Profiteer van de beste deals voor Dikketruiendag

Stijgende energieprijzen en koudere temperaturen; het is deze winter een gedoe. Gelukkig is er voldoende aan te doen om jezelf én het milieu te helpen, want op 9 februari is het Dikketruiendag. Wat houdt dit in en hoe kun je het beste besparen tijdens de laatste maanden van de winter? Dat lees je in deze blog.


Wat is Dikketruiendag?

Dikketruiendag is ontstaan in 2005 om de mensen in Vlaanderen op te roepen om de verwarming tenminste één graad lager te zetten dan normaal en dus lekker een warme trui aan te trekken. Met de trui laat je zien dat er iets gedaan moet worden aan de uitstoot van broeikasgassen en dat er iets moet gebeuren om deze zo snel mogelijk te verminderen. Alleen maar positief dus voor de aarde! De dag was in het begin bedoeld als een scholenactie maar een jaar later werd de doelgroep al verder uitgebreid. Normaliter valt de speciale klimaatactie dag rond 16 februari, maar dit jaar trekken mensen die meedoen aan de actie hun dikke trui al een weekje eerder uit de kast.

Dikketruiendag


De voordeligste truien shop je hier

Dikketruiendag is natuurlijk niet compleet zonder een fijne, dikke trui waarin je het lekker warm hebt als je de verwarming niet aan hebt staan. Gelukkig zijn er voldoende deals en kortingscodes waar jij van kunt profiteren om te besparen op de aankoop van zo’n trui. Zo kun je bij ASOS terecht voor heel veel truien waar jij een keuze uit kunt maken zoals een wollen kabeltrui of juist een hippe oversized hoodie. De keuze is er reuze en je ontvangt ook nog eens 15% korting op alles met deze ASOS kortingscode. Ook bij Zalando Lounge kun je kiezen uit veel merken waar je flink op kunt besparen. Zo kun je daar tot 75% korting pakken op grote designermerken. Wie weet vind je tussen het aanbod wel een trui waar jij al een tijdje verliefd op bent, maar de prijs was je iets te duur. Bij Zalando Lounge is ie gegarandeerd voordeliger en dus ook niet zo ernstig om te bestellen. Ben je niet zo’n kei in keuzes maken? Dan kun je terecht bij Peter Hahn want hier is het aanbod voldoende en je vind hier binnen een paar minuten de trui van jouw dromen. Daarnaast scoor je ook nog eens €20,- korting op de aankoop van een warme trui met onze exclusieve kortingscode. Als deze winkels niet jouw voorkeur hebben, dan misschien deze onderstaande wel:


Bespaar op andere milieuvriendelijke aankopen

Met deze deals kun je het milieu ook een handje helpen, want het blijft niet alleen bij het dragen van dikke truien. Zo kun je ook helpen door te besparen op het gas met elektrische verwarming of met fijne plaids voor op de bank en in bed. Naast dat deze milieuvriendelijke producten fijn zijn voor de toekomst, is het ook op den duur een goede investering voor jouw portemonnee. Zo kun je bij HEMA sokken bestellen met deze twee plus één gratis promo waarmee je jouw voeten lekker warm kunt houden. Wil je liever het hele huis verwarmen in plaats van alleen jouw voeten? Ga dan naar DeLonghi.com want daar kun je diverse mobiele verwarming bestellen. Je kunt kiezen uit olieradiators, convectorkachels en ventilatorkachels. Die laatste zijn vooral fijn voor al je lang achter je bureau zit tijdens het thuiswerken want je richt ze makkelijk op een bepaalde plek dankzij het formaat. De mobiele verwarming van DeLonghi is dankzij de 10% kortingscode helemaal niet meer zo prijzig en je bespaart ook nog eens flink op stookkosten in huis. Met deze deals maak je ook een milieuvriendelijke keuze:


Naast deze milieuvriendelijke aanbiedingen kun je ook nog op onze speciale "Winter Deals"-pagina kijken voor een overzicht van de meest interessante deals die je deze winter gaat vinden. Op deze pagina vind je ook zeker aanbiedingen waarmee je voordelig een dikke trui kunt bestellen. Ga jij meedoen aan deze actiedag?