De beste deals tijdens Elle Smart Shopping Weekend 2023

Het is weer zo ver: Elle Smart Shopping Weekend is terug. Tijdens dit weekend kun jij met flinke korting shoppen bij jouw favoriete winkels. In deze blog vind je de beste aanbiedingen en kortingscodes welke je tijdens dit weekend kunt vinden. Na het lezen van deze blog weet je precies waar je terecht moet om écht te genieten van voordeel.


Dit voorjaar kun jij dankzij een samenwerking tussen H&M en ELLE genieten van het grootste shopping event. Dit kan zowel in de winkel, als online. Bij veel winkels heb je een kortingscode nodig, maar er zijn er ook een hoop waar je zonder kortingscode kunt profiteren van de korting. Het shopping event is officieel alleen op 15 april, maar veel winkels pakken 16 april ook mee zodat jij extra lang kunt shoppen. Dit event gaat niet over zoveel mogelijk shoppen, maar juist om alleen maar te bestellen wat écht bij jouw stijl past. Zo kun jij er zo lang mogelijk van genieten!


Krijg korting op veel mode

Tijdens dit weekend kun je natuurlijk het meeste bij modewinkels terecht om met voordeel te winkelen. Op deze manier kun je jouw kledingkast weer vullen met de nieuwste modetrends voor de lente en zomer. Zo ben je er nog lekker vroeg bij met inkopen doen en zul je niet achter het net vissen. Dankzij de samenwerking tussen H&M en ELLE profiteer je natuurlijk van korting bij H&M. Je scoort hier 20% korting op jouw bestelling dankzij een kortingscode, waardoor het wel heel aantrekkelijk wordt om te bestellen. Als je op zoek bent naar lingerie en nachtmode, dan kun je dit weekend bij Hunkemöller 20% korting op alles krijgen met een kortingscode. Scoor een mooi setje voor jouw partner, of koop een comfortabele pyjama om heerlijk in te loungen. Je bent bij My Jewellery aan het juiste adres als je lekker wil besparen. Je krijgt hier namelijk 15% korting op alles. Dat betekent dat je jouw favoriete sieraden, jurkjes en topjes hartstikke voordelig kunt bestellen. Om te profiteren van deze korting heb je geen kortingscode nodig, de prijs is al aangepast op de site; zo zie je direct wat je kwijt bent aan jouw nieuwe lentegarderobe. Ben je dol op verschillende soorten merken en heb je graag veel keus voordat je een bestelling plaatst? Kijk dan dit weekend eens bij Otrium. Je scoort hier namelijk tot 75% korting op de speciale ELLE Smart Shopping Edit. In de edit vind je van alles: jassen, broeken, jurken en nog veel meer. Je kunt hier dus echt perfect jouw voorjaarsgarderobe bestellen en misschien ook nog wel een paar items voor als het wat kouder is. Als je nog een paar jeans of denim shorts zocht voor de lente en zomer, dan ben je bij G-Star aan het juiste adres. Je shopt hier dankzij onze exclusieve kortingscode met 20% korting op alles. Op deze manier is die jeans die je al een tijdje op het oog had, een stukje goedkoper. Wil je je look helemaal afmaken? Kijk dan eens bij Lucardi. Je krijgt daar dit weekend 20% extra korting op alles. Zo shop je die ketting en ring hartstikke voordelig, en kun je misschien ook wel iets bestellen voor een geliefde. Voor sieraden en andere accessoires kun je ook bij Valmano terecht. Tijdens de Shopping Days ontvang je hier tot 50% korting op topmerken zoals Michael Kors, DKNY en Fossil.

Kledingrekken in winkel


Shop jouw favoriete beautyproducten voordelig

Jouw beautyproducten zullen tijdens het voorjaar ook veranderen. Je hebt namelijk minder vettige producten nodig als in de winter en kunt je juist focussen op matterende producten. Naast jouw huid heeft jouw haar ook andere verzorging nodig, als je bijvoorbeeld snel verbrand dan is haarverzorging met SPF handig om te bestellen. Als je op zoek bent naar huidverzorging en make-up dan kun je dit weekend bij Babor shoppen met 20% korting op alles dankzij een kortingscode. Hierdoor kun jij mega voordelig jouw huidverzorgingsroutine bestellen voor de lente en zomer. Denk hierbij aan dagverzorging, gezichtsmaskers en tonic. Naast huidverzorgingsproducten, kun je bij Babor ook make-up bestellen. Bestel jouw favoriete foundation en lippenstift dus met 20% korting tijdens dit event; zo heb je een hartstikke fris gezicht dit voorjaar. Als je op zoek bent naar verschillende merken, dan kun je bij LookFantastic tot 40% plus 11% extra korting scoren met deze kortingscode. Bestel hiermee jouw favoriete oogschaduwpallets of de fijnste haarverzorging van bijvoorbeeld Redken. 

Jade rollers


Scoor korting in andere categorieën

Natuurlijk zijn er ook nog andere categorieën waarin jij kunt profiteren tijdens ELLE Smart Shopping Weekend. Zo kun je bij HelloFresh genieten van €50,- korting op het bestellen van een maaltijdbox met een kortingscode. Op die manier kun jij voordelig genieten van hartstikke lekker en vers eten. Als je nog nooit een maaltijdbox besteld hebt bij HelloFresh, en het liever even wil proberen zonder ergens aan vast te zitten, dan is dit ook mogelijk.


Bovenstaande winkels en merken zullen je absoluut de beste deals geven tijdens ELLE Smart Shopping Weekend, maar er zijn nog een hoop andere winkels waar je kunt profiteren van korting. Daarom is het handig om onze speciale pagina in de gaten te houden, maar je kunt natuurlijk ook altijd jouw favoriete winkels in de gaten houden. Dit weekend is natuurlijk perfect om jouw garderobe weer aan te vullen voor het warmere weer. Ga jij winkelen, of doet jouw lievelingswinkel niet meer aan het event?