Ga er voordelig op uit deze paasvakantie

De paasvakantie is begonnen en dat betekent dat er weer tijd is om er lekker op uit te gaan. Gelukkig begint het weer ook steeds lekkerder te worden en hoef je niet perse binnen te blijven. In deze blog lees je waar je de beste deals vindt, zodat jij voordelig op pad kunt gaan met vrienden en familie.


Bezoek voordelig een pretpark

Als je er lekker op uit wil, en wil genieten van het mooie lenteweer, dan is een pretpark bezoeken misschien wel een goed plan. Dit is leuk voor jong en oud, en jouw hele dag is goed gevuld met plezier. Bezoek bijvoorbeeld een van de Plopsa parken; je ontvangt nu voor Pasen 30% korting op alle parken dankzij een kortingscode. Zo kun je bijvoorbeeld naar De Panne om het uit te gillen in The Ride to Happiness by Tomorrowland of bezoek Bumba's Speeltuin met jouw allerkleinsten. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om Plopsaqua, Plopsa Coo of een van de indoorparken te bezoeken. Er is er sowieso wel eentje bij jou in de buurt. Mocht er toch geen Plopsa park bij jou in de buurt zijn, dan kun je ook terecht in het Plopsa Hotel. Zo maak je jouw uitje toch iets langer dan een dagje, en kun je zo lang als je wil genieten. Ook hier kun je profiteren van 10% paaskorting met een speciale kortingscode. Op deze manier verblijf je hartstikke voordelig in het hotel en je hoeft geen tickets meer te bestellen, want deze zitten bij jouw verblijf erbij. Ben je al een keer in een Plopsa park geweest en bezoek je liever een ander pretpark? Boek jouw verblijf dan bij Disneyland Parijs met gratis annulering of kosteloos wijzigen. Je kunt hier nog even genieten van de Grand Finale van de dertigste verjaardag van het Franse pretpark. Dat betekent een extra dagshow en de avondshow met drones welke je voor het vuurwerk te zien krijgt. De Grand Finale duurt tot en met 30 september dit jaar.

Achtbaan ritje


Pak korting op een dagje dierentuin

Als je geen interesse hebt in een volle dag met attracties, bezoek dan eens de dierentuin. Hier kun je lekker rustig rondlopen, terwijl je geniet van alle dieren en het zonnetje. Je kunt je tickets voor een dierentuin bestellen bij Bongo. Hier scoor je 16% korting op jouw bestelling met onze exclusieve kortingscode. Bestel bijvoorbeeld tickets voor WILDLANDS Adventure Zoo in Emmen of ga naar Pakawi Park in Olmen. Je kunt ook tickets bestellen bij ActievandeDag. Hier kun je tot 60% korting krijgen op een dagje uit naar de dierentuin. Bezoek bijvoorbeeld Apenheul of ga op safari in Monde Sauvage. Wil je dieren spotten, maar toch ook een aantal attracties beleven? Ga dan naar Bellewaerde. Je kunt hier zowel dieren bekijken, als attracties beleven zoals familiecoasters. Het park is afgelopen weekend weer geopend na een winter gesloten te zijn, en er zijn een hoop nieuwigheden te beleven. Als je jouw tickets gedateerd besteld in plaats van ongedateerd, dan kun je besparen op de ticketprijs. Zo kun je voordelig een dagje weg!

Leeuwen op rots


Ga goedkoop op vakantie

Kun je wel wat meer rust gebruiken dan alleen maar een dagje weg? Ga dan lekker langer weg van huis door een vakantie te boeken. Boek bijvoorbeeld jouw vakantie bij Belvilla met onze exclusieve kortingscode. Met deze kortingscode krijg je 16% korting op jouw boeking; zo is jouw vakantie lekker voordelig. Er zijn mega veel bestemmingen waar je uit kunt kiezen bij Belvilla. Blijf je lekker in België of ga je naar het buitenland? Zoek bijvoorbeeld je rust op in de Ardennen of bezoek Mallorca voor een feestelijke sfeer in de zon. Als je al een vakantie geboekt had staan voor deze paasvakantie, maar nog geen activiteiten gepland had, dan kun je terecht bij Tiqets. Je scoort hier 7% korting op alles met onze exclusieve kortingscode. Op Tiqets.com vind je allerlei avonturen: van musea tot de meest indrukwekkende kerken. Zo heb je ook nog eens wat leuks te doen op jouw vakantie, naast dat je lekker jouw rust pakt.


Scoor deze andere deals

Heb je geen plannen voor deze paasvakantie en blijf je gewoon lekker thuis? Dan zijn er alsnog voldoende kortingscodes en aanbiedingen waar jij van kunt profiteren. Dit zijn de strafste deals:


Je vindt alle andere aanbiedingen allemaal op onze speciale Pasen-pagina. Hier staan de meest interessante deals, en de pagina wordt constant bijgehouden. Zo weet jij zeker dat je geen enkele aanbieding misloopt. Ga jij nog iets ondernemen deze paasvakantie of doe je het juist lekker rustig aan?