Zo vier je Moederdag in Antwerpen zo voordelig mogelijk

In Antwerpen loopt het soms wat anders dan normaal, zo is Moederdag bijvoorbeeld ook op 15 augustus in de regio. Wil je jouw moeder graag extra verwennen? Dan is die dag dus het uitgelezen moment om het te doen! Je hoeft daarvoor uiteraard niet perse in Antwerpen te wonen, want je moeder een cadeautje geven kan natuurlijk altijd.


Waarom is het in Antwerpen anders?

Je vraagt je misschien af waarom Moederdag in Antwerpen op een andere dag gevierd wordt dan de rest van België. Dat heeft een reden! Antwerpse kunstenaar Frans van Kuyck wou graag een dag introduceren waarop de traditionele rol van een moeder in het zonnetje gezet werd. Waarom? Omdat deze volgens de kunstenaar tijdens de modernisering van die tijd onder druk gezet werd. Op 15 augustus wordt er herdacht dat Maria naar de hemel vertrok en dit was daarom volgens Kuyck de perfecte dag om moeders te eren. Het wordt in Antwerpen al sinds 1913 op een andere dag gevierd dan de rest van België.

Antwerpen station


Verras je moeder met een cadeau

Moederdag is de perfecte dag om de belangrijkste vrouw in jouw leven even in het zonnetje te zetten. Dit kan je eigen moeder zijn, je partner of een andere belangrijke vrouw. Er zijn een hoop traditionele cadeaus voor Moederdag, en vaak vallen ze ook wel goed in de smaak. Zo kun je bij Euroflorist een boeket bestellen met 11% korting dankzij onze exclusieve kortingscode. Handig als je niet dichtbij je moeder woont, of als jullie allebei te druk zijn om deze speciale dag te vieren. Is één bosje bloemen niet genoeg? Dan is bloomon misschien een beter idee. Hier kun je namelijk een abonnement cadeau geven waardoor jouw moeder nooit zonder bloemen in huis zit. Met onze exclusieve kortingscode krijg je 20% korting op alle boeketten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een klein, medium of groot boeket en ook zijn er veel soorten met diverse bloemen te bestellen. Je kunt het dus zo bont maken als je maar wil! Is jouw moeder niet zo van de bloemen, of kan ze ze maar moeilijk in leven houden? Dan zijn verzorgingsproducten meer het cadeau voor haar. Bij Parfumdreams geniet je van 10% korting op je hele bestelling dankzij deze exclusieve kortingscode. Bestel bijvoorbeeld een lekkere parfumset, douchegel of een fijne dagcrème. Ben je niet helemaal zeker van wat ze precies lekker vindt of vaak gebruikt? Dan kun je ook kiezen voor een cadeaukaart. Deze shop je op Parfumdreams.be al voor €5,- en je kunt hem helemaal personaliseren. De voucher kun je na het bestellen uitprinten en netjes vouwen om cadeau te geven. Woon je te ver weg om hem persoonlijk cadeau te geven? Dan kun je uiteraard ook de PDF voucher doormailen om hem cadeau te doen. Indien je meer budget hebt, kun je ook een uitje of vakantie cadeau doen. Je hebt dan samen wat quality time en een herinnering om nooit meer te vergeten. Kijk bijvoorbeeld voor een vakantie bij Belvilla. Daar scoor je 16% korting op je boeking dankzij onze exclusieve code. Bij Belvilla kun je door heel Europa een vakantiewoning of -appartement boeken, dus je kunt dichtbij huis blijven of het zonnige zuiden bezoeken. Liever geen vakantie, of is er geen tijd voor? Kies dan voor een dagje weg. Op deze manier kun je alsnog mooie herinneringen maken samen, maar je bent er niet veel tijd aan kwijt. Bij Tripper kun je tot 70% korting pakken op uitjes, denk hierbij aan een rondvaart of tickets voor een museum. Er is een hoop om uit te kiezen, dus er zit gegarandeerd een uitje bij waar zowel jij als jouw moeder helemaal blij van zal worden.

Parfum cadeau


Andere cadeaus voor Moederdag

Is Moederdag niet jouw favoriete dag door persoonlijke redenen? Dan kan zo’n feestdag best stom zijn. Gelukkig kun je met een beetje shoppen jouw humor een stuk hoger krijgen en krijg je een flinke dosis serotonine. Bij deze winkels vind je deals waardoor jouw serotonine een stuk stijgt:


Ga jij dinsdag 15 augustus Moederdag vieren, of heb je het al gevierd in mei met de rest van België? Als je nog op zoek bent naar andere aanbiedingen, dan kun je het beste op onze “Summer Sale”-pagina kijken. Hier vind je alle meest interessante aanbiedingen en kortingscodes op een rijtje, en de pagina wordt constant geüpdatet.