Met deze deals beleef je een voordelige zomervakantie 2023

De zomervakantie is vorige week begonnen, en dat betekent dat je een aantal weken lang kunt genieten van lekker weer, vakantie en hartstikke veel plezier. Zo'n periode in de zomer hoeft helemaal niet prijzig te zijn, want er zijn genoeg promoties en kortingscodes waarmee je voordelig weg kan.


Boek een goedkope zomervakantie

Heb je nog geen vakantie geboekt deze zomer? Dan kun je vast nog een mooie last minute vakantie boeken. Het fijnste is natuurlijk om even weg te gaan uit het eigen land, op die manier kun je optimaal genieten van je rust. Wil je liever in het mooie België blijven? Ook dat kan natuurlijk! Er zijn voldoende deals waarmee je voordelig op vakantie kunt gaan deze zomer, zo kun je bij Eliza Was Here met onze exclusieve kortingscode €75,- korting krijgen op jouw boeking. Bij Eliza Was Here kun je echte pareltjes boeken, van adults-only in Italië, tot zwemparadijzen voor het hele gezin in Kroatië. De vakanties zijn dus geschikt als je op zoek bent naar onbekende plekjes voor toeristen, zodat je zelf helemaal tot rust kunt komen. Blijf je liever dichterbij huis? Dat is mogelijk bij EuroParcs. Je kunt daar nu tot 20% korting krijgen met de Last Minute Summerdeals. Bij EuroParcs zit je in goed verzorgde vakantiehuisjes waardoor je echt kunt genieten samen met jouw gezin of vrienden. Er is een hoop te beleven op de vakantieparken, waardoor je je nooit hoeft te vervelen. In België heeft EuroParcs een vakantiepark in Limburg en Antwerpen en op de website vind je wat er allemaal te beleven is in de parken. Weet je nog niet precies of je in het buitenland of dichtbij huis vakantie wil vieren? Kijk dan eens bij Belvilla. Daar heb je mega veel keus uit landen en soorten verblijven. Er zijn verschillende kortingscodes beschikbaar waarmee je kunt genieten van een voordelige vakantie prijs. Zo krijg je met deze kortingscode 20% korting op jouw last minute boeking.

Santorini vakantie


Plan een voordelig dagje weg

Is het budget niet groot genoeg voor een hele vakantie? Geen zorgen! Dat betekent uiteraard niet dat je niet eropuit kan gaan deze zomerperiode. Zo kun je eigenlijk altijd wel leuke uitjes met korting bestellen bij ActievandeDag. Zo kun je de dierentuin bezoeken met tot 40% korting. Ben je geen fan van dierentuinen? Dan kun je er ook terecht voor pretpark tickets. Deze kun je daar bestellen met tot 60% korting. Zo wordt een dagje weg toch echt stukken voordeliger en kun je goedkoop genieten in bekende parken. Als je liever ook iets wil leren tijdens de vakantie, dan kun je bij VakantieVeilingen bieden op tickets voor musea met tot 50% korting. Op deze manier blijven je hersenen actief tijdens deze vakantieperiode en kun je ook nog eens genieten van airconditioning als het warm is buiten. Toch liever naar een pretpark? Denk dan eens aan een dagje naar een van de Plopsa parken. Er zit gegarandeerd een park bij jou in de buurt, waar je een volledige dag kunt spenderen met jouw familie of vrienden. Met deze exclusieve kortingscode krijg je ook nog eens €7,- korting op tickets. Dat scheelt toch weer iets! Als je toch iets meer rust kan gebruiken, dan kun je bij Tripper een beauty en wellness belevenis bestellen met minstens 20% korting. Zo kun je voordelig een spa bezoeken of even lekker alles eruit zweten in een sauna. Tussen de deals vind je ook wellness en beauty belevenissen met een overnachting erbij; zo kun je nog meer tot rust komen.

Spa en wellness


Zomerse deals om van te genieten

Je kunt natuurlijk ook alles al gepland hebben voor de zomervakantie. Dat betekent uiteraard niet dat je niet kunt genieten van de aanbiedingen en kortingscodes die er nu geldig zijn. Zo kun je hartstikke goed besparen op mode, elektronica en nog veel meer! Perfect als je nog outfits kan gebruiken voor jouw geboekte vakantie, of als jouw televisie wel toe is aan vernieuwing. Met deze aanbiedingen en kortingscodes krijg je gegarandeerd een glimlach op je gezicht:


Ga jij deze zomervakantie iets doen, of ben je aan het sparen voor andere dingen? Tijdens deze zomervakantie kun je ook nog profiteren van de zomersolden. Alle acties daarvoor vind je op onze speciale soldenpagina. Fijne vakantie gewenst!