huis warm

Misschien heb je jezelf al overgehaald en misschien ben je er juist nog niet aan begonnen: de verwarming aanzetten. Het blijft natuurlijk een dingetje, vanaf wanneer ga je de temperatuur verhogen in huis? Die keuze ligt natuurlijk helemaal bij jezelf, maar het is begrijpelijk als je de verwarming nog niet aan hebt gezet vanwege de hoge stookkosten. Gelukkig zijn er manieren en producten waarmee jij de kosten laag houdt, maar de temperatuur lekker hoog. Zo shop je nu bij Tink met deze kortingscode verwarmingsproducten van Tado met €50,- korting. Met de slimme verwarming van Tado zorg je voor een aangename temperatuur in huis, terwijl je tot 28 procent minder energie verbruikt dan gebruikelijk. Het is misschien een dure aanschaf, maar op den duur haal je er gegarandeerd je kosten uit. Met die kortingscode is het ook een minder grote stap om die bestelling te plaatsen bij Tink en te gaan beginnen met besparen! Je kunt ook op andere manieren besparen dan het bestellen van slimme apparatuur. Zo kun je ook al een hoop besparen op energiekosten door apparatuur met een hoger energielabel te kopen. Ga bijvoorbeeld eens kijken bij iBood, waar je tot €600,- korting kan pakken op televisies. Op deze manier kun je een nieuwe OLED of QLED televisie bestellen tegen een scherpe prijs. Bij iBood is het wel het geval dat de deals maar enkele dagen geldig zijn, dus als je de televisie misloopt dan heb je helaas pech. Gelukkig kun je ook bij de leverancier zelf goede deals scoren. Kijk bijvoorbeeld eens bij Samsung. Daar krijg je bijvoorbeeld met deze kortingscode tot €600,- inruilkorting bij het kopen van een nieuwe televisie of tot €150,- inruilkorting op een koelkast.

Radiator met decoratie


Maak je klaar voor Sinterklaas en Kerstmis

Sommige mensen moeten er nog echt niet aan denken en wachten tot de Sint uit het land vertrokken is, maar voor sommigen kan het niet vroeg genoeg komen: Kerstmis. In november is het toch wel verstandig om je er alvast mee bezig te houden want tijdens de feestdagen kun je langere verzendtijden verwachten en zijn soms je beoogde cadeaus al uitverkocht. Ook als je wel Sinterklaas viert dan is het verstandig om nu al te gaan kijken naar cadeaus om de Sint een handje te helpen. Heb je nog geen idee wat je cadeau moet geven aan je geliefden of jezelf? Dan weet je het misschien wel na het zien van dit lijstje.


Profiteer deze maand van de beste deals van het jaar

Het mooiste aan november? Dat is natuurlijk Black Friday. Hoewel er nog niet heel veel winkels aanbiedingen bekend hebben gemaakt, zijn er al een aantal met Pre Black Friday aanbiedingen. Op deze manier hoef jij niet te wachten tot 24 november en hoef je ook waarschijnlijk minder lang op je pakketje te wachten als wanneer je het op de kortingsdag zelf bestelt. Als je geen enkele korting wil missen van jouw favoriete winkel, zoals ASOS of AEG, dan is het verstandig om je aan te melden voor de nieuwsbrief. Zo ben jij als een van de eerste op de hoogte van de Black Friday aanbiedingen. Kan je niet wachten tot dan, net zoals een aantal andere winkels? Dan vind je hier de beste aanbiedingen van nu.


Ga er op uit in november

November is een hartstikke mooie maand om er op uit te gaan: nog niet al te koud en er zijn nog voldoende pretparken en andere ondernemingen om te beleven. Bezoek bijvoorbeeld Bellewaerde met je familie. Hier kun je naast attracties ook de mooiste dieren bekijken en er alles over te weten komen. Ga je met een grotere groep? Dan profiteer je van wel 10% korting op tickets. Als je geen fan bent van dierentuinen en pretparken, dan kun je ook een kijkje nemen op de website van ActievandeDag. Daar vind je ontelbaar uitjes voor iedereen, zoals musea, indoorparken en wellness. De korting kan bij ActievandeDag oplopen tot 70%. Je bespaart dan dus ook echt flink op je dagje uit in november!


We wensen je uiteraard een mooi november toe! Hopelijk kijk jij net zoveel uit naar Black Friday als dat wij dat doen. Om geen enkele aanbieding te missen, kun je je ook aanmelden voor onze eigen nieuwsbrief. Daarmee ontvang je een overzicht in je mailbox met de beste aanbiedingen en kortingscodes van dit moment.