Met deze kortingscodes & deals overleef jij de hitte

Een hittegolf trekt vanuit het zuiden richting ons land en dat zorgt ervoor dat de temperaturen kunnen oplopen tot dertig graden of hoger. Dat betekent natuurlijk dat de rokjes en korte brokken massaal uit de kast getrokken worden en je op andere manieren op zoek gaat naar verkoeling. Gelukkig zijn er een hoop manieren om deze hitte te overleven en juist optimaal te genieten van deze warme dagen. Hoe je dat kunt doen en ook nog eens kunt profiteren van de beste deals, lees je in deze blog.


Elektronische verkoeling

De hoge temperaturen zijn genadeloos en trekken uiteindelijk door tot in je woonkamer, slaapkamer en de rest van het huis. Een avondje op de bank en vooral slapen kunnen dan opeens minder fijn zijn. Je kunt er dan voor kiezen om op een elektronische manier voor verkoeling te zorgen in de vorm van een ventilator of een verplaatsbare airco. Gelukkig kun je juist nu bij veel webshops hoge kortingen scoren op deze apparaten. Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we de beste aanbiedingen voor je uitgezocht en die kun je hieronder vinden. 

Kleine ventilator


Een frisse duik

Je wil natuurlijk niet alleen maar binnen zitten met dit mooie weer. Vooral wanneer je een tuin tot je beschikking hebt, wil je daar graag tijd doorbrengen. Om daar ook verkoeling te kunnen krijgen, is een zwembad een heel goed idee. Je kunt kiezen voor een klein exemplaar voor de kinderen of om alleen je voeten even onder te dompelen, maar je kunt ook voor extreem grote exemplaren gaan of alles daar tussenin. Je wil niet in deze hitte van winkel naar winkel moeten gaan om een badje te vinden, dus je bestelt er handig een online. Fun verkoopt de beste, leukste, grootste en kleinste zwembaden voor de beste prijzen, want je scoort ook nog eens tot 50% korting. Bij Dreamland kun je ook terecht voor zwembaden en veel andere waterpret en daar staat je tot wel 30% korting te wachten. Plaats wel zo snel mogelijk je bestelling, want je bent niet de enige die een frisse duik wil nemen! Bij Expondo kun je niet alleen terecht voor zwembaden, maar ook jacuzzi's en alle accessoires om je zwembad schoon en fris te houden. Je krijgt ook daar tot maar liefst 50% korting op je bestelling. 


Zoek de schaduw op

Naast een hoop verkoelende apparatuur en flink veel water is het ook belangrijk om niet te lang in de zon te blijven. De straling is erg sterk en kan ervoor zorgen dat je snel oververhit raakt. Daarnaast kun je verbranden en een flinke zonnesteek oplopen. Je hoeft natuurlijk niet onder een parasol te gaan staan, maar maak het jezelf wel lekker comfortabel. Door zo min mogelijk te bewegen blijft je lichaam in rust en kan het de warmte veel beter verwerken. Koop dus naast een fijn zonnescherm of een parasol ook een loungeset of een nieuwe tuinset. Aangezien de solden eraan komen, kun je nu alvast profiteren van een flink aantal goede deals op het gebied van al deze items. Neem een kijkje in het lijstje hieronder en bestel alles wat je nodig hebt met veel korting! Sterker nog, bij veel shops kun je nu zelfs gebruikmaken van een straffe kortingscode, dat is helemaal mooi meegenomen. 

Parasol zon 


Luchten en smeren

Wanneer het binnen heel warm wordt, wil je het liefst alle ramen en deuren openzetten wanneer de temperatuur begint af te nemen. Het nadeel hiervan is wel dat je daardoor vaak veel insecten zoals muggen binnenkrijgt. Dit zorgt dan alsnog voor slapeloze nachten door het gezoem van muggen en jeukende muggenbulten als gevolg. Bij bol.com scoor je nu extra veel korting op materialen om je deuren en ramen af te schermen voor deze beesten. Ook bij Groupon kun je terecht voor handige gadgets om je huis vrij te houden van vervelende insecten en om de dagen koel door te komen, met tot wel 80% korting! Daarnaast is het ook erg belangrijk om je goed in te smeren zodat je niet verbrand. Een verbrande huid is namelijk niet alleen heel erg vervelend, maar kan ook voor een hogere lichaamstemperatuur zorgen en dat is iets wat je nu absoluut niet wil. Bij de volgende shops scoor je de beste deals op het gebied van zonnebrand. 


Vergeet vooral ook niet om genoeg te drinken en te genieten. Ben je op zoek naar nog meer deals? Of wil je nog een leuke, luchtige outfit scoren? Check dan de komende weken ook onze speciale pagina vol met Summer Deals