ELLE Smart Shopping Weekend: hier vind je de beste deals en kortingscodes voor dit koopjesfestijn

Een van de leukste koopjesevenementen van het jaar is van start gegaan: ELLE Smart Shopping Weekend. Enige tijd geleden heeft het modetijdschrift het stokje overgenomen van Glamour en het succes blijft onverminderd groot. Niet alleen in België zijn veel acties te vinden rondom ELLE, maar bijvoorbeeld Nederland en Duitsland doen ook mee. Bij veel webshops krijg je korting door gebruik te maken van een kortingscode, terwijl je bij andere shops direct de kortingsprijs te zien krijgt. Om ervoor te zorgen dat je weet waar je wat kunt verwachten, hebben wij alles voor je op een rijtje gezet. 


Nog altijd evenveel glamour

Het tijdschrift Glamour kondigde in 2021 aan ermee te gaan stoppen en dat zou ook het einde betekenen van de geliefde Glamour Shopping Days. Gelukkig besloot ELLE het stokje over te nemen en het evenement wordt nog altijd met even veel glamour gevierd. Het principe is heel simpel: je kunt je garderobe vernieuwen met korting die je bij veel modewinkels krijgt. Je krijgt maximaal 20% korting en soms heb je een kortingscode nodig. Sommige webshops vragen om een code die je alleen in het ELLE magazine kunt vinden. Wanneer je dit weekend op pad gaat, kan het zijn dat in sommige winkels ook naar je eigen exemplaar van het tijdschrift wordt gevraagd. Dat is dan als het ware jouw persoonlijke kortingscode. Gelukkig zijn er genoeg winkels waar we de code al van weten of waar de korting automatisch al verwerkt is. Hieronder lees je waar je op de makkelijkste manier korting krijgt en waar je de meeste korting krijgt. Veel plezier met shoppen dit weekend! 

ELLE winkelen


Check al deze kortingscodes

Dit zijn de kortingscodes die op dit moment bekend zijn gemaakt. Officieel begint het echte festijn pas op 1 oktober en dan is de kans enorm groot dat er dan nog veel meer codes bekend worden gemaakt. Het is dus zeker de moeite waard om onze pagina goed in de gaten te houden. Hier worden alle laatste nieuwe updates geplaatst. 


Korting direct zichtbaar

De een vindt het leuk om korting te krijgen door middel van een kortingscode, terwijl een ander veel liever direct de prijs ziet die betaald moet worden. Er zijn genoeg webshops die de korting direct verwerkt hebben. Je ziet dus bij elk jurkje of elke broek meteen de juiste prijs staan. Je weet dus waar je aan toe bent en dat kan als voordeel hebben dat je minder gaat twijfelen over de prijs. Daardoor kun je ook veel doelgerichter winkelen, je winkelmandje vullen en afrekenen. We hebben ook de beste deals voor je opgezocht die niet gelinkt zijn aan ELLE Smart Shopping Weekend, maar die je absoluut niet mag missen. Ben je er klaar voor?

ELLE acties


Meer dan alleen mode, schoenen en beauty

Zelfs wanneer je geen groot liefhebber bent van nieuwe kleding, schoenen en fijne verzorgingsproducten kan ELLE Smart Shopping Weekend ook voor jou een leuke ervaring zijn. Zo krijg je bijvoorbeeld bij Startselect nu 10% extra tegoed op een iTunes kaart. Dat geeft je de mogelijkheid om een extra spel te kopen, waarmee je dit weekend veel plezier gaat beleven. Wil je niet wachten tot Black Friday om nieuwe apparatuur te kopen? Dan heb je dit weekend geluk bij AEG, waar je tot wel 20% korting kunt scoren. Of wat dacht je van de Coffee Days bij Nespresso? Je krijgt bij je bestelling sowieso al tot zestig cups helemaal gratis en de aanbiedingen kunnen dit weekend nog hoger oplopen. Wie weet pak je wel tot 20% korting op een nieuw koffiezetapparaat of op een nieuwe melkopschuimer. Bij Made kun je ook profiteren van de Shopping Days door express verzending toe te voegen aan je bestelling met een waarde van meer dan €100,-. Als kers op de taart scoor je met een kortingscode 11% korting op nieuwe verlichting bij Lampen24.


Er zijn natuurlijk heel veel meer webshops die meedoen aan het ELLE Smart Shopping Weekend, waarvan de actie of kortingscode op dit moment nog niet bekend is. Mis je een winkel in onze lijstjes? Zoek deze dan alsnog op via onze zoekbalk en laat je verrassen. Veel winkels maken pas in het weekend de aanbieding bekend en jij kunt er als eerste bij zijn met behulp van onze winkelpagina's. Heel veel succes dit weekend met het scoren van de allerbeste deals!