Tips en deals voor een voordelige krokusvakantie 2023

Het is weer vakantie en dat betekent lekker bijkomen van het begin van het jaar, of juist van carnaval als je dit viert. In deze blog vind je leuke en voordelige tips om eropuit te gaan deze week of om juist helemaal tot rust te komen voordat je weer aan het werk moet gaan.


Ga goedkoop een dagje weg met de familie

Het allerleukste is natuurlijk om deze week door te brengen met jouw geliefden, of dit nou een grote groep familieleden is of een kleine groep met vrienden. Als er kinderen in de groep zijn, dan kan je bijvoorbeeld naar een van de Plopsa parken om te genieten van jouw vakantie. Zo’n dagje weg naar een van de populairste pretparken in België hoeft ook helemaal niet prijzig te zijn, want je scoort nu tot €10,- korting  op een ticket met onze exclusieve kortingscode. Het enige wat je nog hoeft te kiezen is naar welk pretpark je gaat van Plopsa. Wordt het spannend in The Ride to Happiness achtbaan in Plopsaland De Panne, of ga je waterpret hebben in Plopsaqua De Panne? Als jullie dol zijn op waterpret dan kun je er ook voor kiezen om Aqualibi te bezoeken. Dit waterpretpark is na uitzonderlijk onderhoud weer open en je scoort nu met de Early Spring Deals tot 20% korting op een abonnement. Met een abonnement op Aqualibi kun je zelfs na de krokusvakantie genieten van alle glijbanen en zwembaden. Als het wat minder weer is, kun je ook nog The Park bezoeken voor een VR-experience. Dit kan nu ook met 15% korting dankzij een kortingscode; zo is die boeking lekker voordelig. Dit tripje is zeker onvergetelijk voor het hele gezin of de vriendengroep. Speel bijvoorbeeld De Mol of beleef het nieuwe Mask of The Pharaoh avontuur.

Busreisje


Kom volledig tot rust met deze deals

Als je geen kinderen hebt, of juist even wel wat tijd voor jezelf kunt gebruiken dan kan een dagje weg in je eentje hartstikke fijn zijn. Zo kun je voor de ultieme rust een museum bezoeken met tot 40% korting via ActievandeDag. Ga bijvoorbeeld naar Rembrandts Amsterdam Experience of bezoek BODY WORLDS voor een wetenschappelijk uitje. Wil je liever echt de tijd voor jezelf nemen en wat selfcare toepassen? Surf dan naar Tripper.be, want daar pak je nu tot 60% korting op een beautybehandeling. Kies bijvoorbeeld voor een massage, cryotherapie of een fijne gezichtsbehandeling. Als je na jouw beautybehandeling weer buiten staat ben je gegarandeerd weer helemaal tot rust gekomen en kun je jouw aankomende werkweek weer fris en fruitig tegemoet. Heb je langer dan een dag nodig om bij te komen? Boek dan een overnachting bij Groupon. Je kunt hier uit veel hotels en locaties kiezen dus er zit zeker iets tussen waar je enthousiast van wordt. Daarnaast krijg je met een kortingscode ook nog eens 15% korting op jouw boeking; daar word je sowieso wel enthousiast van.

Self-care is niet egoïstisch


Andere aanbiedingen om van te profiteren

Naast de bovenstaande uitjes kun je natuurlijk ook gewoon hartstikke blij worden van mega goede aanbiedingen; dan hoef je jouw huis niet eens te verlaten om het naar je zin te hebben. Van de onderstaande lijst zul je gegarandeerd wel enthousiast worden. Mocht er tussen dit lijstje toch niet een goede deal voor jou ertussen zitten, dan kun je altijd nog op onze "Spring Deals"-pagina kijken.


Heb jij nog plannen deze krokusvakantie of ga je lekker uitrusten na het carnavallen? Gelukkig hoef je niet lang te wachten tot de volgende vakantie er weer is want in april is het alweer tijd voor de paasvakantie. Dan kun je bovenstaande uitjes natuurlijk ook gebruiken ter inspiratie, maar wie weet zijn er dan interessantere deals voor die vakantieperiode te vinden.