Scoor hoge kortingen tijdens de laatste week wintersolden 2022

De solden zijn al vanaf begin januari bezig en duurt nu nog maar een weekje. Bij veel winkels is het kortingspercentage verhoogd en je kunt nu dus ook betere deals scoren dan aan het begin van de maand. In deze blog vind je de beste deals tijdens de laatste week van de solden.


Shop kleding en make-up met korting

Tijdens de solden kun je natuurlijk het beste scoren op kleding, schoenen en make-up. De wintersolden zijn een mooi moment om alvast outfits voor de komende zomer te bestellen of toch nog snel die warme winterlaarzen voor het late winterweer. Indien je op zoek bent naar beiden, dan kun je terecht bij Bonprix. Bij deze webwinkel kun je nu tot 50% korting krijgen op tops, broeken, schoenen en nog veel meer. Zo heb jij hartstikke voordelig een outfit bij elkaar geshopt en vaak is er ook een kortingscode beschikbaar voor gratis verzending; dubbel zo leuk dus. Als jij de trends volgt in de mode, dan kun je winkelen bij Monki. Bij dit merk kun je trendy kleding en accessoires bestellen zodat jij er hartstikke hip bijloopt dit seizoen. Tijdens de solden kun je daar wel 70% korting scoren op truien, jeans, jurkjes en meer. Wil je jouw outfit helemaal afmaken? Profiteer dan van 10% extra korting in de Winter Sale bij LookFantastic dankzij een kortingscode. Zo kun jij voordelig gezichtsverzorging, shampoo en mascara bestellen zonder dat je na jouw bestelling spijt gaat hebben door de prijs. Bij deze winkels vind je nog andere interessante koopjes:

Winkelende vrouw


De beste elektronica deals

Al een tijdje die noise cancelling koptelefoon op het oog? Dan is deze laatste week van de solden jouw kans om deze te bestellen. Hiervoor kun je terecht bij Teufel; bij deze audio expert kun je tot €500,- korting krijgen op diverse audioproducten zoals soundbars, maar ook op koptelefoons. Als je toch liever iets anders bestelt dan audioproducten tijdens de solden dan kun je terecht bij Tink waar je van wel 50% korting profiteert en na jouw aankoop kun je blijven besparen. Je kunt hier namelijk energiebesparende artikelen bestellen zoals slimme thermostaten en slimme verlichting; zo kun jij besparen op jouw energieverbruik en de hoge gasprijzen van tegenwoordig. In dit lijstje vind je nog andere straffe deals:


Aanbiedingen voor speelgoed en meer

Tijdens de solden kun jij perfect cadeautjes bestellen voor jouw kleine voor de rest van het jaar. Zo kun je bij Fun speelgoed bestellen met tot 50% korting. Op die manier is die bouwset van LEGO al stukken goedkoper en kun je voordelig gezelschapsspellen bestellen om meer tijd met elkaar door te brengen. Ook bij Dreamland zijn de solden bezig waar jij wel 70% korting kunt pakken op speelgoed en hobbyartikelen voor jouw zoon of dochter. Koop bijvoorbeeld die ene Barbie pop of die ene PLAYMOBIL Dinosaurus set waar al lang om gevraagd wordt. Als jouw zoon of dochter al ietsje ouder is dan kun je bij Fnac ook terecht. Je scoort hier in de solden tot 70% korting waardoor videogames en andere multimedia zoals DVD’s en LP’s leuk geprijsd zijn. Heb jij een kind welke zich liever verstopt in dikke boeken? Dan kun je hiervoor ook gewoon bij Fnac terecht, want je krijgt tijdens de wintersolden 10% korting op Nederlandstalige boeken. Als jouw kleine dit jaar gaat beginnen aan een nieuwe sport zoals voetbal of hockey dan kan het fijn zijn om nu alvast alles in te kopen met een fijne korting. Hiervoor kun je naar Plutosport.nl surfen want bij deze sportwinkel krijg je tot 60% korting. Ook voor iets minder populaire sporten kun je bij deze sportwinkel terecht want je vindt hier kleding, schoenen en accessoires voor vrijwel iedere sport die te beoefenen is in België.

Een bordspel spelen op de vloer


De strafste overige deals

Mochten de bovenstaande aanbiedingen en kortingscodes niet helemaal in jouw straatje liggen, dan benoemen we hieronder nog een aantal interessante acties voor jou. Let er wel op dat de meeste acties 31 januari aflopen en je dus nog maar een weekje hebt om te bestellen. Vaak geldt ook dat op ook echt op is tijdens de solden.


Voor je het weet zijn de solden voorbij en kun je jouw favoriete item niet meer met korting bestellen of hij is voor altijd uitverkocht en dus niet meer te bestellen. Heb jij nog koopjes op het oog of was het jouw voornemen om minder te gaan shoppen dit jaar?