Op deze manier shop je nu al de voordeligste herfstmode voor je garderobe

Deze week ging de meteorologische herfst van start en het duurt ook niet meer lang totdat de kalender ook volgens onze eigen kalender begint. Het is ook al iets minder lang licht buiten en de temperaturen beginnen langzaam te dalen. Dat betekent dat het ook langzaam tijd wordt om de truien, jassen, vesten en andere warme kleding weer uit de kast te trekken. Of je bekijkt hier alle deals op het gebied van korting op de nieuwste mode. Wie weet kun je ook alvast een paar nieuwe laarsjes scoren om je outfit helemaal compleet te maken. 


Maak kennis met de nieuwe trendkleuren

De herfst staat vaak in het teken wat van rustigere kleuren en minder uitbundigheid. Na een stralende zomer hebben mensen vaak ook wel wat meer behoefte aan rust en dat zie je vaak ook terug in de garderobe. Daarom zie je dit najaar vooral zachte kleuren zoals zachtroze, violet, een zachtere kleur geel en een iets minder stralende uiting van oranje. Deze laatste was afgelopen zomer al enorm populair en gelukkig zien we deze kleur dus nu weer terug. Voor de heren (en natuurlijk ook de dames) is er veel marineblauw en olijfgroen te krijgen. Dit zorgt voor een stoere uitstraling, maar is minder aanwezig dan het zomerse blauw dat we de afgelopen maanden zagen. De oplettende lezer zal merken dat ze kleuren voorzichtig geïnspireerd zijn op de jaren '90. Volgens de trends die we dit jaar al hebben gezien, klopt dit helemaal en komen veel items uit die tijd weer helemaal terug in de mode. Hoe denk jij over deze ontwikkeling? 

Herfst trui


Dames eerst

Het zijn wel vaak de dames die het meest uitkijken naar een nieuw seizoen omdat dit betekent dat er voor een nieuwe garderobe geshopt kan worden. Daarom beginnen we nu met de leukste shops met de beste deals voor de dames. Natuurlijk kun je bij veel van deze shops ook voor de rest van het gezin winkelen. 


Maak je outfit compleet

Voordat je teveel geld uitgeeft aan andere gezinsleden of aan jezelf, geven we je meteen een aantal tips voor nieuwe schoenen. Wat betrekt de trends op dat gebied kunnen we heel duidelijk zijn. Je mag wederom kiezen voor stoere boots, want die zijn ook dit jaar weer enorm populair. Draag je ook in het najaar liever sneakers? Dan zijn de modellen die van je vader hadden kunnen zijn de juiste keuze. Bij Torfs scoor je diverse modellen laarsjes met tot maar liefst 70% korting. Ook voor de rest van het gezin scoor je daar straffe deals voor nieuwe schoenen. Bij Sarenza kun je ook terecht voor een enorm assortiment aan schoenen, en zelfs nog meer kleding en accessoires. Je shopt daar topmerken en pakt tevens 40% korting op enorm veel stoere boots. Zoals gezegd komen de jaren '90 weer helemaal terug, maar wanneer je nog verder terug wil in de tijd moet je bij TopVintage zijn. Daar scoor je nu vintage schoenen en laarzen met tot €50,- korting. Wil je liever extra korting scoren door gebruik te maken van een kortingscode? Dan is het de juiste keuze om een kijkje te nemen bij Spartoo. Met een code pak je daar al snel €10,- korting op je bestelling. 

Herfst schoenen


Tijd voor de heren

Het lijkt er vaak op dat de heren het toch wel iets makkelijker hebben. De trendkleuren voor de mannen zijn vaak toch wel wat makkelijker te combineren en de outfits worden wat makkelijker samengesteld door middel van een broek en een trui. Dat betekent niet dat het de mannen niks interesseert hoe ze eruit zien. Daarom vind je hieronder de beste winkels voor een goede jeans, toffe truien, het perfecte overhemd en een goede jas om je look compleet te maken. 


Vergeet de kleintjes niet

Ze zijn vast en zeker nog niet helemaal uit die zomerkleding gegroeid, maar het wordt tijd om vooruit te kijken naar de herfst en de winter. Bij Bristol krijg je altijd veel kleding van bekende merken voor weinig geld. Op dit moment ontvang je tot wel €10,- korting op kinderkleding. De allerkleinsten kunnen profiteren van 25% korting op denim bij HEMA. Alle essentiële items voor dit najaar koop je bij Jacadi met 30% korting. Wanneer je het liefste voor het hele gezin op één plek wil shoppen, neem dan een kijkje bij JBC. Door goed te zoeken, pak je zomaar tot 70% korting op een nieuwe garderobe voor jong en oud. Bij La Redoute kun je ook tevens ook nog eens aantal nieuwe accessoires voor in huis bestellen. Je zult zien dat je al snel 50% korting pakt op heel veel producten in je winkelmandje. Ben je op zoek naar de kleinste prijsjes? Dan mag een online bezoek aan Zeeman absoluut niet ontbreken. 

Herfst kindje