Jouw kerstcadeaus haal je voordelig in huis met deze deals

Voor veel mensen is december de gezelligste maand van het jaar; het koude weer buiten en de warmte die je binnen hebt met al jouw liefsten bij je. Natuurlijk speelt Kerstmis zich ook af in deze gezellige maand en dat betekent een avond of een hele dag genieten van jouw naasten. Bij Kerstmis denk je natuurlijk aan het origine van de feestdag, maar ook aan eten en cadeautjes. Ben jij al bezig met het inkopen van alle cadeaus? Hieronder lees je hoe je zo veel mogelijk bespaart op decoratie en de cadeautjes.


Het gezelligste feest van het jaar

Vorig jaar waren er nog enkele restricties door Covid-19, maar dit jaar kun je weer helemaal losgaan met jouw kerstvieringen. Veel mensen hebben tijdens Black Friday en Cyber Monday cadeaus gekocht, maar als je dat nog te vroeg vond om inkopen te doen dan kun je nu ook nog steeds voordelig shoppen.


Besparen op kerstdecoratie

Voor veel mensen hoort er een kerstboom in het huis tijdens de feestmaand, maar daar blijft het niet bij want ook de eettafel verdient een leuke aankleding en ook buitenshuis kun je jouw kerstgevoel overbrengen op anderen. Zo kun je bij Maisons du Monde tot 50% korting krijgen op kerstdecoratie waarmee je jouw hele huis kunt decoreren. Ben jij net op jezelf gaan wonen en heb je nog niets aan kerstdecoratie in huis? Surf dan naar Naduvi.nl want daar kun je bijna alles kopen om jouw interieur helemaal kerstproof en gezellig te maken en je profiteert ook nog eens van wel 70% korting. Zoals benoemd kan de kerstboom niet missen in huis en deze shop je bij DreamLand al voor €20,-.

Cadeautjes onder de kerstboom


De avond is niet compleet zonder voordelige cadeautjes

Natuurlijk horen er bij Kerstmis ook geschenken, aan jezelf of aan een ander. Gelukkig zijn er meer dan voldoende deals waarmee jij kunt besparen op cadeaus. Zo kun je iemand trakteren op een gezichtsbehandeling met tot 70% korting via Treatwell of geef iemand allerlei herinneringen cadeau met een fotoboek welke je bij HEMA kunt kopen met 20% korting dankzij een kortingscode. Is de ontvanger van jouw cadeaus meer van de elektronica? Dan kun je terecht bij MediaMarkt tijdens RelaXmas waar je wel 50% korting kunt pakken op bijvoorbeeld koptelefoons, smartwatches en klein keukenapparatuur. Als je jezelf een cadeau wil geven, dan kun je naar bol.com want daar kun jij kans maken op een gratis cadeaukaart ter waarde van €250,-. Het enige wat je hoeft te doen is jouw verlanglijstje te vullen met alles wat jouw hartje begeert. Benieuwd naar de andere deals? Die vind je in dit lijstje:

  • America Today geeft tot 50% korting op cadeaus voor de feestdagen
  • Ontwerp jouw eigen kerstgeschenken met wel 40% korting bij Albelli
  • Je kunt bij Urban Outfitters terecht voor hippe cadeaus met tot 50% korting
  • Shop elektronica met tot €120,- korting én krijg gratis accessoires bij Samsung
  • Bij Amazon scoor je last-minutedeals met tot 50% korting
  • 10% korting op alle boeken met een kortingscode bij BookSpot
  • De lekkerste wijnen bestel je bij Wijnvoordeel met €20,- extra korting dankzij een kortingscode
  • Bij Tink profiteer je van wel 50% korting tijdens Tinkmas
  • Shop de leukste geschenksets met tot 60% korting bij Plein.be
  • Boozyshop deelt tot 60% korting uit met de kerstaanbiedingen

Maak jouw kleine blij met de leukste cadeaus

Kerst is voor veel kinderen een plezierige dag en dat komt waarschijnlijk ook door de cadeautjes. Maar ook tijdens de jaarwisseling worden er bij sommige families cadeaus uitgedeeld; wordt er gedoopt in jouw familie? Dan komen er deze avond waarschijnlijk ook nog cadeautjes voorbij. Genoeg momenten dus om jouw zoon of dochter te verblijden met iets wat ze niet van Sinterklaas gehad hebben.

Hierbij een lijstje waar je jouw inkopen kunt doen voor jouw kind:

  • Bij Fnac kun je diverse cadeaus met tot 60% korting scoren
  • Met de adventspecial van Playmobil kun je wekelijks wel 25% korting krijgen
  • Dankzij onze exclusieve kortingscode ontvang je een cadeau bij jouw bestelling bij LEGO
  • Met een kortingscode kun je een beleving cadeau geven met tot 10% korting op een verblijf in het Plopsa Hotel
  • Bij BubblyDoo kun je een gepersonaliseerd boek of spel cadeau geven met 20% korting dankzij een kortingscode
  • Een tweede doos LEGO DUPLO, Friends en Harry Potter shop je met 50% korting bij Fun
  • Bij JBC bestel je een kerstoutfit voor jouw kleine met tot 50% korting in de Mid Season Sale

Inpakken van cadeaus


Heb jij alle inkopen al gedaan of ga jij gebruik maken van bovenstaande deals? Mocht je nog de juiste deal missen voor jouw cadeau idee, dan kun je terecht op onze speciale Kerstmis pagina. Hier vind je namelijk alle deals op een pagina. Als je nog cadeaus moet bestellen, dan kan het handig zijn om rekening te houden met de levertijden van webshops en vaak zijn er ook nog vertragingen vanwege drukte bij zowel de winkel als de koerier. Mocht je te laat zijn met het bestellen van jouw geschenken, dan kun je natuurlijk altijd nog de kerstcadeaus wat later geven aan de ontvanger; dat vindt diegene vast niet erg. Wat ga jij allemaal bestellen voor Kerstmis?